poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 minute ago, Basilhs23___ said: Χμμμ, ενδιαφέρον αυτό για μένα, φοράω μεγάλο παπούτσι και δύσκολα βρίσκεις σε όλα τα μαγαζιά εκτός συγκεκριμένων που έχουν και τιμές υψηλά. Θα κοιτάξω προς εκεί. αν φορας πιο μικρο ή πιο μεγαλο παιζει να βρεις πιο ευκολα σε stock houses.το πιο μεγαλο θεωρειται απο 46 και πανω.
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, poulinos είπε αν φορας πιο μικρο ή πιο μεγαλο παιζει να βρεις πιο ευκολα σε stock houses.το πιο μεγαλο θεωρειται απο 46 και πανω. Ναι πάνω από 46 έχω. Μόλις τώρα έψαξα μερικά ζευγάρια παπούτσια puma και συγκρινα τιμές μεταξύ puma outlet και skroutz με το δεύτερο να βρίσκεις πολύ χαμηλότερες τιμές σε σχέση με outlet, για μεγάλο νούμερο. Θέλει και πάλι έρευνα να δεις αν αξίζει. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από Basilhs23___
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 minute ago, Basilhs23___ said: Ναι πάνω από 46 έχω. Μόλις τώρα έψαξα μερικά ζευγάρια παπούτσια puma και συγκρινα τιμές μεταξύ puma outlet και skroutz με το δεύτερο να βρίσκεις πολύ χαμηλότερες τιμές σε σχέση με outlet, για μεγάλο νούμερο. Θέλει και πάλι έρευνα να δεις αν αξίζει. γενικα ναι θελει ψαξιματακι.εγω πχ για αθλητικα που θελω τωρα θα περιμενω black friday. για ορειβατικα θα παω Polo.
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, poulinos είπε γενικα ναι θελει ψαξιματακι.εγω πχ για αθλητικα που θελω τωρα θα περιμενω black friday. για ορειβατικα θα παω Polo. Α ναι, θυμάμαι εσύ παίρνεις κάτι ειδικά με goretex για χιόνια και τέτοια, είναι ακριβά οπότε ίσως σε BF ρίξουν τις τιμές σε αυτά. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από Basilhs23___
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 minute ago, Basilhs23___ said: Α ναι, θυμάμαι εσύ παίρνεις κάτι ειδικά με goretex για χιόνια και τέτοια, είναι ακριβά οπότε ίσως σε BF ρίξουν τις τιμές σε αυτά. σε ορειβατικα για χειμωνα goretex.για καλοκαιρι και ανοιξη απλο ορειβατικο.τωρα θελω απλο ορειβατικο.απλα προσπαθω να βρω παντα απο stock γιατι αλλιως οι τιμες τους ειναι 150 αρια και 180 αρια.το ιδιο και στα αθλητικα. ειχα παρει πριν 3 χρονια τα adidas ultraboost απο 170 ευρω 70 ευρω. οποτε μπορω να περιμενω δυο μηνες ακομα. σε ορειβατικα δεν βρισκω προσφορες σε bf 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα