GREGORYMO Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Υπάρχει κάτι τέτοιο? Ποια η προϋπόθεση? Δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά ότι μπορούμε να γλιτώσουμε, καλό είναι.
constantinosjj Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 εγω το κανω απευθειας απο το aade και δε μου χρεωνει κατι.
Charismo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 11 minutes ago, constantinosjj said: εγω το κανω απευθειας απο το aade και δε μου χρεωνει κατι. Μπορείς να πληρώσεις από ΑΑΔΕ και τον ΕΦΚΑ μη μισθωτών, ελ. επαγγελματιών? Εμένα μόνο κάτι ΕΝΦΙΑ και οφειλές που αναρτώνται σε δόσεις μου βγάζει εκεί και τις πληρώνω.
constantinosjj Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δε το γνωριζω αυτο. Το δικο μ βγαινει κανονικα..
RipCity Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Υπάρχει κάτι τέτοιο? Ποια η προϋπόθεση? Δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά ότι μπορούμε να γλιτώσουμε, καλό είναι. μέσω ebanking Eurobank δε μου κράτησε, το ακριβές ποσό χρεώθηκα.
GREGORYMO Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, constantinosjj είπε εγω το κανω απευθειας απο το aade και δε μου χρεωνει κατι. Πληρώνεις το εφκα από την ααδε??? 1 ώρα πριν, RipCity είπε μέσω ebanking Eurobank δε μου κράτησε, το ακριβές ποσό χρεώθηκα. Είσαι σίγουρος? 52 λεπτά πριν, BlackBoldog είπε Εθνική δεν μου κρατάει τίποτα Είσαι σίγουρος? 1
constantinosjj Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 μπερδευτηκα με ενφια. Και τον εφκα τον πληρωνω και γω μεσω ebanking , alpha. Και δε μου χρεωνει κατι. Βαλε την Ταυτότητα Πληρωμής Τρεχουσών Εισφορών (ΤΠΤΕ) . και θα πανε αμεσα , χωρις κοστος. εγω το χω αποθηκευσει στις πληρωμες μου και καθε μηνα το πληρωνω κατευθειαν.
Charismo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Η Πειραιώς πάντως εμένα μου βάζει 60 λεπτά έξοδα για την υπηρεσία DIASDEBIT. Νόμιζα και οι υπόλοιποι κρατούσαν. 3
RipCity Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Πληρώνεις το εφκα από την ααδε??? Είσαι σίγουρος? Είσαι σίγουρος? Το ξανατσέκαρα τώρα επιχειρώντας μια νέα πληρωμή. Προμήθεια 0,00.
Mr_Terror Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 πρωτη φορα το ακουω.Δωσε το λινκ που ειναι για πληρωμη εφκα απο την ααδε. 1
dpolal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, constantinosjj είπε μπερδευτηκα με ενφια. Και τον εφκα τον πληρωνω και γω μεσω ebanking , alpha. Και δε μου χρεωνει κατι. Βαλε την Ταυτότητα Πληρωμής Τρεχουσών Εισφορών (ΤΠΤΕ) . και θα πανε αμεσα , χωρις κοστος. εγω το χω αποθηκευσει στις πληρωμες μου και καθε μηνα το πληρωνω κατευθειαν. Από alpha πληρώνω και εγώ τον ΕΦΚΑ και χρεώνει κανονικά. 1
constantinosjj Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δοκιμασε να πας σε καταστημα, στα αυτοματα ταμεια πληρωμων.. και αν χρεωνει κ εκει, καντους και μια ερωτηση.
ekrepali Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Eθνική business account, ποτέ δε μου παίρνει προμήθεια για πληρωμή ΕΦΚΑ μέσω ebanking 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα