Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή ειμαι τυφλος ή δεν υπαρχει πουθενα καποιος τροπος για να δω τα στοχεια μου. Τηλεφωνο, διευθυνση κτλ.. Στην επικαιροποιηση λεει οτι ειμαι επικαιροποιημενος, αλλα στο Pdf της πιστωτικης δειχνει την παλια μου διευθυνση πριν 3 χρονια.

Υποτιθεται οτι στην επικαιροποιηση ενημερωνονται τα παρακατω στοιχεια :

1. Tαυτότητας.
  2. Εισοδήματος.
  3. Επικοινωνίας (διεύθυνση διαμονής, διεύθυνση επικοινωνίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, σταθερό-κινητό, e-mail).
  4. Επαγγελματικής δραστηριότητας (επάγγελμα, διεύθυνση εργασίας).

Υπαρχει καποιος τροπος να δω ποια στοιχεια εχει η τραπεζα ή οχι;

Δημοσ.
46 minutes ago, Witcher1st said:

Ή ειμαι τυφλος ή δεν υπαρχει πουθενα καποιος τροπος για να δω τα στοχεια μου. Τηλεφωνο, διευθυνση κτλ.. Στην επικαιροποιηση λεει οτι ειμαι επικαιροποιημενος, αλλα στο Pdf της πιστωτικης δειχνει την παλια μου διευθυνση πριν 3 χρονια.

1. Tαυτότητας.
  2. Εισοδήματος.
  3. Επικοινωνίας (διεύθυνση διαμονής, διεύθυνση επικοινωνίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, σταθερό-κινητό, e-mail).

Μάλλον έχεις καταλάβει λάθος το τι σημαίνει "επικαιροποιημένος", σημαίνει πως έχεις επικαιροποιήσει τα στοιχεία σου μέσα στα τελευταία 5 χρόνια, και όχι πως η τράπεζα έχει την τωρινή σου διεύθυνση. Αν στην τελευταία επικαιροποίηση που είχες κάνει φαινόταν η παλιά σου διεύθυνση, τότε ακόμα την παλιά έχει η τράπεζα.

Πάντως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψάξεις να βρεις ποια ακριβώς στοιχεία είναι λάθος στην τράπεζα για να επικαιροποιήσεις μόνο αυτά, μπορείς να κάνεις τώρα επικαιροποίηση σε όλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με γρήγορη αναζήτηση κι εγώ δεν βρήκα κάπου να δείχνει τα στοιχεία.

Εφόσον πάντως είσαι επικαιροποιημένος σε taxis/gov μπορείς να κάνει άμεση επικαιροποίηση στοιχείων, χωρίς να κουνηθείς από την καρέκλα σου

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

1. Tαυτότητας.
  2. Εισοδήματος.

1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Εφόσον πάντως είσαι επικαιροποιημένος σε taxis/gov μπορείς να κάνει άμεση επικαιροποίηση στοιχείων, χωρίς να κουνηθείς από την καρέκλα σου

Το email βρισκεται στις ρυθμισεις επικοινωνιας (web, πανω αριστερα στο drop menu ονομα(username)). Ισως το κινητο να το δειξει αν πατε για ενεργοποιηση winbank alerts, δεν γνωριζω. Η διευθυνση φαινεται μεσα σε καθε λογαριασμο ή πιστωτικη καρτα 

image.png.e7e63e0884e6948655ff05d4a4bccd16.png

image.png.8bbc77e91f4c5a9ce8c39c3d9fbc6b07.png

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
2 hours ago, SabotazNic said:

Το email βρισκεται στις ρυθμισεις επικοινωνιας (web, πανω αριστερα στο drop menu ονομα(username)). Ισως το κινητο να το δειξει αν πατε για ενεργοποιηση winbank alerts, δεν γνωριζω. Η διευθυνση φαινεται μεσα σε καθε λογαριασμο ή πιστωτικη καρτα 

image.png.e7e63e0884e6948655ff05d4a4bccd16.png

image.png.8bbc77e91f4c5a9ce8c39c3d9fbc6b07.png

Αυτα τα στοιχεια ειναι για την καθε καρτα ξεχωριστα. Για τον λογαριασμο μου εχει διευθυνση Θεσσαλονικη, και δυο καρτες που εχω, καθεμια εχει διαφορετικη διευθυνση στην Αθηνα, αναλογα με το που εμενα οταν ειχα κανει εκδοση..

3 hours ago, sdikr said:

Στην νέα εφαρμογή για android εμφανίζει τα στοιχεία αυτά

Θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω.

4 hours ago, nickol-us said:

Εχω ταυτοτητα με 9 αριθμους που δεν ξεκιναει απο Ε.Α και δεν την δεχεται το συστημα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

Εχω ταυτοτητα με 9 αριθμους που δεν ξεκιναει απο Ε.Α και δεν την δεχεται το συστημα..

Μιλαμε για ληγμενη ταυτοτητα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...