smoipa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σε όλους, Κοιτάω να βάλω στο C4 1.4 2008 που έχω ένα ηχοσύστημα με οθόνη για να κάνω mirror κινητό, μουσική κλήσεις κτλπ. συν κάμερα οπισθοπωρίας (δεν με ενδιαφέρει να είναι φουλ δυνατό και τέτοια) και έλεγα να βάλω και καλύματα ή ταπετσαρία στα καθίσματα να ανανεωθεί. Μένω Πειραιά. Υπάρχει καμιά πρόταση? ή κάτι που να μπορώ να κάνω μόνος μου ? Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο και έχει να προτείνει?
vamvakoolas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο αυτοκινητο σου δε μπορεις να βαλεις θεωρητικα οτι πηγε θες, παει μαζι με το ειδικο πλαισιο. Μπορεις να βρεις πολλες πηγες απο το ιντερνετ απο 200 μεχρι 400 ευρ αναλογα τα χαρακτηριστικα και βεβαια εταιρια/ποιοτητα/εγγυηση. Αν δεν αγορασεις και τον ειδικο ανταπτορα θα χασεις τον ελεγχο του ραδιο απο το τιμονι. Απο εκει και περα για καλυματα επισης μπορεις να πας σε καποιο καταστημα με αξεσουαρ να αγορασεις αλλα αν θες κατι ανωτερο τοσο ποιοτικα οσο και να ταιριαζει γαντι (εφαρμογη) για το αυτοκινητο σου πηγαινε σε καποιο καταστημα/βιοτεχνια που ασχολειται μονο με δερματινα/καλλυματα/πατακια αυτοκινητου Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από vamvakoolas
rallistas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 On 31/08/2023 at 12:35, smoipa said: Καλησπέρα σε όλους, Κοιτάω να βάλω στο C4 1.4 2008 που έχω ένα ηχοσύστημα με οθόνη για να κάνω mirror κινητό, μουσική κλήσεις κτλπ. συν κάμερα οπισθοπωρίας (δεν με ενδιαφέρει να είναι φουλ δυνατό και τέτοια) και έλεγα να βάλω και καλύματα ή ταπετσαρία στα καθίσματα να ανανεωθεί. Μένω Πειραιά. Υπάρχει καμιά πρόταση? ή κάτι που να μπορώ να κάνω μόνος μου ? Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο και έχει να προτείνει? Για καλλυματα κτλ, στην περιοχη σου καλος ειναι ο παρακατω. Εχουν παει και 3-4 γνωστοι κι εχουν βαλει κι εχει διαφορες ποιοτητες και τιμες.Αν τον ψαξεις εχει και σελιδα στο fb. https://www.vrisko.gr/details/6h4256de7c4d6db16kb7_40f22b7a667 1
smoipa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Βρήκα πηγή και εγκαταστάτη για να είμαι safe στην περιοχή. Για καλύμματα θα πάρω να ρωτήσω σε αυτό που προτείνατε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα