Προς το περιεχόμενο

Απεριόριστα δεδομένα σε κινητό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, λαμβάνοντας υπόψιν την τελευταία ανακοίνωση της Cosmote σύμφωνα με την οποία θα αυξήσει κατά 1€ το μηνιαίο πάγιο, θα μπορώ να αποχωρήσω από τον παρόν συμβόλαιο ( όλα απεριόριστα στο κινητό + 1 sim extra στα 37€ ).

Υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά, έστω συνδυασμός προσφορών, ώστε εν τέλει να έχω απεριόριστα δεδομένα στο κινητό και ιντερνετ (στο σπίτι) ;

Ό,τι προτάσεις ή ενστάσεις έχετε, καλοδεχούμενες !

Ευελπιστώ να βρεθεί κάτι και να βοηθήσουμε και άλλους που πιθανόν να ενδιαφέρονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Γιατι είχαν και τα κινητά ενα ευρω έκπτωση;

αν δηλωνες εκδοση e-λογαριασμου, αντι εκτυπωμενου που σου ερχεται ταχυδρομικα

@blueangel3βλεπω με 36.90€ τιμη καταλογου απο το site της cosmote η οποια ειναι για αρπακτες

εγω θα σου συνιστούσα να παρεις 13888 και να τους πεις οτι θελεις να κανεις αιτημα για αλλαγη σε καρτοκινητο/whatsup, θα σου πουν ενταξει, καταχωρουμε το αιτημα σας και θα σας καλεσει συναδελφος σε μαξ 2 μερες, το πιο πιθανο ειναι να σε καλεσει την επομενη ωρα (ετσι εγινε εμενα) και θα σε ρωτησει γιατι αλλαζετε σε καρτοκινητο, τους λες πληρωνα τοσα, εληξε το συμβολαιο δεν μου κανατε καποια προταση τηλεφωνικα και οι προσφορες που δινετε μεσω της εφαρμογης/site για να κανω ανανεωση δεν συμφερουν... τοτε ισως σου κανουν κατι καλυτερο για να μεινεις σε αυτους (στο συμβολαιο ημουν 17.80€ πηγε 21€ μετα τη ληξη και μου κανανε προταση για 15€ εν τελει δεν εμεινα αλλα καταλαβαινεις πως παει), ελπιζω να βοηθησα

16 ώρες πριν, blueangel3 είπε

Καλησπέρα σε όλους, λαμβάνοντας υπόψιν την τελευταία ανακοίνωση της Cosmote σύμφωνα με την οποία θα αυξήσει κατά 1€ το μηνιαίο πάγιο, θα μπορώ να αποχωρήσω από τον παρόν συμβόλαιο ( όλα απεριόριστα στο κινητό + 1 sim extra στα 37€ ).

Υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά, έστω συνδυασμός προσφορών, ώστε εν τέλει να έχω απεριόριστα δεδομένα στο κινητό και ιντερνετ (στο σπίτι) ;

Ό,τι προτάσεις ή ενστάσεις έχετε, καλοδεχούμενες !

Ευελπιστώ να βρεθεί κάτι και να βοηθήσουμε και άλλους που πιθανόν να ενδιαφέρονται.

Nova Unlimited All στα 33 ευρώ χωρις σταθερη, στα 27 με σταθερή στο ίδιο αφμ. 

Vodafone Giga unlimited Ultra στα 33 ευρώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...