BlackBoldog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Πληρώνεις το εφκα από την ααδε??? Είσαι σίγουρος? Είσαι σίγουρος? έσβησα μερικά ψηφία αλλά όπως λένε και οι Κινέζοι "Μια εικόνα χίλιες λέξεις" Spoiler
GREGORYMO Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 16 λεπτά πριν, BlackBoldog είπε έσβησα μερικά ψηφία αλλά όπως λένε και οι Κινέζοι "Μια εικόνα χίλιες λέξεις" Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Θα το δω αλλά υπολογίζω ότι έχεις ειδική σχέση με την τράπεζα
MauroPaltoudias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, BlackBoldog said: έσβησα μερικά ψηφία αλλά όπως λένε και οι Κινέζοι "Μια εικόνα χίλιες λέξεις" Τα τριάντα λεπτά της Εθνικής, χρεώνονται ξεχωριστά. Μιλάω πάντα για λογαριασμό τρεχουμενο ή ταμιευτηρίου. Στην πληρωμή του Αυγούστου (23.08) χρεωθηκα κανονικά. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από MauroPaltoudias 1
BlackBoldog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Τι να σας πω έχω κοιτάξει το ιστορικό δεν έχω χρεωθεί πουθενά τίποτα έξτρα. Από επαγγελματικό λογαριασμό πληρώνω συνήθως και δεν έχω εξτρά χρέωση. Αν είχα πιστέψτε και για 30 λεπτά θα πλήρωνα από τα αυτόματα μηχανήματα 2
kanesaxo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 19 hours ago, ekrepali said: Eθνική business account, ποτέ δε μου παίρνει προμήθεια για πληρωμή ΕΦΚΑ μέσω ebanking Μια απ'τα ιδια. Βέβαια με το στανιό κρατάνε 2.5ε το μήνα - ή οσο είναι. 1
ekrepali Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 17 hours ago, MauroPaltoudias said: Τα τριάντα λεπτά της Εθνικής, χρεώνονται ξεχωριστά. Μιλάω πάντα για λογαριασμό τρεχουμενο ή ταμιευτηρίου. Στην πληρωμή του Αυγούστου (23.08) χρεωθηκα κανονικά. Αν ειναι απλός λογαριασμός, λογικό να χρεώσει 0.30... αλλά αν είναι business account πρώτη φορά το βλέπω. Εγώ χτες πλήρωσα και δε μου κράτησε τίποτα ως συνήθως.
MauroPaltoudias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, ekrepali said: Αν ειναι απλός λογαριασμός, λογικό να χρεώσει 0.30. 22 hours ago, MauroPaltoudias said: Τα τριάντα λεπτά της Εθνικής, χρεώνονται ξεχωριστά. Μιλάω πάντα για λογαριασμό τρεχουμενο ή ταμιευτηρίου. Στην πληρωμή του Αυγούστου (23.08) χρεωθηκα κανονικά
The_Judas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Η Πειραιώς με χρεώνει 0.60 σε εμπορικό λογαριασμό. Γι' αυτό και κάνω την πληρωμή σε απλό λογαριασμό στην Εθνική με 0.30. Οπως ειπώθηκε μάλλον σε συγκεκριμένες περιπτώσεις πελατών δεν χρεώνεται. Αν κάποιος έχει κάποια εναλλακτική ας μας ενημερώσεις.
GREGORYMO Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Η Πειραιώς με χρεώνει 0.60 σε εμπορικό λογαριασμό. Γι' αυτό και κάνω την πληρωμή σε απλό λογαριασμό στην Εθνική με 0.30. Οπως ειπώθηκε μάλλον σε συγκεκριμένες περιπτώσεις πελατών δεν χρεώνεται. Αν κάποιος έχει κάποια εναλλακτική ας μας ενημερώσεις. ΟΛΕΣ οι τράπεζες χρεώνουν. Όσοι δεν χρεώνονται, έχουν κάποια 'ειδική' σχέση με την τράπεζα που πρέπει να μας την πουν για να το κάνουμε και εμείς αν μπορούμε 1
atpanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΟΛΕΣ οι τράπεζες χρεώνουν. Όσοι δεν χρεώνονται, έχουν κάποια 'ειδική' σχέση με την τράπεζα που πρέπει να μας την πουν για να το κάνουμε και εμείς αν μπορούμε Πληρώνουν πάγιο για τον λογαριασμό. Πάνε στην σελίδα τις τράπεζα σου και θα βρεις τέτοιο τύπου λογαριασμό.
BlackBoldog Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΟΛΕΣ οι τράπεζες χρεώνουν. Όσοι δεν χρεώνονται, έχουν κάποια 'ειδική' σχέση με την τράπεζα που πρέπει να μας την πουν για να το κάνουμε και εμείς αν μπορούμε Ειλικρινά δεν έχω κάποια ειδική σχέση εκτός και αν με κάνανε μέτοχο και δεν το ξέρω Απλά κοιτάω τώρα και ο λογαριασμός είναι ο παρακάτω
GREGORYMO Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, atpanos είπε Πληρώνουν πάγιο για τον λογαριασμό. Πάνε στην σελίδα τις τράπεζα σου και θα βρεις τέτοιο τύπου λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση, μια η άλλη 12 λεπτά πριν, BlackBoldog είπε Ειλικρινά δεν έχω κάποια ειδική σχέση εκτός και αν με κάνανε μέτοχο και δεν το ξέρω Απλά κοιτάω τώρα και ο λογαριασμός είναι ο παρακάτω ΜΗΠΩΣ πληρώνεις κάποιο πάγιο*ΚΑΘΕ μήνα?
BlackBoldog Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Σε αυτή την περίπτωση, μια η άλλη ΜΗΠΩΣ πληρώνεις κάποιο πάγιο*ΚΑΘΕ μήνα? όπως είπε και ο φίλος παραπάνω 2,5 ευρώ το μήνα
GREGORYMO Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, BlackBoldog είπε όπως είπε και ο φίλος παραπάνω 2,5 ευρώ το μήνα Οπότε, είσαι άλλη περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα