gianniskks Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα. Έχω ένα gaming lap top Lenovo και επιθυμώ να αναβαθμίσω τον SSD. Πλην όμως το lap top αγοράστηκε καινούργιο μολις πριν 3 μήνες και έχει 2 έτη εγγύησης. Θα έχω θέμα με την εγγύηση του υπολογιστή αν προκύψει κάποιο πρόβλημα; Οποιαδήποτε πληροφορία έχετε, θα μου είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonepeeler Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Ειχα προβλημα με οθονη σε laptop asus και δεν ειχα κανενα προβλημα κι ας ειχα αλλαξει μνημες και ssd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 31/8/2023 στις 1:43 ΠΜ, gianniskks είπε Καλησπέρα. Έχω ένα gaming lap top Lenovo και επιθυμώ να αναβαθμίσω τον SSD. Πλην όμως το lap top αγοράστηκε καινούργιο μολις πριν 3 μήνες και έχει 2 έτη εγγύησης. Θα έχω θέμα με την εγγύηση του υπολογιστή αν προκύψει κάποιο πρόβλημα; Οποιαδήποτε πληροφορία έχετε, θα μου είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ. Όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα