Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Το πλυντήριο πιάτων μου (Zanussi) 5 ετών, αναβοσβήνει το λαμπάκι και δεν ξεκινάει το πρόγραμμα.

είχα να βάλω  πολλους μηνες αλάτι ,το γέμισα με αλάτι σήμερα, καθάρισα το φίλτρο αλλά πάλι αναβοσβήνει το λαμπάκι και δεν ξεκινάει το πρόγραμμα.

Υπάρχει λύση;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Έχεις κρατήσει τις οδηγίες για να δεις τι συμβαίνει όταν εμφανίζει αυτό το προβλημα; 

όχι είναι λίγο παλιο και έχω πετάξει τις οδηγίες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Τι μοντέλο ακριβώς είναι; 

Να τις ψάξουμε από το Internet, υπάρχουν σχεδόν τα πάντα. Δες από πίσω την ετικέτα. 

Κοιταξα πισω, δεξία αριστερα ,μεσα , δεν γράφει πουθενα γραμματα

Επεξ/σία από MrGalaxy
Δημοσ.

Aυτά τα 2 κουμπιά τι είναι; Μήπως έχεις πατήσει καμιά χρονοκαθυστέρηση;

Επίσης πόση περιμένεις και αναβοσβήνουν; Διάβασα ότι αν κάνει κάνα 5λεπτο για να αναγνωρίσει ότι έχει μέσα αλάτι.

Δημοσ.
5 minutes ago, MrGalaxy said:

οχι η κουζίνα μου θέλει καθαρισμα χαχαχα

η κουζίνα σου δε θέλει καθάρισμα....γκρέμισμα θέλει και ολική απολύμανση από εταιρία με επαγγελματικά μηχανήματα.

• Like 3
Δημοσ.

Αν το πρόγραμμα που είχες τόσο καιρό είναι αυτό που δείχνει ο επιλογέας ο κυκλικός,  κάτι μου λέει πως απλά έκανες μούλιασμα  και όχι πλύσιμο, αλλά μάλλον δεν είναι θέμα για εσένα.

Εδώ δες μήπως ταιριάζει με το δικο σου στα λαμπακια

https://api.electrolux-medialibrary.com/asset/35f51653-c9de-4e32-9124-e6c874a9700b/E4RM3Q/0b2e9f98-16e6-4630-8aa7-36594b93d166/ORIGINAL/0b2e9f98-16e6-4630-8aa7-36594b93d166.pdf

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο οτι φαινεται ειναι οντως delay 3 ωρων

image.png.61e90bcdd34a9623c6f97da72c0af179.png

9 λεπτά πριν, sdikr είπε

Αν το πρόγραμμα που είχες τόσο καιρό είναι αυτό που δείχνει ο επιλογέας ο κυκλικός,  κάτι μου λέει πως απλά έκανες μούλιασμα  και όχι πλύσιμο, αλλά μάλλον δεν είναι θέμα για εσένα.

Θελω να ελπιζω οτι απλα το βαζει για εξτρα προπλυση

1 ώρα πριν, MrGalaxy είπε

Το πλυντήριο πιάτων μου (Zanussi) 5 ετών

Δεν ειναι το θεμα το καθαρισμα. Εχεις προφανη σημαδια απο μουχλα. 5 ετων και εχει ηδη σκουριασει. Αλατα στην πορτα του πλυντηριου. Αν δεν κανετε τα βασικα, λογικο οι συσκευες να παραδιδουν πνευμα πιο νωρις απο το αναμενομενο.

Αν δεν υπαρχει δυνατοτητα για αφυγραντηρα, παρε απο το σουπερ τους συλλεκτες υγρασιας με σκονη, και το klinex αντιμουχλικο

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...