Katerina Katerinakii Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Χρειάζομαι ένα λάπτοπ σχετικά οικονομικό... Κυρίως για να βλέπω ταινίες, σειρές κτλ αλλά και για να κάνω πράγματα για τη δουλειά μου (δικηγόρος είμαι). Θέλω να μπορώ να μπαίνω δηλαδή σε προγράμματα όπως word, excel και να μην κολλάει. Δεν χρειάζομαι κάτι ιδιαίτερο... Όμως είναι άσχετη με το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δεν νομιζω να μην σου κάνει ένα οποιοδήποτε laptop με αυτές τις απαιτήσεις που έχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με αυτό θα είσαι μια χαρά: https://www.skroutz.gr/s/38405861/Lenovo-IdeaPad-3-15IAU7-15-6-IPS-FHD-i3-1215U-8GB-256GB-SSD-W11-S-Arctic-Grey-GR-Keyboard.html - οθόνη 15,6'' IPS (ευρείας γωνίας θέασης δηλαδή) - ελληνικό πληκτρολόγιο + φωτιζόμενα πλήκτρα - σβέλτο σε όλα όσα θες Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από somt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα