Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν υπολογιζω καλα, με τα 166cm που εχεις εισαι πολυ κοντα στο σχεδιο που εβαλες. και αυτος 80+80 εχει μαλλον. 36 λεκανη και 25+30 δεξια αριστερα της. 80χ80 ντουζ. γινετε δηλαδη απο αποψη χωρου αλλα ξεκινα με εναν υδραυλικο γιατι -ειδικα αν εισαι διαμέρισμα- δεν ξερω αν μπορεις να τα φερεις βολτα τα υδραυλικα σου. 

Spoiler

Capture2.PNG

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Just now, basilis_k6 said:

αν υπολογιζω καλα, με τα 166cm που εχεις εισαι πολυ κοντα στο σχεδιο που εβαλες. και αυτος 80+80 εχει μαλλον. 36 λεκανη και 25+30 δεξια αριστερα της. 80χ80 ντουζ. γινετε δηλαδη απο αποψη χωρου αλλα ξεκινα με εναν υδραυλικο γιατι -ειδικα αν εισαι διαμέρισμα- δεν ξερω αν μπορεις να τα φερεις βολτα τα υδραυλικα σου. 

Το σχέδιο που έχω απτον μηχανικό δίνει 1.70 και 2.35. Αλλά δεν το εμπιστεύομαι απόλυτα. Δείχνει ανσανσέρ εκεί που είναι η σκάλα, έχει την πόρτα του μπάνιου ανάποδα και έχει μια έξτρα πόρτα μέσα στο σπίτι που δεν υπάρχει😛 Θα τα μετρήσω καλύτερα μόλις έχω ευκαιρία. Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις και τις ιδέες. Είναι όλες χρήσιμες και τις ακούω όλες. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με δικό μου σπίτι. Και πρέπει να μάθω όσα μπορώ για να φτιάξω αργότερα και το εξοχικό που είναι σε πολύ χειρότερη μοίρα.

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Το σχέδιο που έχω απτον μηχανικό δίνει 1.70 και 2.35. Αλλά δεν το εμπιστεύομαι απόλυτα. Δείχνει ανσανσέρ εκεί που είναι η σκάλα, έχει την πόρτα του μπάνιου ανάποδα και έχει μια έξτρα πόρτα μέσα στο σπίτι που δεν υπάρχει😛 Θα τα μετρήσω καλύτερα μόλις έχω ευκαιρία. Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις και τις ιδέες. Είναι όλες χρήσιμες και τις ακούω όλες. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με δικό μου σπίτι. Και πρέπει να μάθω όσα μπορώ για να φτιάξω αργότερα και το εξοχικό που είναι σε πολύ χειρότερη μοίρα.

καλη τυχη. να θυμασαι μονο οτι οταν τελειωσεις δεν υπαρχει καμια περιπτωση να εισαι μεσα στο αρχικο μπατζετ και καμια περιπτωση να εισαι 100% ευχαριστημένος με το αποτελεσμα. οποτε μην τρελλαινεσαι 😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θα κάνα ανακαίνιση, θα άλλαζα τη λεκάνη με μια ακριβότερη.

Επικαθημενοι νιπτήρες, εντοιχισμένα καζανάκια, κρεμαστές λεκανες, στήλη ντους κρυμμένη μέσα στον τοίχο κλπ μόδες είναι η χαρά του υδραυλικού/πλάκα για έξτρα χρεωση. Η καμπίνα στη ντουζιερα είναι όρεξη ναχεις να καθαρίζεις άλατα. Και ναι δεν παίζει ρόλο πόσο μικρό είναι το μπάνιο, έχουν μια ταρίφα για όλα.

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...