Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ειναι τελειως λαθος η αντιληψη αυτη. γεννηθηκε εδω, ζει εδω, θελει ΕΔΩ να ειναι καλυτερη η ζωη του χωρις να πρεπει να κανει τον μεταναστη σε αλλες χωρες και εχει το δικαιωμα να διαμαρτυρηθει σε αυτους που ψηφιζει εδω και σε αυτους που του δινουν δουλεια πάλι εδω. 

καταλαβαινω ομως το σκεπτικο σου και οντως μπορει καποιοι να "βολευονται" ενω το ρισκο που πρεπει να παρουν για μια καλυτερη ζωη να ειναι πολυ μικρο. 

Μα αυτά τα χρήματα δεν μπορεί να τα πάρει στο Πασαλιμάνι, καθώς δεν υπάρχουν οι Επιχειρήσεις να του τα δώσουν, και αυτές που υπάρχουν, θέλουν πρώτα να αποδείξεις ότι τα αξίζεις.

Αν δεν στερηθείς, για να το αποδείξεις, έστω και την βολεψιά σου, τότε γιατί να σου τα δώσουν?

Πρώτα αποδυκνείεις στη ζωή, και μετά επωφελείσαι.

Το ανάποδο μόνο κωλόφαρδοι και λαμόγια.

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, vs_skg said:

Το παράδειγμα σου το μόνο που δείχνει είναι ότι ο συνάδελφος σου κάνει το πρέπον, και αφού την εμπειρία του την κοστολογούν με Ούτε 10% παραπάνω από τον νεοφερμένο, τους γράφει. Εσύ δουλεύεις για δύο και πληρώνεσαι για 1.1 οπότε είσαι η χαρά του εργοδότη σου. 

Οχι όταν δουλεύεις κάπου για 8ωρό θα πρέπει να δουλέψεις για 7 ώρες,  όχι 1 και μιση,  δεν κάνει ούτε το 20% απο αυτό που τον πληρώνουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, vs_skg είπε

Η αρχή του κακού είναι ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που οι γέροι ζουν εις βάρος των νέων. 

Η Μεταπολιτευση σε ενα βιντεο,57χρονος ΔΕΚΟτζης συνταξιουχος να κλαιγεται οτι δεν μπορει στην κυριολεξια να ζησει ολο το σοι του με 2700 συνταξη το μηνα,συμπεριλαμβανομενου του γαμπρου του.

Επεξ/σία από greengr21
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, sdikr είπε

Αν πεινάω ή διψάω  πάω στο ψυγείο,  στην ταβέρνα και στην μπυραρία πάω να διασκεδάσω  για αυτό και εκει πληρώνω την σαλάτα 5 ευρώ  ενώ με 5 ευρώ παίρνω 2 κιλά σαλάτα στο σπίτι ή την μπύρα 10 ευρώ ενώ με 10 ευρώ θα πάρω 10

Δηλαδή πληρώνεις 5€ τη σαλάτα και 10€ τη μπύρα για να εισπράττεις ψεύτικα χαμόγελα απ' το σερβιτόρο;

Όχι, βγαίνεις έξω για να μην κάτσεις πάλι σπίτι και για να πεις καμιά μαλακία με κανά φίλο ή την κοπέλα σου (λέμε τώρα).

Ο σερβιτόρος ας είναι ουδέτερος, αρκεί να μην είναι αγενής.

Αλλά άντε να στο δώσω σε ένα βαθμό για τους σερβιτόρους καθώς εμπίπτει στην κατηγορία της διασκέδασης.

Όταν πας να αγοράσεις μπαταρία κουζίνας, δε σου φτάνει ο άλλος απλά να σε βοηθήσει να διαλέξεις;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει ολα τα σχολια, αλλα στην εξυπηρέτηση πελατων, πωλησεις, σερβις κλπ, το να εισαι χαμογελαστος και να μπορεις να κατευθύνεις τον πελατη οπως χρειαζεται, ειναι part of the job description, δεν ειναι extra mile. 

Οπως δεν ειναι extra mile ξερωγω σε γραμματειακή υποστήριξη να ξερεις να χειρίζεσαι ενα word.

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.

θεωρω οτι το minimum wage σε θεσεις με εξιδικευση αποτελει πραγματικη κοροϊδία ιδιαίτερα σε εργασιες με ευθυνη. Δυστυχως ομως λογω υψηλης αναγκης πολλοι αποδεχονται και το μεροκαματα σκλαβου και το ωραριο αυτου. Το να εργαζεσαι σε συνθηκες γαλερας δεν σε κανει χαρουμενο ή πιο αποδοτικό τουναντιον θα ελεγα, ωστόσο το effort ειναι παντα μια οπτικη για ενα αφεντικο παντα δεν εργαζεσαι ικανοποιητικα ....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, phanispal said:

Δηλαδή πληρώνεις 5€ τη σαλάτα και 10€ τη μπύρα για να εισπράττεις ψεύτικα χαμόγελα απ' το σερβιτόρο;

Όχι, βγαίνεις έξω για να μην κάτσεις πάλι σπίτι και για να πεις καμιά μαλακία με κανά φίλο ή την κοπέλα σου (λέμε τώρα).

Αλλά άντε να στο δώσω σε ένα βαθμό για τους σερβιτόρους καθώς εμπίπτει στην κατηγορία της διασκέδασης.

Όταν πας να αγοράσεις μπαταρία κουζίνας, δε σου φτάνει ο άλλος απλά να σε βοηθήσει να διαλέξεις;

Τουλάχιστον φτάσαμε επιτέλους στο να μην είναι αγενείς και ειδικά για την διασκέδαση να χαμογελάνε έστω και ψεύτικα, κάτι είναι και αυτό

Επεξ/σία από sdikr
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Η απάντηση έρχεται ακριβώς κάτω από την δική σου. Το να είσαι χαμογελαστός είναι part of the job description, δεν ειναι extra mile.

1 ώρα πριν, stormrain είπε

Δεν εχω διαβασει ολα τα σχολια, αλλα στην εξυπηρέτηση πελατων, πωλησεις, σερβις κλπ, το να εισαι χαμογελαστος και να μπορεις να κατευθύνεις τον πελατη οπως χρειαζεται, ειναι part of the job description, δεν ειναι extra mile. 

Οπως δεν ειναι extra mile ξερωγω σε γραμματειακή υποστήριξη να ξερεις να χειρίζεσαι ενα word.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, phanispal είπε

Τόση πρεμούρα για να εξυπηρετείστε με χαμόγελο, τι να πω.

Προσωπικά τις περισσότερες φορές θέλω να κάνω τη δουλειά μου όπως είπε κι ο NickTG, τώρα αν έχει στραβοξυπνήσει ο υπάλληλος στ' @@ μου, εγώ έχω σοβαρότερα προβλήματα να με απασχολήσουν.

Σκηνικό σε (μάλλον οικογενειακή) ταβέρνα στο Πήλιο που είχα πάει τώρα τον Αύγουστο, πιτσιρικάς σερβιτόρος μανουριάζει με άλλο σερβιτόρο, πιθανότατα αδερφός ή ξάδερφος, μπαίνει μαινόμενος στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού, ανοίγει το συρτάρι με το ψωμίκαι το κλείνει θέλοντας να το σπάσει. Τρέχει ένας μάγειρας (πιθανόν πατέρας ή θείος) και τον παίρνει σηκωτό. Όλα αυτά έτυχε να τα δω απ' τα 15 μέτρα, παίζει να ήμουν ο μόνος. Μετά ήταν μες στα νεύρα ο πιτσιρικάς.

Προσωπικά γέλασα με όλο το σκηνικό, ούτε με ένοιαξεπου είχε νεύρα. Απ' τη στιγμή που έφερνε ό,τι του ζητούσα στα παπάρια μου αν ήταν κατακόκκινος και ήθελε να κοπανήσει τον άλλον ή ακόμα και μένα.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι νομίζετε ότι σας χρωστάνε οι όποιοι υπάλληλοι και έχετε τόσες απαιτήσεις.

Τώρα για το οικονομικό τα είπαμε. Πέφτει παραμύθι απ' τους εργοδότες ότι δε μπορούν κι ότι ζορίζονται, όλοι μες στη μίρλα είναι και οι τραπεζικοί λογαριασμοί φουσκωμένοι. Τους ξέρουμε από χρόνια, δεν τους μάθαμε τώρα.

ακριβως, και εγω τη δουλεια μου θελω να κανω. ας με κοιταει και αγρια ο αλλος που λεει ο λογος, χ@στηκα! με ενδιαφερει να κανει απλα αυτο που χρειαζομαι και τον πληρωνω να κανει.

16 ώρες πριν, Sorath είπε

Μάλλον δεν διαβάζεις τι γράφουμε ή δεν θέλεις να καταλάβεις.

Μιλάμε για στοιχειώδεις κανόνες ευγένιας. Όταν συναναστρέφεσαι με κάποιον, πόσο άλλωστε αν είναι πελάτης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα, και να μην λες ούτε μια τυπική "καλημέρα". Αν είσαι δυσαρεστημένος με την δουλειά σου και το μισθό σου, κάτσε βρες τα με τον εαυτό σου και το αφεντικό σου.

Που σου είπε οτι θέλω ο άλλος να είναι σαν τον χαζοχαρούμενο και μέσα στα χαμόγελα, όπως το επιβάλλουν να είναι στο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα;

καλημερα λεω και καλησπερα προσωπικά, έχω λάβει παράπονο με μεηλ στην εταιρια που εγάζομαι (ΟΧΙ δεν ειμαι εστιαση για πολλοστή φορά το λεω) και ελεγε κατα λεξη '' ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε, αν και εκανε σωστα αυτο που του ζητήθηκε, ήταν άκρως εριστικός απέναντι μου και δεν χαμογελούσε καθόλου συγκριτικά με τους συναδέφλους του!!''

16 ώρες πριν, polaki είπε

Υπάρχει λίπος ακόμα να καεί, το οποίο θα καεί σε 10 χρόνια που θα έχουν φύγει από αυτόν εδώ τον κόσμο αρκετοί παππούδες που τροφοδοτούν το εγγόνι τους με "λίπος". 

Η μικρή ξαδέρφη μου 18 χρονών από Κρήτη επειδή λέει "πέρασε πανελλήνιες" πήγε σε 3 νησιά, και ανέβηκε για 1 διανυκτέρευση Αθήναγια να πάει στη συναυλία arctic monkeys τον Ιούλιο. Μιλάμε δηλαδή για 200€ + πόσα έκανε το εισιτήριο πες σύνολο 250€ απλά για μία συναυλία. 

Στα 3 νησιά από 4-5 νύχτες το κάθε ένα, να μην έδινε σύνολο 100€ ΤΗ ΜΕΡΑ μέσο όρο με διαμονή και εισιτήρια? Δηλαδή δε γίνεται πιο κάτω, άρα μιλάμε για 500€ μέσο όρο ανά νησί, x3 = 1500€ + 250€ η Αθήνα φτάσαμε στα 1750 μόνο και μόνο για τις καυλάντες. Κώλο μέσα κάθε βράδυ δεν έχει βάλει, κάθε μέρα έξω είναι για ποτά με την παρέα, από Ιούνιο που τελείωσε πανελλήνιες μέχρι Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν οι σχολές. 

Ρωτάω τί που πώς τα καταφέρνει, μου λέει "η γιαγιά να είναι καλά".

Άντε βάλτη τώρα αυτή να δουλέψει για 700€. Ούτε 900 ούτε και 1200€ δε θα της φτάνουν, τί μου λέτε τώρα εσείς δε χαμογελάνε επειδή παίρνουν βασικό. 

Πολύ λίπος λέμε! Σε 10 χρόνια θα φανεί η έλλειψη. 

εγω φιλε μου πιστευω σε λιγοτερο απο 10ετια θα γινει αυτο που λες, θα ''καει'' το λίπος...και ναι,οταν κανει τετοια γουστα ΤΣΑΜΠΑ , ΓΙΑΤΙ να παει να δουλεψει; ειδικα για 700 ευρώ;;

16 ώρες πριν, listerstorm είπε

Αυτό το παρατήρησα όταν επισκέυτηκα τον αδερφό μου στο εξωτερικό. Χαρούμενοι άνθρωποι έξω, καμία σχέση με την μουντρουχίλα (όποιος παρατηρεί το προσέχει).

