KPNY Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Vkngs είπε Ναι γιατί κάθε μέρα θα τραβάς φωτό με τέτοιο ζουμ. Πολύ χρήσιμο για την καθημερινότητα όντως. Ε καλά τώρα, όσα δε φτάνει η αλεπού... Πολλοί θέλουν το ζουμ και το χρησιμοποιούν, όχι για ήλιους και φεγγάρια. Η Apple ήδη έχει αργήσει να το ενσωματώσει.
leonidas_fs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Το θέμα ρε παιδιά δεν είναι αν το iOS είναι καλύτερο απο το Android ή το αντίθετο. Το θέμα είναι οτι πρέπει σαν καταναλωτές, να γυρνάμε την πλάτη σε όλες τις εταιρείες που ξεφεύγουν και μας κοροιδεύουν στα μούτρα μας. Πχ. iPhone 1700ευρώ, Starbucks 5€ ο καφέςκτλ... Βέβαια δεν σε αναγκάζει κανείς να πάρεις τα προιόντα τους... 7
Vkngs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 15 λεπτά πριν, KPNY είπε Ε καλά τώρα, όσα δε φτάνει η αλεπού... Πολλοί θέλουν το ζουμ και το χρησιμοποιούν, όχι για ήλιους και φεγγάρια. Η Apple ήδη έχει αργήσει να το ενσωματώσει. Το θέμα είμαι ότι η κάθε εταιρία apple ή Samsung παίζουν με μαρκετινγκ κάτι τέτοια όπως το ζουμ και ψαρώνουν όλοι. Λες και κάθε μέρα θα κάθεσαι να κανείς ζουμ στο φεγγάρι. Είναι άχρηστα πράγματα απλά για φλεξ για να λες ααα δες τι κάνει το δικό μου. Μέχρι εκεί. Κατά τ αλλά ζήτημα ο κάθενας που κάνει τόσο ζουμ να το έχει χρησιμοποιήσει 10 φορές όλες κι όλες. 1
gadgetseek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Μία από τα ίδια (εντάξει, λίγο βελτιωμένα..) Η πλάκα είναι ότι οι πιο πολλοί το αγοράζουν γιατί θέλουν να "ξεχωρίζουν".. Ενώ η αλήθεια είναι ότι, ειδικά στη Βόρεια Αμερική (όπου τα νέα μοντέλα δίνονται με τρελές επιδοτήσεις σε τιμές χώμα), δεν υπάρχει τίποτα πιο κοινότοπο (& "βαρετό") από το να κυκλοφορείς με ένα iphone.. 1
dream21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Αλλαξα μπαταρία στην document στο iPhone 12 Pro max και στο iPhone 12 της γυναικας μου και ειμαστε μια χαρά. 1
dhm21911 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, gregory22 είπε Το κινητο των 200 ευρω θα το πετάξεις σε μια εβδομαδα…. Παντα θα υπαρχουν κι αυτοι που θελουν να ειναι τεχνολογικά ενημερωμένοι. Σε γενικές γραμμές ομως ξαναλέω το iPhone δεν παλιώνει. Οσο για τις τιμες, αν θελεις να παρεις ενα android καλο που βα τρεχει το λειτουργικο γρηγορα οσο το iPhone δεν νομιζω να βρεις κατω απο 1000αρι. Μην ακοω τωρα για ραμ κλπ δεν ειναι θεμα hardware μόνο. Αδικείς το one UI πιστεύω, s23 ultra 840 μου βγήκε με τιμολόγιο. Το κινητό πετάει σε όλα. 1
dhm21911 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, Alex Adams είπε Πολυ! Κάνε μας ένα review στο τι πήγε "πολύ χάλια" αν θες και πες μας και ποια συσκευή είχες. 3 ώρες πριν, Vkngs είπε Ναι γιατί κάθε μέρα θα τραβάς φωτό με τέτοιο ζουμ. Πολύ χρήσιμο για την καθημερινότητα όντως. Πίστεψε με αν το έχεις το χρησιμοποιείς πολύ περισσότερο από όσο πιστεύεις και ναι με έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές ειδικά σε σημεία που δεν μπορούσα να δω π.χ ταμπέλες. 2 ώρες πριν, KPNY είπε Ε καλά τώρα, όσα δε φτάνει η αλεπού... Πολλοί θέλουν το ζουμ και το χρησιμοποιούν, όχι για ήλιους και φεγγάρια. Η Apple ήδη έχει αργήσει να το ενσωματώσει. Άσε να λένε μόλις το βάλουν θα φωνάζουν innovation τώρα θα τους μάθουμε; 2 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Το θέμα ρε παιδιά δεν είναι αν το iOS είναι καλύτερο απο το Android ή το αντίθετο. Το θέμα είναι οτι πρέπει σαν καταναλωτές, να γυρνάμε την πλάτη σε όλες τις εταιρείες που ξεφεύγουν και μας κοροιδεύουν στα μούτρα μας. Πχ. iPhone 1700ευρώ, Starbucks 5€ ο καφέςκτλ... Βέβαια δεν σε αναγκάζει κανείς να πάρεις τα προιόντα τους... Αυτοί που τα αγοράζουν για εφέ είναι δεκαπλάσιοι από εμάς που τα χρησιμοποιούμε σε ένα ικανοποιητικό ποσοστό. Όσο πλάτη και να γυρίσεις δεν θα αλλάξει τίποτα . 2
Dimitris_1981 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Επείδή είδα μια τάση συγκρίσεων είπα να πω μια προσωπική θέση. Η Samsung για μένα έχει πάντα H/W ένα βήμα μπροστά με εξαίρεση την CPU ίσως. (Οθόνη, Κάμερα, USB-C ). Στον ήχο που ήταν η Apple μπροστά τώρα κοντράρονται στα ίσα. Αντίστοιχα το iOS είναι πιο καθαρό και ένα βήμα μπροστά. Μπορεί να αργεί να ενσωματώσει κάποια features αλλά όταν το κάνει το κάνει συνήθως καλά. Πιο παλιά θεωρούσα το Android ήταν μπροστά αλλά λόγω ανταγωνισμού έπαψε η Apple να σου δίνει κουτάκια για OS Desktop και πλέον έχουν πάνω κάτω τα ίδια features με την apple να τα έχει κάνει πιο καλά σαν υλοποίηση συνολικά. To iCloud και αυτά τα μικρά features στο bundled software είναι αυτό που δίνει τον πόντο μου στην Apple. Πάντα προσωπική γνώμη. Σαν οικοσυστήματα η Apple έχει πιο στενό αλλά κάπως καλύτερα υλοποιημένο η Samsung έχει σαφώς πιο ευρύ. Το κόστος θεωρώ ότι είναι σχετικά κοντά, με την Apple πιο τσιμπημένη και συν ότι η Samsung ρίχνει πιο σύντομα τις τιμές. Όσον αφορά τις εκατέρωθεν αβρότητες νομίζω είναι λάθος. Δεν θεωρώ ότι αν πάρεις Samsung S23/S24 ή iPhone 14/15 θα έχεις κάνει λάθος μεταξύ των 2. Και τα 2 είναι πολύ καλά. Είναι θέμα γούστου συνήθειας κτλ. Μοναδικό ελάττωμα αλλά σημαντικό είναι ότι η Apple σε κλειδώνει ώστε να είναι πιο δύσκολο να φύγεις από αυτήν. Για μένα που αλλάζω ανά 5ετία περίπου είναι ανεκτό το να δώσω τέτοια ποσά. Σε mid range θα επέλεγα Samsung A53 μάλλον. Παίρνω ακριβό γιατί το γουστάρω για μένα και όχι γιατί μου χρειάζεται απαραίτητα ή θέλω να το προβάλω. Δεν θα τα πρότεινα στον μέσο χρήστη τα flagship. Πολλά λεφτά για δυσανάλογα οφέλη. σ.σ. Προφανώς και το S23 έχει καλύτερη κάμερα το αν χρειάζεται είναι προσωπικό θέμα. Το αντικειμενικό δεν αλλάζει. Προσωπικά και με A53 μια χαρά θα ήμουν από κάμερα. υ.γ. Αν θέλει κάποιος σοβαρό διάλογο με επιχειρήματα ευχαρίστως. Σε τυφλό οπαδιλίκι δεν ξανααπαντάω. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από Dimitris_1981 5
Vkngs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ο οπαδισμος μεταξύ iOS και android ποτέ δε θα το καταλάβω. Ο καθένας ότι τον βολεύει. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από Vkngs 2
alejsalonica Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Παίδες, 14 pro / 128GB €893.85 excl. VAT (amazon) με μεταφορικά, το είδα τώρα. Οπότε μη λέτε χαζά για 1500€ κλπ. Δεν χρειάζεται να πάρεις το model year 2023. Πάρε του 2022 πάλι με 2 χρόνια εγγύηση. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από alejsalonica 1
cat1967 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Η google και η Microsoft έχουν φύγει πολύ μπροστά στο software λόγω ΑΙ και η διαφορά θα ανοίγει. Έπιασα ένα iphone τις προάλλες και ήταν σαν να γύρισα στις σπηλιές. Φώναζε παρελθον από χιλιόμετρα. 2
MikeGR7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 20 ώρες πριν, αποστόλης είπε Σίγουρα θα βρει κάποια πατέντα η θύρα usb c να φορτίζει στο 100% της ταχύτητας μόνο με δικά της καλώδια/φορτιστές. Γιατι ολα τα Android τηλέφωνα που το καθενα εχει δικο του proprietary fast charge, με καλωδιο type c δε μπαινουν ολα? Κατι ασχετο, ενταξει το android γενικά, η φτώχια στη ζωη ειναι, αλλα υπαρχει ανθρωπος που γουσταρει τα αναδιπλουμενα?? But why?? 1 2
Xviper13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μην γελιόμαστε, ότι και να γίνει, όσο και να κοστίζει, για μια φορά ακόμα θα είναι πρώτο και με μεγάλη διαφορά στις πωλήσεις των high end μοντέλων. Κάτοχος 14 pro max… αναμένω για το 15.
panosk111178 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 29 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Γιατι ολα τα Android τηλέφωνα που το καθενα εχει δικο του proprietary fast charge, με καλωδιο type c δε μπαινουν ολα? Κατι ασχετο, ενταξει το android γενικά, η φτώχια στη ζωη ειναι, αλλα υπαρχει ανθρωπος που γουσταρει τα αναδιπλουμενα?? But why?? Τα αναδιπλούμενα είναι το μέλλον και θα στο παρουσιάσει σε κάνα δυο χρόνια η apple που θα σκάσεις 2000€ και θα νομίζεις ότι δεν έχει ξαναβγεί κάτι τέτοιο.
somt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 καλά ολοι οι ανοητοι καθονται και συγκρινουν iphone των 1400 με android των 200 ολες οι ναυαρχιδες ειναι εξαιρετικες εμένα με εχει γοητευσει το Motorola Razr 40 Ultra: https://www.skroutz.gr/s/44419226/Motorola-Razr-40-Ultra-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Infinite-Black.html αλλα στο iphone 11 που εχω τώρα με εχει κερδισει η φυσικοτητα των χρωματων στις φωτογραφίες. να παρουσιαστει και το 15 και βλέπουμε 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα