Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, gadgetseek είπε

(κατά τ' άλλα μιλάμε σαφώς για τις καλύτερες κάμερες για photos στην αγορά -μαζί με την Huawei- και για video -μαζί με την Apple-) 

οντως; και απο samsung σειρα 23;

Δημοσ.
2 hours ago, gadgetseek said:

Μου τη σπάει που η Google ως κατασκευάστρια μας "σνομπάρει" εδώ στην Ελλάδα..

Ναι, οκ, μπορείς να αγοράσεις τα προϊόντα της από ΕΕ, αλλά γιατί έτσι;

(κατά τ' άλλα μιλάμε σαφώς για τις καλύτερες κάμερες για photos στην αγορά -μαζί με την Huawei- και για video -μαζί με την Apple-) 

Σε βίντεο δεν θα το έλεγα. Η Samsung έχει καλύτερο βίντεο. Των iphones δεν το πιάνει ακόμα κανείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, AtiX said:

Πιστεύω ότι το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και για αυτό δεν πουλάει σε Ελλάδα είναι το service των συσκευών όπως και το logistics…

Το πρόβλημα είναι ότι έχει κλειδωμένες επίτηδες δυνατότητες αναγκαίες για τη χρήση της συσκευής, κάνοντας την άχρηστη για χώρες αλλά και παρόχους που δεν υποστηρίζει επίσημα.

Δηλαδή εάν το φέρει επίσημα η Vodafone, δε θα παίζει σωστά σε Cosmote ή εάν έχω τη συσκευή μου από εξωτερικό και τη φέρω Ελλάδα για να μείνω, δε θα παίζει.

Έχει και Site για να σου δείχνει σε ποιες χώρες και σε ποιους παρόχους παίζει η συσκευή σωστά 5G on your Pixel

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Titos301 είπε

οντως; και απο samsung σειρα 23;

Έχω δει βιντεο στο youtube και στις βασικές κάμερες χάνουν απο τα pixel, μόνο το ultra μπορεί να σταθεί δίπλα

3 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Το πρόβλημα είναι ότι έχει κλειδωμένες επίτηδες δυνατότητες αναγκαίες για τη χρήση της συσκευής, κάνοντας την άχρηστη για χώρες αλλά και παρόχους που δεν υποστηρίζει επίσημα.

Δηλαδή εάν το φέρει επίσημα η Vodafone, δε θα παίζει σωστά σε Cosmote ή εάν έχω τη συσκευή μου από εξωτερικό και τη φέρω Ελλάδα για να μείνω, δε θα παίζει.

Έχει και Site για να σου δείχνει σε ποιες χώρες και σε ποιους παρόχους παίζει η συσκευή σωστά 5G on your Pixel

Το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν εχει 5G μικρό το κακό, volte και vowifi εχει κανονικά απο τον Μάρτιο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, tapitas said:

Έχω δει βιντεο στο youtube και στις βασικές κάμερες χάνουν απο τα pixel, μόνο το ultra μπορεί να σταθεί δίπλα

Το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν εχει 5G μικρό το κακό, volte και vowifi εχει κανονικά απο τον Μάρτιο

Μπα δε νομίζω, όλοι χρησιμοποιούμε Shizuku για να έχουμε VoLTE/VoWiFi και αυτό καμία φορά σπάει με τα updates και θέλει ξανά.

Είναι και το Wifi-Calling μεγάλο θέμα για μερικούς. 

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Πιστεύω περισσότερο ότι έχει σχέση με την υποστήριξη των ίδιων των παροχών και την αποστολή των σωστών ρυθμίσεων ώστε να λειτουργεί σωστά πάρα κάτι άλλο…  

θυμάσαι το πρώτο iPhone που είχε έρθει Ελλάδα από την Vodafone και δεν λειτουργούσε σωστά σε Cosmote & Wind?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Μπα δε νομίζω, όλοι χρησιμοποιούμε Shizuku για να έχουμε VoLTE/VoWiFi και αυτό καμία φορά σπάει με τα updates και θέλει ξανά.

Είναι και το Wifi-Calling μεγάλο θέμα για μερικούς. 

Όχι φίλε λειτουργεί κανονικά εχω pixel 7 και εγω

Δημοσ.

Ότι έγινε και με τα προηγούμενα εκτός αν το φέρει επίσημα κάποια εταιρεία voda.cosmo κτλ κτλ!!διαφορετικά το ίδιο πράγμα!!

Δημοσ.
7 hours ago, tapitas said:

Όχι φίλε λειτουργεί κανονικά εχω pixel 7 και εγω

Σε Cosmote λειτουργεί μόνον το VoLTE. Οι υπόλοιποι πάροχοι χωρίς Shizuku και Pixel IMS, δεν έχουν τίποτα.

7 hours ago, AtiX said:

Πιστεύω περισσότερο ότι έχει σχέση με την υποστήριξη των ίδιων των παροχών και την αποστολή των σωστών ρυθμίσεων ώστε να λειτουργεί σωστά πάρα κάτι άλλο…  

θυμάσαι το πρώτο iPhone που είχε έρθει Ελλάδα από την Vodafone και δεν λειτουργούσε σωστά σε Cosmote & Wind?

Δεν είναι μόνο από την πλευρά των παρόχων. Η Google μάλλον ζητάει παραδάκι η να κλείσει κάποιες συμφωνίες με τον εκάστοτε πάροχο, για να του δώσει αυτές τις υπηρεσίες.

Ακόμα και στην Cosmote που έχει VoLTE, με την προυπόθεση φυσικά να το ενεργοποιήσεις μέσω άλλης υποστηριζόμενης/πιστοποιημένης συσκευής στέλνοντας τα SMS, μάλλον κάτι έγινε τυχαία και το έδωσε η Google σε αυτήν. Ίσως έχει να κάνει με το "T group" που μπήκε η Cosmote.

• Like 1
Δημοσ.
On 30/08/2023 at 23:10, basilis_k6 said:

επιτέλους μικρο flagship?

Pixel 8 has almost the same design as the Pixel 7. That said, our tipster suggests it will have a smaller footprint with dimensions of 150.5 x 70.8 x 8.9mm, a notable drop from the Pixel 7 at 155.6 x 73.2 x 8.7mm

μικρότερο και απο το Pixel 6a (!) που ηταν 152.2 x 71.8 x 8.9 mm 

Και flat screen κατά πάσα πιθανότητα και στα δύο. Απλό και Pro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...