camel555 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν παίζονται με τίποτα πραγματικά. Για μας το 1 ευρώ μπορεί να μην ειναι κατι για αυτούς ειναι εκατομμύρια. Το γυρνάμε όλοι έντυπο τελικά? Όλοι πρέπει να το κάνουμε. Και σιγά το δέλεαρ με τα δωρεάν gb. Επιχειρήματα όπως "ο έντυπος λογαριασμός χάνεται" κλπ μαργαριτάρια, έχω κουραστεί να τα ακούω. Πρέπει σε αυτή την χώρα να αποκτήσουμε καταναλωτική συνείδηση και οργάνωση. Εταιρείες με ημερομηνία λήξης στην περιβαλλοντική τους συνείδηση πρέπει να καταγγέλλονται. Κάντε εγγράφως την κατάργηση του ebill και την επιθυμία για έντυπο λογαριασμό. 3
endeavour Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Εμένα πάντως η Voda οτι και αν κανω μου το γυρίζει σε ενεργοποιημένο το e-bill.
prototypegr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Το μόνο κακό, για μένα φυσικά, είναι η έκδοση διμηνιαίου λογαριασμού σε περίπτωση που το γυρίσω σε έντυπο στην COSMOTE, κάτι που δεν το θέλω.
camel555 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, endeavour είπε Εμένα πάντως η Voda οτι και αν κανω μου το γυρίζει σε ενεργοποιημένο το e-bill. Αναφορά στον συνήγορο του καταναλωτή
nyo64 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Επειδή είμαι στην φάση να το καταργήσω εντελώς το τηλέφωνο και ίντερνετ στην cosmote τι μπορώ να κάνω. Έχω 100αρα και έχω συμβόλαιο ένα χρόνο περίπου ακόμα. Μπορώ να το κοψω ατελώς και χωρίς πέναλτι? Λόγο του 1€ του ebill? Aπο το 13888 μου είπανε ναι από 1 Οκτωβρίου σε ένα κατάστημα Γερμανός.
prometheas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/9/2023 στις 11:31 ΜΜ, SabotazNic είπε Να ανεβαινουν τα υλικα, αλλα οχι και τα αυλα ρε γαμωτο χωρις βελτιωση στις υποδομες. Ποια ειναι τα άυλα ; 52 λεπτά πριν, nyo64 είπε Καλησπέρα. Επειδή είμαι στην φάση να το καταργήσω εντελώς το τηλέφωνο και ίντερνετ στην cosmote τι μπορώ να κάνω. Έχω 100αρα και έχω συμβόλαιο ένα χρόνο περίπου ακόμα. Μπορώ να το κοψω ατελώς και χωρίς πέναλτι? Λόγο του 1€ του ebill? Aπο το 13888 μου είπανε ναι από 1 Οκτωβρίου σε ένα κατάστημα Γερμανός. Μπορεις από 1/10 . Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από prometheas
SabotazNic Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, prometheas είπε Ποια ειναι τα άυλα ; Το ίντερνετ και την τηλεφωνία την πιάνεις?
prometheas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το οτι δεν την "πιάνεις" δεν λεει τιποτα . Το σχολιο έιναι άκυρο γιατι αυτές οι υπηρεσίες δεν δημιουργούνται / παράγονται / απο το μηδέν ούτε τζαμπα οπως μαλλον πιστεύουν πολλοί. Ξερεις τι εξοδα εχει ενα data center ? Εχεις δει τις εγκαταστάσεις που εχουν οι παροχοι στην Ελλαδα σε core υποδομές , σταθμους βάσης ; δικτυα μετάδοσης, backhaul ? Τι πληρώνουν σε συμβόλαια στους παρόχους ; Εχεις παρει πρέφα ποσο εχει παει το ρεύμα ή το πετρέλαιο ; Ξερεις ποσο πετρελαιο καταναλώνουν οι σταθμοι που εχουν γεννήτριες ή τι επενδύσεις εχουν γινει σε φωτοβολταϊκά και τι ζημιές κάνουν διαφορες συμπαθεις τάξεις συμπολιτών μας που συστηματικά ρημάζουν ολες αυτές τις υποδομές ειδικα τα κεραιοσυστήματα που ειναι εκτός πόλης ; (Πετρέλαια, φωτοβολταϊκά, καλώδια και οτι αλλο μπορούν να βουτήξουν). Νομίζεις οτι αυτά θα τα πληρώσουν οι μέτοχοι από την τσέπη τους ; Επειδή ξέρω πολύ καλά το χώρο , αν και δεν συμφωνώ με τον τρόπο που πάνε να περάσουν τις αυξήσεις, ΔΥΣΤΥΧΩΣ στην τρέχουσα οικονομική συγκυρια ειναι μονόδρομος -και θα προχωρήσουν . Οι φορητότητες από το ένα δίκτυο στο άλλο δεν λυνουν κανενα πρόβλημα αφου όλοι οι πάροχοι θα υιοθετήσουν παρόμοια μέτρα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από prometheas 1
odys03 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Στις 30/8/2023 στις 10:43 ΜΜ, bobij98354 είπε Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου με εδραιωμένη καταναλωτική συνείδηση αν τους πεις πως ακριβαίνει ο ήδη ακριβός λογαριασμός δε θα γυρίσει κανείς να πει ...πού να τρέχουμε τώρα και καλά εννοείται κανείς δε θα υπάρξει μέχρι και να υποστηρίξει τη μεγαλύτερη ακρίβεια ειρωνευόμενος κάποιον που αντέδρασε. Έεε Cosmote Βρίσκεις και τα κάνεις πάρε και σώβρακαααα, μη λυπηθείς !!!!!!!!!!!!!! 😁 Kαι να κάνεις υπαναχώρηση και νας πας από Cosmote σε Vodafone , κάνανε τραστ και έκοψαν ταυτόχρονα και οι δύο την έκπτωση. Για ανάλυσε μας τώρα εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νου σου κατεβάζει, είσαι ευχαριστημένος που έχεις κατεβασμένα σώβρακα και απο Vodafone και από Cosmote;
SabotazNic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Σήμερα παραλάβαμε τον 1/2 λογαριασμούς σε έντυπη μορφή.
camel555 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Σήμερα παραλάβαμε τον 1/2 λογαριασμούς σε έντυπη μορφή. Με τι χρέωση? Με ποιό τρόπο έκανες την αλλαγή σε έντυπο? Έχεις αφαιρέσει το app? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από camel555
manoslar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Πήγα σήμερα σε κατάστημα cosmote στη Λάρισα και ζήτησα να κάνω την αζημιως καταγγελία της σύμβασης προκειμένου να κάνω φορητοτητα αριθμού. Η κοπέλα που με εξυπηρετούσε πήρε στα κεντρικά της cosmote και απάντησαν, επειδή δεν γνώριζαν προφανώς, ότι εντός τριών εργάσιμων ημερών θα επικοινωνήσουν μαζί μου και θα με ενημερώσουν αν μπορώ ή όχι να κάνω φορητοτητα γιατί θεωρούν ότι μόνο διακοπή τηλεφωνικής σύνδεσης μπορώ να κάνω με την καταγγελία . Ήμαρτον που θα έλεγε κ ο Γεωργίου.
alxnt Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Προσπάθησα να το απενεργοποιήσω μέσα από την εφαρμογή στο κινητό και όταν πατάω επιβεβαίωση λέει "Πρέπει να ορίσεις ένα κινητό τηλέφωνο για να ενημερώνεσαι". Αφού έχουν το κινητό μου(δεν είναι cosmote) και είναι αυτό που μέχρι τώρα μου στέλνουν τους e-λογαριασμους. Κατόπιν λέω δε γ@...ται και μπαίνω από το site. Προσπάθησα 3 φορές να κλείσω το κουμπάκι και στο reload της σελίδας ήταν πάλι ενεργοποιημένο. Με την 4η φάνηκε οτι έπιασε και τώρα είναι γκριζαρισμένο και "υπό επεξεργασία". Θέλει λίγο επιμονή από οτι κατάλαβα...
nickvog Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μόλις πήρα τηλέφωνο ςτο 13888 και μίλησα με υπάλληλο, ζητώντας να μου επαναφέρουν τον έντυπο διμηνιαίο λογαριασμό, αφού πλέον δεν υπάρχει η έκπτωση του ηλεκτρονικού. Ο υπάλληλος ευγενής καταχώρησε το αίτημα, ενημερώνοντας ότι δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση. Αφού μου παίρνουν αυτοί το ένα ευρώ, θα τους πάρω κι εγώ το όποιο έξοδο επιβαρύνονται για να τυπώσουν και να μου στείλουν το λογαριασμό στη διεύθυνσή μου. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ίσως αν το κάνουμε όλοι, το ξανασκεφτούν.... Στις 23/9/2023 στις 3:13 ΜΜ, camel555 είπε Μετά από σημερινή επίσκεψη σε κατάστημα cosmote και ενώ είχα κάνει την απενεργοποίηση του ebill μέσω της σχετικής εφαρμογής αλλά και στο τηλέφωνο που με πήραν την επομένη μέρα, στο σύστημά τους ΔΕΝ φαίνεται η απενεργοποίηση..... Όταν ζήτησα να την κάνει επιτόπου και να μου δώσει αντίγραφο - πιστοποίηση του αιτήματος, μου είπε η υπάλληλος να έρθω Δευτέρα που θα είναι η προϊσταμένη στο χώρο.... Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Μου είπε ότι για να γίνει η απενεργοποίηση, θα πρέπει να να αφαιρέσω και την εφαρμογή.... Και όταν την ρώτησα πως θα ενημερώνομαι για το υπόλοιπο, μου είπε να στέλνω SMS λες και ζούμε στο 1999 ξέρω γω... Για αυτό το τελευταίο που σου είπαν περί "αφαίρεσης του app" ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει αυτό στην πράξη. Θα "ανατινάξει" την ψηφιακή τους πλατφόρμα έτσι και προβούν σε επεμβάσεις on/off σε μέρος του ηλεκτρονικού τους χαρτοφυλακίου, θα κολλήσει το σύμπαν. Θα έρχεται κανονικά λογαριασμός έντυπος (όπως έρχεται στη μητέρα μου σταθερής ΟΤΕ) και θα λειτουργεί παράλληλα και η πλατφόρμα/app με την οικειοθελή χρήση της (πολλές φορές της πληρώνω το λογαριασμό ηλεκτρονικά, αφού κατεβάσω το σχετικό pdf του λογαριασμού). Αυτοί θα ζημιωθούν στο τέλος με αυτά τα καραγκιοζιλίκια. 1
stefanidisg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μήπως θα το αυξήσουν ακόμα ένα ευρώ λόγω έντυπης και θα έχετε μετά ένα ευρώ έκπτωση λόγω e-bill, αφού είναι καρτέλ και δεν τους πειράζει κανείς. ; Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από stefanidisg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα