Visehrad Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να γίνω συνδρομητής στο HBO απλά δεν έχω καταλάβει αν μπορώ να γραφτώ όπως τώρα πχ είμαι στο netflix ή πρέπει να γίνει μέσω Vodafone. Με ενδιαφέρει να υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι και θέλω να βλέπω στην τηλεόραση μου που είναι Smart μεν όχι Android δε... Ευχαριστώ Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2023 από Visehrad
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 12 ώρες πριν, Visehrad είπε Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να γίνω συνδρομητής στο HBO απλά δεν έχω καταλάβει αν μπορώ να γραφτώ όπως τώρα πχ είμαι στο netflix ή πρέπει να γίνει μέσω Vodafone. Με ενδιαφέρει να υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι και θέλω να βλέπω στην τηλεόραση μου που είναι Smart μεν όχι Android δε... Ευχαριστώ Για Vodafone TV θα πας, αλλά έχεις θέμα ασυμβατότητας. Αναφορά σε κείμενο Η εφαρμογή διατίθεται για smartphones ή tablets με λογισμικό iOS (v11 ή νεότερο), Android (v5.0 ή νεότερο), Smart TVs με Android (v8.0 ή νεότερο & 2 GB RAM) και Amazon Fire TV με Fire TV OS (v5.0 ή νεότερο). Δεν υποστηρίζονται rooted/jailbroken συσκευές. https://www.vodafone.gr/tv/ott/vodafone-tv-xwris-desmeusi Θα πρέπει να πάρεις box/stick, για να το δουλέψεις.
JakeKaufman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 On 30/08/2023 at 11:57, Mrs. Hyde said: Για Vodafone TV θα πας, αλλά έχεις θέμα ασυμβατότητας. Θα πρέπει να πάρεις box/stick, για να το δουλέψεις. Θεωρητικα δεν χρειάζεται να αγορασει box/stick, δινει η VF TV ενα (τραγικο) box. επειδη αυτο το τραγικο box δεν εχει wifi (μονο ethernet), μπορεις να ζητησεις απο την Vodafone να σου δωσουν δωρεαν ανταπτορες για ethernet over power, σε περιπτωση που το modem και η tv δεν ειναι διπλα διπλα. εμενα εκαναν 2.5 μηνες να μου στειλουν τους ανταπτορες (μετα απο 6-7 τηλεφωνα). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 14 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Θεωρητικα δεν χρειάζεται να αγορασει box/stick, δινει η VF TV ενα (τραγικο) box. επειδη αυτο το τραγικο box δεν εχει wifi (μονο ethernet), μπορεις να ζητησεις απο την Vodafone να σου δωσουν δωρεαν ανταπτορες για ethernet over power, σε περιπτωση που το modem και η tv δεν ειναι διπλα διπλα. εμενα εκαναν 2.5 μηνες να μου στειλουν τους ανταπτορες (μετα απο 6-7 τηλεφωνα). Εγώ έλεγα για χωρίς αποκωδικοποιητή, που είναι στα 6.90€/μήνα. Άμα πάει στο 9.90€/μήνα, δίνουν εκείνοι αποκωδικοποιητή, ναι.
JakeKaufman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 21 hours ago, Mrs. Hyde said: Εγώ έλεγα για χωρίς αποκωδικοποιητή, που είναι στα 6.90€/μήνα. Άμα πάει στο 9.90€/μήνα, δίνουν εκείνοι αποκωδικοποιητή, ναι. δεν ήξερα ότι έχει διαφορετική συνδρομή (εμένα μου έκαναν μια προσφορά γύρω στα 2.5 ευρώ το μήνα). σε αυτή την περίπτωση, εγώ δεν θα τα έδινα για τη μπακατέλα τους
afm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 31/8/2023 στις 2:33 ΜΜ, JakeKaufman είπε Θεωρητικα δεν χρειάζεται να αγορασει box/stick, δινει η VF TV ενα (τραγικο) box. επειδη αυτο το τραγικο box δεν εχει wifi (μονο ethernet), μπορεις να ζητησεις απο την Vodafone να σου δωσουν δωρεαν ανταπτορες για ethernet over power, σε περιπτωση που το modem και η tv δεν ειναι διπλα διπλα. εμενα εκαναν 2.5 μηνες να μου στειλουν τους ανταπτορες (μετα απο 6-7 τηλεφωνα). Εδώ και μερικούς μήνες το box-άκι του vodafone tv δουλεύει και με wifi και όχι μόνο με ethernet. Απλά το συνδέεις αρχικά με ethernet για να πάρει την αναβάθμιση (αν δεν την έχει περασμένη το αρχικό firmware) και μετά παίζει άνετα με wifi ( βλέπει μόνο δίκτυα 5ghz). 2
JakeKaufman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 13 hours ago, afm said: Εδώ και μερικούς μήνες το box-άκι του vodafone tv δουλεύει και με wifi και όχι μόνο με ethernet. Απλά το συνδέεις αρχικά με ethernet για να πάρει την αναβάθμιση (αν δεν την έχει περασμένη το αρχικό firmware) και μετά παίζει άνετα με wifi ( βλέπει μόνο δίκτυα 5ghz). Ωραία πληροφορία, thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα