Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 minutes ago, greekfragma said:

σκυλοτροφή στο γάτη; 😥

Δεν ειναι δικος του ο 'γατης', της γειτονιας ενοχλητικος θα ειναι, ισως γι'αυτο σκυλοτροφη να τον αποτελειωσει.

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Τι να παρω για πειτε ρε παιδια . Περα απο σκυλοτροφη η άμμο για το γάτη  :P ... 

Κάνα επιτραπέζιο ;;  Νερό... :P

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα γαντια νιτριλιου για τον εκτυπωτη ρητινης και ηθελα να παρω και το Resident Evil Village PS4 αλλα δεν περνει δευτερη φορα κωδικο. Τον πουλο πηρα παλι με το παιχνιδι.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, safridia είπε

Πηρα γαντια νιτριλιου για τον εκτυπωτη ρητινης και ηθελα να παρω και το Resident Evil Village PS4 αλλα δεν περνει δευτερη φορα κωδικο. Τον πουλο πηρα παλι με το παιχνιδι.

Είναι για μια χρήση ο Κωδικος  ανά λογαριασμο

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Είναι για μια χρήση ο Κωδικος  ανά λογαριασμο

Ναι τι καταλαβα μετα.
Το πρωι που ξυπνησα και διαβασα νομιζα οτι ηταν οι πρωτες 20Κ παραγγελιες οποτε 8 και κατι τα ειχα ετοιμα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, safridia είπε

Ναι τι καταλαβα μετα.
Το πρωι που ξυπνησα και διαβασα νομιζα οτι ηταν οι πρωτες 20Κ παραγγελιες οποτε 8 και κατι τα ειχα ετοιμα.

Το γραφει το σχολιο #3. Μολις αλλαξα και τον τιτλο για να ειναι προφανες πλεον αμεσα χωρις να πρεπει να διαβασει καποιος πολλα σχολια.

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, vaggospro said:

Εγώ πριν 20 λεπτά που έκανα παραγγελία δεν το δεχόταν, τώρα το δέχεται βλέπω αλλά έχω ήδη πλρηρώσει. 😠

ξαναπαρηγγειλε το με το κουπόνι,και ακυρωσε την προηγουμενη

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ TS!

Μόλις τσίμπησα ένα μαγιό με 15€ αντί 20 για του χρόνου ,2 νούμερα μεγαλύτερο γιατί δεν είχε νούμερα.

Τώρα πρέπει να παχύνω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!

• Like 1
Δημοσ.

μας καταστρέψατε ρε insomniacs! εδώ και πόση ώρα ψάχνω τι σκατολοίδι να πάρω 😂

btw μου βγάζει και αντίστοιχο κωδικό για 10 ευρώ έκπτωση για αγορές άνω των 60, αν θέλει κανείς τον κοινοποιώ

• Like 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kakofonixx είπε

μας καταστρέψατε ρε insomniacs! εδώ και πόση ώρα ψάχνω τι σκατολοίδι να πάρω 😂

btw μου βγάζει και αντίστοιχο κωδικό για 10 ευρώ έκπτωση για αγορές άνω των 60, αν θέλει κανείς τον κοινοποιώ

Μήπως είναι προσωπικός και στον "κάψουμε"; Αν είναι δημόσιος, εμένα προσωπικά θα με εξυπηρετούσε εννοείται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λίγο χτύπησα μια Arctic Freezer 7 X η οποία με το κουπόνι και τα δωρεάν μεταφορικά του skroutz plus μου στοίχισε μόλις 16,31 ευρώ. Νομίζω πως ήταν μια vfm αγορά, ευχαριστώ πολύ τον δημιουργό του νήματος.

Επεξ/σία από fotaras76
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...