Προς το περιεχόμενο

iPad air 4th gen - οθόνη

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Zenor,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύντομο story:
iPad air 4th gen αγορασμένο Νοέμβρη '20 ξαφνικά πριν λίγες μέρες είχε μαύρη οθόνη. Στην αρχή νόμιζα έσβησε απο μπαταρία κλπ. έβαλα φορτιστή και πήγα να κάνω restart, μετά απο λίγο κατάλαβα πως το tablet δουελεύει κανονικά καθώς άκουγα τα πλήκτρα και το κλείδωμα/ξεκλείδωμα κλπ αλλά οθόνη μηδέν... Δοκίμασα hard reset κλπ αλλά δεν...

Πάω σε iRepair, μου λένε 320 για οθόνη.
Πάω σε iStorm, μου λένε πως είναι όντως οθόνη και πως επειδή είναι unibody δεν επισκευάζεται αλλά αν θέλω με 700 να το δώσω και να πάρω αντικατάσταση, αν και μου είπαν πως δεν συμφέρει βέβαια.

Τι διάολο ισχύει όμως γενικά;
Aν πήγαινα σε apple store στην Γερμανία πχ τι θα μου έλεγαν;
Δεν είναι λίγο νωρίς για faulty οθόνη στα 3+ χρόνια;

Αν κάποιος έχει παλαιότερη εμπειρία ή γνώμη ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

ευχαριστώ, το φαντάστηκα με όσα είχα ψάξει αλλά είπα ας δώ κι εδώ μηπως έχει κανείς προηγούμενη εμπειρία...
και η επόμενη ερώτηση μου, είναι λογικό να "σκάει" οθόνη μέσα σε 3 χρόνια;

Δημοσ.
1 minute ago, xrixat said:

ευχαριστώ, το φαντάστηκα με όσα είχα ψάξει αλλά είπα ας δώ κι εδώ μηπως έχει κανείς προηγούμενη εμπειρία...
και η επόμενη ερώτηση μου, είναι λογικό να "σκάει" οθόνη μέσα σε 3 χρόνια;

Γενικα ειναι πολυ σπανιο, δεν το εχω ακουσει ξανα, Τι ειπαν σχετικα με την βλαβη, απο που μπορει να προερχετε?

Δημοσ.

τίποτα συγκεκριμένο...επιβεβαίωσαν πως το δουλεύει κανονικά μέσα αλλά η οθόνη πάπαλα... Κι εμένα μου φάνηκε αρκετά ακραίο και γι'αυτό ρωτάω να δώ...

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί σας κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση. Μιλάμε για μια ηλεκτρονική συσκευή. Νομίζετε ότι τα 2 χρόνια εγγύησης δίνονται τυχαία;  (που στην αμερική για παράδειγμα δεν είναι καν 2 αλλά ας μιλήσουμε για τα δικά μας)

Δημοσ.

προφανώς σε όσες συσκευές είχα όλα αύτα τα χρόνια δεν είχα ποτέ θέμα πριν τουλάχιστον την 5ετία που θα μου φαινόταν λογικό...
Εννοείται πως καταλαβαίνω αυτό που λέτε για την εγγύηση κλπ αλλά μου φάνηκε λίγο ακραίο... Προφανώς έπρεπε να είχα χαμηλότερα standards.

Δημοσ.
44 minutes ago, xrixat said:

προφανώς σε όσες συσκευές είχα όλα αύτα τα χρόνια δεν είχα ποτέ θέμα πριν τουλάχιστον την 5ετία που θα μου φαινόταν λογικό...
Εννοείται πως καταλαβαίνω αυτό που λέτε για την εγγύηση κλπ αλλά μου φάνηκε λίγο ακραίο... Προφανώς έπρεπε να είχα χαμηλότερα standards.

Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι είναι άπειρες οι συσκευές οι οποίες δεν κλείνουν καν χρόνο απλά συνήθως επειδή είναι εντός εγγύησης δεν σχολιάζεται επαρκώς ως γεγονός. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...