Ducatista Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Έχω Παραγγείλει αυτό το λαπτοπακι έχω μια απορία ή οθόνη που ειναι oled θα κάνει κόλπα σαν τα κινητά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Κάνεις με αποψη;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ εχω να καταθεσω μια παρατήρηση σχετικά με τις OLED σε λαπτοπ Στις βόλτες που κάνω σε κωτσόβολους, public κτλ συνήθως κάνω μια γύρα και χαζεύω τα laptop Σχεδόν σε όλα τα laptop με OLED που έχω δει παρατηρώ σε λευκό φόντο (εκεί φαίνεται περισσότερο) από πίσω κάτι σαν κοτετσόσυρμα. Δεν είναι δηλαδή βελούδινο άσπρο. Ένα αυτό και ένα ακόμα, σε μαύρο κείμενο, αν πλησιάσεις πολύ βλέπεις στα fonts κάτι σαν κόκκινο περίγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτο όντως θα με ενοχλούσε σε λαπτοπ 3300+ κάποιος άλλος να μας πει την αποψη του; λογικά έχω κανένα 2 μερες μέχρι να έρθει και θέλω να ακούσω αποψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Εμένα αυτό που με ενόχλησε στο oled που είχα είναι η glossy επίστρωση αλλά είδα ότι τα καινούρια τα βγάζει και με matte οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα