alion Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Η Apple ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη παρουσίαση της, η οποία όπως επιβεβαιώθηκε πριν λίγο, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στις 8.00μμ ώρα Ελλάδος. Η εταιρεία έχει στείλει προσκλήσεις για την εκδήλωση σε επιλεγμένα μέσα, την οποία ονομάζει "Wonderlust". Η πρόσκληση περιλαμβάνει το λογότυπο της Apple σε γκρι, μπλε και μαύρο χρώμα, το οποίο μπορεί να υπονοεί τις χρωματικές επιλογές για τη σειρά iPhone 15 Pro. Αναμενόμενα, η σειρά iPhone 15 θα είναι ο πρωταγωνιστής της εκδήλωσης. Τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να μοιάζουν με το iPhone 14, αλλά θα έχουν μερικές βασικές διαφορές. Το notch στο επάνω μέρος της οθόνης θα αντικατασταθεί από το πιο μικρό και εμφανίσιμο Dynamic Island, το οποίο γνωρίσαμε πέρσι με τα iPhone 14 Pro και Pro Max, φιλοξενώντας πάντα την μπροστινή κάμερα και τον αισθητήρα Face ID. Σίγουρη θεωρείται η αντικατάσταση της Lightning θύρας με τη USB-C, η οποία θα επιτρέπει ταχύτερη φόρτιση, με την Apple να εναρμονίζεται πλήρως με την επικείμενη ενεργοποίηση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Παραδοσιακά, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max αναμένεται να έχουν πιο σημαντικές αλλαγές. Τα νέα Pro μοντέλα φημολογείται ότι θα έχουν πλαίσια τιτανίου για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, λεπτότερα πλαίσια περιμετρικά της οθόνης, action πλήκτρο, και σημαντικές βελτιώσεις στο κύριο σύστημα καμερών. Και αυτά θα διαθέτουν θύρες USB-C ενώ μια σημαντική αλλαγή του Pro Max μοντέλου έναντι του Pro θα είναι η παρουσία περισκοπικής κάμερας που θα δίνει στη συσκευή μεγαλύτερο οπτικό zoom. Άλλες φήμες τις τελευταίες εβδομάδες αναφέρουν ότι η Apple θα προχωρήσει σε αύξηση της τιμής όλων των μοντέλων τουλάχιστον στην αμερικανική αγορά. Εκτός από τη σειρά iPhone 15, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και τη νέα σειρά των έξυπνων ρολογιών της. Έτσι η εταιρεία από το Κουπερτίνο φέρεται να παρουσιάζει τα νέα Apple Watch Series 9 με οθόνες 41 και 45 χιλιοστών, μαζί με το διάδοχο του Apple Watch Ultra. Η εκδήλωση "Wonderlust" αποτελεί την πιο σημαντική για την Apple, με το iPhone να αποτελεί τον πυρήνα των εσόδων της εταιρείας κάθε χρονιά είτε με βάση τις πωλήσεις του hardware είτε μέσω των υπηρεσιών που είναι συνδεδεμένες μ’ αυτό. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
kundi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Μονο για αμερικη ειναι πλεον , απλησιαστο στην ευρωπη , το τελευταιο μου ηταν το pro max 13 ,στα 1150 που το πηρα , και δεν προκειτε να ξαναδωσω , (καθε χρονο το αλλαζα εκτος απο το 14 ) Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2023 από kundi 14
isspro Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Οποιος μπορει χωρις φπα μεσω εταιριας και να το κρατησει 4-5 χρονια, ειναι καλα. Εγω αυτο σκοπευω να κανω. Ειχα καθε Iphone εως το 6 και εχω 4 χρονια xiaomi redmi note 8pro. Σκυλος, δεν εχω παραπονο. Θα παω Δεκεμβρη για το 15 plus αλλα με πονο και ιδρωτα εξου και τα πολλα χρονια που πιστευω θα το χω. Πλεον αλλαζεις και μπαταρια στα 2 χρονια και προχωρας. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2023 από isspro 5 1
vbeka9733 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 οταν ολες οι εταιριες εχουν foldables χρονια τώρα και εχουν ηδη παει στην εκδοση 3 και 4 να εντυπωσιασει τι η μια απο τα ιδια με μικρα incremental update. Ποσα χρονια θα ακουει ο κοσμος "ειναι το καλυτερο Iphone που φτιαξαμε ποτε" ελα ρε σοβαρα νομιζα οτι το νεο μοντελο θα ειναι χειροτερο. "εχουμε πλεον φανταστικη καμερα που δεν εχετε ξαναδει" ελα ρε δηλαδη περσι και καθε περσι που μου ειπες το ιδιο ειχα μια αθλια καμερα δηλαδη; πεταμενα λεφτα αν εχει ηδη καποιος κινητο μεσης κατηγοριας κ πανω 2 ετων 17
leonidas_fs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 12 minutes ago, kundi said: Μονο για αμερικη ειναι πλεον , απλησιαστο στην ευρωπη , το τελευταιο μου ηταν το pro max 13 ,στα 1150 που το πηρα , και δεν προκειτε να ξαναδωσω , (καθε χρονο το αλλαζα εκτος απο το 14 ) Φέτος ήρθε η χρόνια να αλλάξω κινητό (μιας και το iPhone 11 της γυναίκας έχει χαλάσει αρκετά από τις πτώσεις), όποτε έλεγα να δώσω το 12Pro Max μου στην γυναίκα και να παρω εγώ το 15 Pro Max. Αν ισχύει η τιμή των ~1700€ που ακούγεται, με μεγάλη μου χαρά θα πάω σε Samsung S23 Ultra, και ας έχω να πιάσω Android πάνω από 10 χρόνια! Την κοροϊδία της Apple να κοστίζει το κινητό πιο ακριβά από το Laptop της, Ε όχι ρε φιλε δεν θα την συνεχίσω! 11 2
kisan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 28 minutes ago, leonidas_fs said: Φέτος ήρθε η χρόνια να αλλάξω κινητό (μιας και το iPhone 11 της γυναίκας έχει χαλάσει αρκετά από τις πτώσεις), όποτε έλεγα να δώσω το 12Pro Max μου στην γυναίκα και να παρω εγώ το 15 Pro Max. Αν ισχύει η τιμή των ~1700€ που ακούγεται, με μεγάλη μου χαρά θα πάω σε Samsung S23 Ultra, και ας έχω να πιάσω Android πάνω από 10 χρόνια! Την κοροϊδία της Apple να κοστίζει το κινητό πιο ακριβά από το Laptop της, Ε όχι ρε φιλε δεν θα την συνεχίσω! Το να πας σε αντροιντ δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση 6 7 2 3
Tatofski64 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, kisan είπε Το να πας σε αντροιντ δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ 1
kundi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 34 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Φέτος ήρθε η χρόνια να αλλάξω κινητό (μιας και το iPhone 11 της γυναίκας έχει χαλάσει αρκετά από τις πτώσεις), όποτε έλεγα να δώσω το 12Pro Max μου στην γυναίκα και να παρω εγώ το 15 Pro Max. Αν ισχύει η τιμή των ~1700€ που ακούγεται, με μεγάλη μου χαρά θα πάω σε Samsung S23 Ultra, και ας έχω να πιάσω Android πάνω από 10 χρόνια! Την κοροϊδία της Apple να κοστίζει το κινητό πιο ακριβά από το Laptop της, Ε όχι ρε φιλε δεν θα την συνεχίσω! δεν θα αντεξεις ουτε 2 ωρες, οσο για το λαπτοπ δεν +φωνο μια χαρα ειναι η τιμη ποτε δεν ειχε βγαλει κατω απο 1000 , και για ελλαδα, 1 1
leonidas_fs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Just now, kundi said: δεν θα αντεξεις ουτε 2 ωρες, οσο για το λαπτοπ δεν +φωνο μια χαρα ειναι η τιμη ποτε δεν ειχε βγαλει κατω απο 1000 , και για ελλαδα, Να σου πω την αλήθεια το φοβάμαι, αλλά ποσό χάλια να είναι ρε παιδιά; Έχει κάνει τρομερή πρόοδο το Android! 1
giomar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 13 minutes ago, kisan said: Το να πας σε αντροιντ δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση Καποτε ηταν, εχεις δικιο αλλα πλεον το android στα Sam ειναι μια χαρα... και πλεον με περισσοτερα χρονια update (οχι οσα η Apple) , οχι οπως καποτε που στα δυο χρονια..... 1
Chris_BMW Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Για να δούμε τι θα δούμε και φέτος . Δεν θα σχολιάσω την πρόσκληση λίγο πολύ πάντα κάτι μαρτυράει (χρώματα και ίσως οι καμπύλες που κάνει το Logo πως φεύγουμε από τις αυστηρές γωνιές ) αλλά θα πω τι περιμένω : Σαν χρόνια χρήστης των pro Max μοντέλων ,κατατάσσω τον εαυτό μου σε “power user” και λάτρη της φωτογραφίας (ερασιτεχνική ενασχόληση ) θέλω από το καινούργιο pro/ultra μοντέλο για να αναβαθμίσω: 1. Βασική χωρητικότητα 256GB. Ναι ναι ξεκινάω από αυτό γιατί η αύξηση της τιμής από την μαμά είναι δεδομένη , Ευρώπη είχαμε ήδη μια αύξηση πέρσι θα έχουμε και φέτος όποτε οτιδήποτε κάτω από 256 στα κοντά 1600-1700€ της βασικής που περιμένω θα είναι κοροϊδία. 2. Το 14 pro max έχει τρομερά θέματα θερμοκρασίας φέτος . Ίδια χρήση κάνω κάθε χρόνο δεν συνάντησα κάτι τέτοιο σε 12&13 pro Max . Αυτό έχει σαν αντίκτυπο η ζωή της μπαταρίας να μικραίνει πιο γρήγορα και γενικά η οθόνη πολύ εύκολα ενώ έχει 2000nits να κάνει dimming. 3 Μπαταρία . Η μπαταρία φέτος δεν έχει καμία σχέση με πέρσι . Καμία όμως!Δεν ξέρω τι φταίει αλλά απαιτώ να το φτιάξουν.Δεν γίνεται να σου δίνει επιδόσεις κορυφής (13pro max ) και την αμέσως επόμενη χρόνια να επιστρέφεις σε επιδόσεις 12pro max … 4. Μπροστά κάμερα σε νυχτερινή λήψη ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ . Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΗ απλά . Αν αυτά βελτιωθούν ένα προς ένα τότε ναι θα αναβαθμίσω αλλιώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα μείνω με το ίδιο I phone και θα αναβαθμίσω το εφτάρι Apple Watch σε ultra 3
kundi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Για να δούμε τι θα δούμε και φέτος . Δεν θα σχολιάσω την πρόσκληση λίγο πολύ πάντα κάτι μαρτυράει (χρώματα και ίσως οι καμπύλες που κάνει το Logo πως φεύγουμε από τις αυστηρές γωνιές ) αλλά θα πω τι περιμένω : Σαν χρόνια χρήστης των pro Max μοντέλων ,κατατάσσω τον εαυτό μου σε “power user” και λάτρη της φωτογραφίας (ερασιτεχνική ενασχόληση ) θέλω από το καινούργιο pro/ultra μοντέλο για να αναβαθμίσω: 1. Βασική χωρητικότητα 256GB. Ναι ναι ξεκινάω από αυτό γιατί η αύξηση της τιμής από την μαμά είναι δεδομένη , Ευρώπη είχαμε ήδη μια αύξηση πέρσι θα έχουμε και φέτος όποτε οτιδήποτε κάτω από 256 στα κοντά 1600-1700€ της βασικής που περιμένω θα είναι κοροϊδία. 2. Το 14 pro max έχει τρομερά θέματα θερμοκρασίας φέτος . Ίδια χρήση κάνω κάθε χρόνο δεν συνάντησα κάτι τέτοιο σε 12&13 pro Max . Αυτό έχει σαν αντίκτυπο η ζωή της μπαταρίας να μικραίνει πιο γρήγορα και γενικά η οθόνη πολύ εύκολα ενώ έχει 2000nits να κάνει dimming. 3 Μπαταρία . Η μπαταρία φέτος δεν έχει καμία σχέση με πέρσι . Καμία όμως!Δεν ξέρω τι φταίει αλλά απαιτώ να το φτιάξουν.Δεν γίνεται να σου δίνει επιδόσεις κορυφής (13pro max ) και την αμέσως επόμενη χρόνια να επιστρέφεις σε επιδόσεις 12pro max … 4. Μπροστά κάμερα σε νυχτερινή λήψη ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ . Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΗ απλά . Αν αυτά βελτιωθούν ένα προς ένα τότε ναι θα αναβαθμίσω αλλιώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα μείνω με το ίδιο I phone και θα αναβαθμίσω το εφτάρι Apple Watch σε ultra 13 pro max η καλhτερη μπαταρια που εχει μπει σε iphone, εχουνε θεματα παντα στην νυχτερινη ληψη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα