Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κατάλαβα καλά οι παροχές που καταργήθηκαν δε σου δίνουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης γιατί η βασική σύμβαση δεν αλλάζει.

Έχω στείλει σχετικό μήνυμα στην ΕΕΤΤ και περιμένω απάντηση.

Επεξ/σία από BEBELAC
  • Like 1
Δημοσ.

Η Voda  μου είπε ότι μόλις εκδοθεί  ο πρώτος λογαριασμός χωρίς την έκπτωση γίνεται να κάνω καταγγελία σύμβασης

• Like 2
Δημοσ.

Επικοινώνησα σήμερα με το 13888 για να προχωρήσω σε καταγγελία της σύμβασης συμβολαίου κινητής ώστε να μεταβώ σε άλλο φθηνότερο πρόγραμμα και μου ανέφεραν ότι πρώτα πρέπει να το μετατρέψω σε καρτοκινητό και να παραμείνω σε αυτό για τουλάχιστον 3 μήνες και μετά θα μπορώ να κάνω νέο συμβόλαιο. Έχετε ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο γιατί εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, alexgamer είπε

Επικοινώνησα σήμερα με το 13888 για να προχωρήσω σε καταγγελία της σύμβασης συμβολαίου κινητής ώστε να μεταβώ σε άλλο φθηνότερο πρόγραμμα και μου ανέφεραν ότι πρώτα πρέπει να το μετατρέψω σε καρτοκινητό και να παραμείνω σε αυτό για τουλάχιστον 3 μήνες και μετά θα μπορώ να κάνω νέο συμβόλαιο. Έχετε ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο γιατί εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

κανεις πλακα τωρα; και εγω σκεφτομουν να κανω το ιδιο και να μεταβω στο καρτοσυμβολαιο που ειναι φθηνοτερο (απαιτει μεταβαση απο καρτοκινητο)

δηλαδη σου ειπαν θα κανετε την καταγγελια και αυτοματα θα σας γυρισουμε εμεις σε καρτοκινητο και αν θελετε να μπειτε σε προγραμμα αυτο μετα τους 3 μηνες;

Επεξ/σία από Titos301
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Titos301 είπε

κανεις πλακα τωρα; και εγω σκεφτομουν να κανω το ιδιο και να μεταβω στο καρτοσυμβολαιο που ειναι φθηνοτερο (απαιτει μεταβαση απο καρτοκινητο)

δηλαδη σου ειπαν θα κανετε την καταγγελια και αυτοματα θα σας γυρισουμε εμεις σε καρτοκινητο και αν θελετε να μπειτε σε προγραμμα αυτο μετα τους 3 μηνες;

Ναι ακριβώς. Θα ήθελα να το εξακρίβωσω βέβαια γιατί μπορεί να είναι και μπαρούφες, η κοπέλα που μίλησα δεν είχε ιδέα ότι μπορούμε να καταγγείλουμε τη σύμβαση και αφού της το είπα εγώ επικοινώνησε με κάποιον άλλον και μου το επιβεβαίωσε. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexgamer είπε

Ναι ακριβώς. Θα ήθελα να το εξακρίβωσω βέβαια γιατί μπορεί να είναι και μπαρούφες, η κοπέλα που μίλησα δεν είχε ιδέα ότι μπορούμε να καταγγείλουμε τη σύμβαση και αφού της το είπα εγώ επικοινώνησε με κάποιον άλλον και μου το επιβεβαίωσε. 

Κάνε φορητότητα σε άλλον πάροχο και μετά γύρνα πάλι στην Cosmote, στον πρόγραμμα που θέλεις. Αποκλείεται να αρνηθούν να επιστρέψεις σε αυτούς με νέο συμβόλαιο 😋

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/10/2023 στις 12:07 ΜΜ, alexgamer είπε

Ακριβώς ίδια περίπτωση πριν δύο μέρες, αρχικά ζήτησε  51€ για την πρόωρη διακοπή συμβολαίου αλλά όταν της είπα ότι είναι λόγω της κατάργησης του ebill μου είπε ότι είναι δωρεαν. Το κάναμε καρτοκινητό, μας είπε για το τρίμηνο αλλά δεν θέλουμε πάλι συμβόλαιο οπότε κλαιν.. 

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, DREAMAX είπε

Ακριβώς ίδια περίπτωση πριν δύο μέρες, αρχικά ζήτησε  51€ για την πρόωρη διακοπή συμβολαίου αλλά όταν της είπα ότι είναι λόγω της κατάργησης του ebill μου είπε ότι είναι δωρεαν. Το κάναμε καρτοκινητό, μας είπε για το τρίμηνο αλλά δεν θέλουμε πάλι συμβόλαιο οπότε κλαιν.. 

Περιμενες να σου ερθει αυξημενος λογαριασμος και μετα πηρες;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/10/2023 στις 11:38 ΠΜ, nickvog είπε

Πάντως για όποιον θέλει να αλλάξει πάροχο ή να πάει σε άλλο (φτηνότερο) πακέτο, η διακοπή της έκπτωσης e-bill είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για καταγγελία σύμβασης !!

Σήμερα κάλεσα την Κοσμοτέ και μου λέει ότι μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο μόνο για διαγραφή του αριθμού (εν προκειμένου για κινητό) κι όχι για να αλλάξεις πάροχο ούτε για να πάρεις φθηνότερα κάποιο πακέτο. Αλλιώς, λέει όλοι θα το χρησιμοποιούσαν σαν αφορμή για να πάνε σε φθηνότερα πακέτα. Αυτή την πληροφόρηση είχε η υπαλληλος.

Δημοσ.

Το άλλο με την κάρτα ανανέωσης 15 ευρώ από τον επόμενο μήνα το ξέρετε; 🫢

Σήμερα καθώς έβαζα κάρτα σε Γερμανό ένας υπάλληλος ανέφερε πως από τον επόμενο μήνα μάλλον θα καταργηθούν οι κάρτες 8(υπήρχαν;;) 10 και 12 ευρώ και περιμένουν ενημέρωση. Επίσης κάτι είπε πως υπάρχει πιθανότητα για "υποχρεωτικό" πακέτο με την ανανέωση;;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FiLw είπε

Σήμερα καθώς έβαζα κάρτα σε Γερμανό ένας υπάλληλος ανέφερε πως από τον επόμενο μήνα μάλλον θα καταργηθούν οι κάρτες 8(υπήρχαν;;) 10 και 12 ευρώ και περιμένουν ενημέρωση. Επίσης κάτι είπε πως υπάρχει πιθανότητα για "υποχρεωτικό" πακέτο με την ανανέωση;;

https://techmaniacs.gr/i-cosmote-molis-anakoinose-episimos-ta-nea-paketa-toy-what-s-up/

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, FiLw είπε

Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG μέσω των MyCOSMOTE app, WHAT’S UP app, cosmote.gr, whatsup.gr και μέσω φυσικών σημείων λιανικής πώλησης αυξάνεται από 8€ σε 13€, ενώ παραμένει στα 8€ για ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω των καταστημάτων COSMOTE, GERMANOS.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...