δε ξερω τι επικρατει εξω, προσπαθω να επικεντρωθώ τι μπορεί να γίνει για να διορθώσουμε την ποιότητα της ζωης μας εδω

16 ώρες πριν, Narayan είπε

Μήπως απλά είναι confirmation bias βρε παιδιά;

Έχω δει χαρούμενους και γελαστούς να περπατάνε στον Αγ.Ι.Ρέντη και έχω δει δυστυχισμένους να περπατάνε στο Μάντσεστερ.

Έχω δει χαμογελαστές ταμίες στον Σκλαβενίτη και έχω δει ταμίες με τα μούτρα κάτω στο Τορόντο.

Δηλαδή αν είμαστε εμείς δυστυχισμένοι σαν λαός, τι να πούνε και οι γείτονές μας στην Τουρκία και την Βουλγαρία δηλαδή.

γιατι να πρέπει να συγκρίνουμε τη χώρα μας με Τουρκία και Βουλγαρία; εγω μίλησα καθαρα για επίπεδα Ελλάδας!

καθε φορά που λεω στον πατέρα μου ποσο σκατα ειναι η δουλεια μου, μου λεει εεε σηκω φυγε πανε αλλού! τι καθεσε και τρώγεσαι!

και η ειρωνεία είναι οτι δεν προκειται να βρω στην πόλη μου δουλεια ξανα στον τομέα μου!

15 ώρες πριν, RipCity είπε

Επειδή αυτό που περιγράφεις είναι μια κάπως μίζερη και αδιέξοδη κατάσταση γιατί αποκλείεις το να φύγεις στο εξωτερικό? 

γιατι εχω οικογένεια,γονεις με προβληματα υγείας,δικο μου σπιτι,φιλους αδερφικούς και ''χτισμένη'' ζωη εδω Ελλάδα.

δεν με ενδιαφέρει να φύγω εξω να μεταναστεύσω, αν ηθελα να φύγω θα το είχα κανει προ πολλού. ακόμη με ''παίρνει'' απλα ΔΕΝ θελω να φύγω!

51 λεπτά πριν, sdikr είπε

Τουλάχιστον φτάσαμε επιτέλους στο να μην είναι αγενείς και ειδικά για την διασκέδαση να χαμογελάνε έστω και ψεύτικα, κάτι είναι και αυτό

δηλαδή εσύ ενδιαφέρεσαι απλα να χαμογελάει κάποιος, ασχέτως αν το κανει ''με το ζόρι'' ; σου ευχομαι ειλικρινά κάποιο άτομο που αγαπάς, να ''αναγκαστεί'' να χαμογελάει αυριο μεθαυριο σε άτομα σαν εσένα, να σου εξιστορήσει το γεγονός κάποιου αρνητικού πελάτη να σε δω πως θα νιώσεις μετέπειτα...

Δημοσ.
3 minutes ago, maparios said:

δηλαδή εσύ ενδιαφέρεσαι απλα να χαμογελάει κάποιος, ασχέτως αν το κανει ''με το ζόρι'' ; σου ευχομαι ειλικρινά κάποιο άτομο που αγαπάς, να ''αναγκαστεί'' να χαμογελάει αυριο μεθαυριο σε άτομα σαν εσένα, να σου εξιστορήσει το γεγονός κάποιου αρνητικού πελάτη να σε δω πως θα νιώσεις μετέπειτα...

Αν το κάνει με το ζόρι να βρει να κάνει κάτι άλλο που δεν θα το κάνει με το ζόρι,  δεν μίλησε κανείς για αρνητικό πελάτη, αλλά ακόμα και εκεί οφείλεις να είσαι ευγενικός, πραγματικά κάπου έλεος

Εγώ θα παρακαλάω κάποιο άτομο που αγαπάω να μην κάνει σαν και εσένα, όλα τα αλλά  γίνονται

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, maparios said:

(ΟΧΙ δεν ειμαι εστιαση για πολλοστή φορά το λεω) 

Καθαρά από περιέργεια, θες να μας πεις τι δουλειά κάνεις ακριβώς;

Μπήκα στο προφίλ σου και σε ένα post λες "εργάζομαι σαν τεχνικός υπολογιστών/κινητών/ταμπλετ σε γνωστή εταιρία."

Επεξ/σία από Xvipes
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, sdikr είπε

Αν το κάνει με το ζόρι να βρει να κάνει κάτι άλλο που δεν θα το κάνει με το ζόρι,  δεν μίλησε κανείς για αρνητικό πελάτη, αλλά ακόμα και εκεί οφείλεις να είσαι ευγενικός, πραγματικά κάπου έλεος

Εγώ θα παρακαλάω κάποιο άτομο που αγαπάω να μην κάνει σαν και εσένα, όλα τα αλλά  γίνονται

''καπου έλεος'' γιατι; τι ειπα και θεωρείς οτι χρίζεις το έλεος μου;

και οταν λες ''σαν εμενα'' τι ακριβως εννοείς;  εγω βρίσκομαι σε μια δουλεια που σιχαίνομαι, στον τομέα μου, με πλήρως τοξικό περιβάλλον , τα νευρα μου στο θεο καθημερινά, μισθός λίγο πιο ψηλα απο τον βασικό, διχως να μπορει να βρεθει στην πολη μου αλλη δουλεια στον τομέα μου, με τα εξοδα να τρέχουν καθημερινα, και δεκάδες άτομα σαν εσένα στο 8ωρο μου που απαιτούν να έχουν χαμόγελο και πρόσχαρη διάθεση. εσυ πιθανόν εισαι είτε ΔΥ, είτε εχεις ''πλάτες''  με οτι αυτο συνεπάγεται , σπίτια χωραφια κληρονομιές δε ξερω και εγω τι και μιλάς εκ του ασφαλούς.

προφανώς και δεν σε ενδιαφέρουν τα λεγόμενα μου,ούτε πόσα άτομα ακομη που εχουν το πρόβλημα το δικό μου, κοιτάει ο καθένας την καμπούρα του σωστά;; 🫣

4 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Καθαρά από περιέργεια, θες να μας πεις τι δουλειά κάνεις ακριβώς;

Μπήκα στο προφίλ σου και σε ένα post λες "εργάζομαι σαν τεχνικός υπολογιστών/κινητών/ταμπλετ σε γνωστή εταιρία."

παιζει καποιο καθοριστικό ρόλο στο οτι αμείβομαι με σκατά μισθό όπως όλοι στον κλάδο μου; ανειδίκευτος ΔΕΝ ειμαι, προϋπηρεσία έχω, απλά δε γουστάρω να χαμογελάω ουτε καν ψευτικα σε καθε ''αχαρακτήριστο'' πελάτη, ειναι τοσο κακο;

Δημοσ.

Θεωρώ πως το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι το αν θα χαμογελάς ή όχι αλλά ότι νιώθεις πως δεν έχεις προοπτικές εξέλιξης δεδομένου πως πρέπει να παραμείνεις στον τόπο σου και θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι γι αυτό.(δική σου επιχείρηση, αλλαγή κλάδου, κλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, maparios said:

'καπου έλεος'' γιατι; τι ειπα και θεωρείς οτι χρίζεις το έλεος μου;

και οταν λες ''σαν εμενα'' τι ακριβως εννοείς;  εγω βρίσκομαι σε μια δουλεια που σιχαίνομαι, στον τομέα μου, με πλήρως τοξικό περιβάλλον , τα νευρα μου στο θεο καθημερινά, μισθός λίγο πιο ψηλα απο τον βασικό, διχως να μπορει να βρεθει στην πολη μου αλλη δουλεια στον τομέα μου, με τα εξοδα να τρέχουν καθημερινα, και δεκάδες άτομα σαν εσένα στο 8ωρο μου που απαιτούν να έχουν χαμόγελο και πρόσχαρη διάθεση. εσυ πιθανόν εισαι είτε ΔΥ, είτε εχεις ''πλάτες''  με οτι αυτο συνεπάγεται , σπίτια χωραφια κληρονομιές δε ξερω και εγω τι και μιλάς εκ του ασφαλούς.

προφανώς και δεν σε ενδιαφέρουν τα λεγόμενα μου,ούτε πόσα άτομα ακομη που εχουν το πρόβλημα το δικό μου, κοιτάει ο καθένας την καμπούρα του σωστά;; 🫣

Φεύγεις από αυτή την δουλειά,  θα σε κάνει και εσένα τοξικό αν δεν σε έχει κάνει ήδη, μπορεί να σε κάνει και πιο τοξικο

Οχι δεν είμαι ΔΥ και έχω περάσει απο δουλειές που ήταν τοξικές αλλά συνέχιζα να χαμογελάω στον πελάτη γιατί αυτός δεν φταίει.

Αν ισχύει αυτό που αναφέρεται πιο πίσω για τον κλάδο που εργάζεσαι σκέψου να ξεκινήσεις κάτι εσύ ή μπορείς να δοκιμάσεις κάποιον άλλον κλάδο

Επεξ/σία από sdikr
Δημοσ.
48 minutes ago, maparios said:

''καπου έλεος'' γιατι; τι ειπα και θεωρείς οτι χρίζεις το έλεος μου;

παιζει καποιο καθοριστικό ρόλο στο οτι αμείβομαι με σκατά μισθό όπως όλοι στον κλάδο μου; ανειδίκευτος ΔΕΝ ειμαι, προϋπηρεσία έχω, απλά δε γουστάρω να χαμογελάω ουτε καν ψευτικα σε καθε ''αχαρακτήριστο'' πελάτη, ειναι τοσο κακο;

Κοίτα, ούτε life coach θα το παίξω, ούτε μπαμπάς σου είμαι. 

Αλλά από αυτά που γράφεις, χωρίς καν να σε ξέρω (και no offense αλλά δε με νοιάζει κιόλας) θα σου πρότεινα να δεις λίγο τη ζωή σου και τις επιλογές σου, ώστε να χαράξεις μία πορεία για τα επόμενα 5 χρόνια. 

Τα 5 χρόνια θα περάσουν είτε κάνεις κάτι για να ξεφύγεις από το βάλτο που βρίσκεσαι (εργασιακά αλλά και ψυχολογικά), είτε όχι. Ας αφιερώσεις λοιπόν την ενέργεια και τα ελάχιστα χρήματα που φαντάζομαι ότι (δεν) περισσεύουν στο να αποκτήσεις κάποιες γνώσεις/ικανότητες ώστε να ξεφύγεις από αυτό που σήμερα είναι η πραγματικότητα σου. 

Τα ΠΑΝΤΑ είναι επιλογές. Ακόμα και το να μη θες να φύγεις απ'την πόλη σου, είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. 

Όπως και να έχει, ο κάθε "αχαρακτήριστος" πελάτης που λες είτε του χαμογελάσεις ψεύτικα είτε όχι, θα συνεχίσει τη ζωή του και το βράδυ πριν κοιμηθεί ούτε που θα σε θυμάται. Στα παπάρια του σε γράφει, ακριβώς όπως κάνεις και εσύ με εκείνον, και δεν το λέω για κακό, this is life. Και μένα το πρωί η τύπισσα που μου έδωσε τον καφέ, ακόμα και αν και εγώ και εκείνη ψευτο-χαμογελάσαμε μεταξύ μας, ούτε τη νοιάζει αν ζω ή αν πεθάνω αύριο. Altretanto (επίσης), που λένε και στα Ιταλικά.

Αυτό που θα έπρεπε να σε κάνει να προβληματιστείς είναι ότι εσύ είσαι σε σημείο να μη θες να χαμογελάσεις. ΓΕΝΙΚΑ. Σκέψου το λίγο βαθύτερα αυτό. 

27 minutes ago, sdikr said:

Φεύγεις από αυτή την δουλειά,  θα σε κάνει και εσένα τοξικό αν δεν σε έχει κάνει ήδη, μπορεί να σε κάνει και πιο τοξικο

Όλα είναι θέμα επιλογών. Ακόμα και το να μην επιλέξουμε να κάνουμε κάτι επειδή δεν μπορούμε, ή νιώθουμε ότι δεν μπορούμε, είναι επιλογή. Από εκεί και πέρα, ο καθένας προφανώς έχει τις δυσκολίες του και δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ούτε ίδιοι, ούτε ίσιοι (και ας προσπαθούν κάποιοι γραφικοί να μας πείσουν ότι όλοι είμαστε ίσα κι όμοια), ούτε έχουμε τα ίδια εφόδια για να κάνουμε πράγματα. Η επιλογή της ΔΡΑΣΗΣ όμως παραμένει επιλογή. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...