Titos301 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 43 λεπτά πριν, gadgetseek είπε (κατά τ' άλλα μιλάμε σαφώς για τις καλύτερες κάμερες για photos στην αγορά -μαζί με την Huawei- και για video -μαζί με την Apple-) οντως; και απο samsung σειρα 23;
Waiss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 2 hours ago, gadgetseek said: Μου τη σπάει που η Google ως κατασκευάστρια μας "σνομπάρει" εδώ στην Ελλάδα.. Ναι, οκ, μπορείς να αγοράσεις τα προϊόντα της από ΕΕ, αλλά γιατί έτσι; (κατά τ' άλλα μιλάμε σαφώς για τις καλύτερες κάμερες για photos στην αγορά -μαζί με την Huawei- και για video -μαζί με την Apple-) Σε βίντεο δεν θα το έλεγα. Η Samsung έχει καλύτερο βίντεο. Των iphones δεν το πιάνει ακόμα κανείς.
Vasilisxd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, AtiX said: Πιστεύω ότι το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και για αυτό δεν πουλάει σε Ελλάδα είναι το service των συσκευών όπως και το logistics… Το πρόβλημα είναι ότι έχει κλειδωμένες επίτηδες δυνατότητες αναγκαίες για τη χρήση της συσκευής, κάνοντας την άχρηστη για χώρες αλλά και παρόχους που δεν υποστηρίζει επίσημα. Δηλαδή εάν το φέρει επίσημα η Vodafone, δε θα παίζει σωστά σε Cosmote ή εάν έχω τη συσκευή μου από εξωτερικό και τη φέρω Ελλάδα για να μείνω, δε θα παίζει. Έχει και Site για να σου δείχνει σε ποιες χώρες και σε ποιους παρόχους παίζει η συσκευή σωστά : 5G on your Pixel Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από Vasilisxd 1
tapitas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Titos301 είπε οντως; και απο samsung σειρα 23; Έχω δει βιντεο στο youtube και στις βασικές κάμερες χάνουν απο τα pixel, μόνο το ultra μπορεί να σταθεί δίπλα 3 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Το πρόβλημα είναι ότι έχει κλειδωμένες επίτηδες δυνατότητες αναγκαίες για τη χρήση της συσκευής, κάνοντας την άχρηστη για χώρες αλλά και παρόχους που δεν υποστηρίζει επίσημα. Δηλαδή εάν το φέρει επίσημα η Vodafone, δε θα παίζει σωστά σε Cosmote ή εάν έχω τη συσκευή μου από εξωτερικό και τη φέρω Ελλάδα για να μείνω, δε θα παίζει. Έχει και Site για να σου δείχνει σε ποιες χώρες και σε ποιους παρόχους παίζει η συσκευή σωστά : 5G on your Pixel Το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν εχει 5G μικρό το κακό, volte και vowifi εχει κανονικά απο τον Μάρτιο 1
Vasilisxd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, tapitas said: Έχω δει βιντεο στο youtube και στις βασικές κάμερες χάνουν απο τα pixel, μόνο το ultra μπορεί να σταθεί δίπλα Το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν εχει 5G μικρό το κακό, volte και vowifi εχει κανονικά απο τον Μάρτιο Μπα δε νομίζω, όλοι χρησιμοποιούμε Shizuku για να έχουμε VoLTE/VoWiFi και αυτό καμία φορά σπάει με τα updates και θέλει ξανά. Είναι και το Wifi-Calling μεγάλο θέμα για μερικούς. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από Vasilisxd 1
AtiX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 21 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Το πρόβλημα είναι ότι έχει κλειδωμένες επίτηδες δυνατότητες αναγκαίες για τη χρήση της συσκευής, κάνοντας την άχρηστη για χώρες αλλά και παρόχους που δεν υποστηρίζει επίσημα. Δηλαδή εάν το φέρει επίσημα η Vodafone, δε θα παίζει σωστά σε Cosmote ή εάν έχω τη συσκευή μου από εξωτερικό και τη φέρω Ελλάδα για να μείνω, δε θα παίζει. Έχει και Site για να σου δείχνει σε ποιες χώρες και σε ποιους παρόχους παίζει η συσκευή σωστά : 5G on your Pixel Πιστεύω περισσότερο ότι έχει σχέση με την υποστήριξη των ίδιων των παροχών και την αποστολή των σωστών ρυθμίσεων ώστε να λειτουργεί σωστά πάρα κάτι άλλο… θυμάσαι το πρώτο iPhone που είχε έρθει Ελλάδα από την Vodafone και δεν λειτουργούσε σωστά σε Cosmote & Wind?
tapitas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 17 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Μπα δε νομίζω, όλοι χρησιμοποιούμε Shizuku για να έχουμε VoLTE/VoWiFi και αυτό καμία φορά σπάει με τα updates και θέλει ξανά. Είναι και το Wifi-Calling μεγάλο θέμα για μερικούς. Όχι φίλε λειτουργεί κανονικά εχω pixel 7 και εγω
papamixalakis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Ότι έγινε και με τα προηγούμενα εκτός αν το φέρει επίσημα κάποια εταιρεία voda.cosmo κτλ κτλ!!διαφορετικά το ίδιο πράγμα!!
Waiss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 7 hours ago, tapitas said: Όχι φίλε λειτουργεί κανονικά εχω pixel 7 και εγω Σε Cosmote λειτουργεί μόνον το VoLTE. Οι υπόλοιποι πάροχοι χωρίς Shizuku και Pixel IMS, δεν έχουν τίποτα. 7 hours ago, AtiX said: Πιστεύω περισσότερο ότι έχει σχέση με την υποστήριξη των ίδιων των παροχών και την αποστολή των σωστών ρυθμίσεων ώστε να λειτουργεί σωστά πάρα κάτι άλλο… θυμάσαι το πρώτο iPhone που είχε έρθει Ελλάδα από την Vodafone και δεν λειτουργούσε σωστά σε Cosmote & Wind? Δεν είναι μόνο από την πλευρά των παρόχων. Η Google μάλλον ζητάει παραδάκι η να κλείσει κάποιες συμφωνίες με τον εκάστοτε πάροχο, για να του δώσει αυτές τις υπηρεσίες. Ακόμα και στην Cosmote που έχει VoLTE, με την προυπόθεση φυσικά να το ενεργοποιήσεις μέσω άλλης υποστηριζόμενης/πιστοποιημένης συσκευής στέλνοντας τα SMS, μάλλον κάτι έγινε τυχαία και το έδωσε η Google σε αυτήν. Ίσως έχει να κάνει με το "T group" που μπήκε η Cosmote. 1
Waiss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 On 30/08/2023 at 23:10, basilis_k6 said: επιτέλους μικρο flagship? Pixel 8 has almost the same design as the Pixel 7. That said, our tipster suggests it will have a smaller footprint with dimensions of 150.5 x 70.8 x 8.9mm, a notable drop from the Pixel 7 at 155.6 x 73.2 x 8.7mm μικρότερο και απο το Pixel 6a (!) που ηταν 152.2 x 71.8 x 8.9 mm Και flat screen κατά πάσα πιθανότητα και στα δύο. Απλό και Pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα