thanos8527 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Έχω συνδέσει το HY4415 στην τηλεόραση του τίτλου και προσπαθώ να ρυθμίσω το universal controller, ώστε να ελέγχω και τα δύο με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Δυστυχώς μέσα στις διαθέσιμες συσκευές, ενώ έχει την skyworth σαν μάρκα, δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο tv box, οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω. Το έχει λύσει κάποιος αυτό; Αν ναί, πως; Υπόψιν οτι έχω μιλήσει με samsung, αλλά δεν έχουν κάποια λύση. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από thanos8527 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Έχοντας εμπειρία απ' το mecool μου κι ένα wind vision, που μου έκαναν δώρο, έχουν αμφότερα επιλογή HDMI (CEC) απ' όπου ρυθμίζεις ό,τι θέλεις. Κι απ' της τηλεόρασης το χειριστήριο και των box, κάνω τα πάντα. Δεν έχει κάτι αντίστοιχο κι αυτό; Ρίξε μια ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos8527 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Το έχω ενεργοποιήσει, αλλά δεν λειτουργεί. Ενώ φαίνεται οτι οταν πατάω κάποιο πλήκτρο απο το τηλεκοντρολ οτι το tv box το αντιλαμβάνεται και αναβοσβήνει το ενδεικτικό του φώς, δεν γίνεται κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Κατάλαβα. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω πώς να υπερπηδήσεις το πρόβλημα μη εύρεσης του μοντέλου σου. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, σαν λύση, είναι η αγορά ενός νέου κοντρόλ, προκειμένου να χειρίζεσαι όλες σου τις συσκευές. 😐 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα