broxopios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα. Επειδή θα πάω Αθήνα για 2 μέρες, σκέφτομαι να πάω να δω κανένα στοκάδικο με ρούχα. Μπορείτε να μου πείτε κάποια με καλές τιμές; Με ενδιαφέρουν κυρίως αθλητικά, αλλά και γενικά αν υπάρχουν. Επίσης αν είναι δυνατόν να είναι κοντά στο κέντρο για να μην τρέχω έξω στα Σπάτα κλπ. Τι υπάρχει;
Nabuko Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 52 λεπτά πριν, broxopios είπε Τι υπάρχει; Με την πρώτη, θυμάμαι ότι έχει πολλά στη Νέα Σμύρνη. Μετά είναι και το Factory outlet και ένα Nike outlet στην Αχαρνών 1
takoulou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, broxopios είπε Καλησπέρα. Επειδή θα πάω Αθήνα για 2 μέρες, σκέφτομαι να πάω να δω κανένα στοκάδικο με ρούχα. Μπορείτε να μου πείτε κάποια με καλές τιμές; Με ενδιαφέρουν κυρίως αθλητικά, αλλά και γενικά αν υπάρχουν. Επίσης αν είναι δυνατόν να είναι κοντά στο κέντρο για να μην τρέχω έξω στα Σπάτα κλπ. Τι υπάρχει; Και στην Μεσογείων υπάρχει η Nike, Adidas.. Puma.. Θεμιστοκλέους κτλπ
broxopios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Και στην Μεσογείων υπάρχει η Nike, Adidas.. Puma.. Θεμιστοκλέους κτλπ Λέγοντας Μεσογείων, Θεμιστοκλέους; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος μιας και δεν είμαι από Αθήνα; Έβαλα Μεσογείων στο google maps και μου έβγαλε διάφορες περιοχές. Επίσης αν έχετε και προσωπική εμπειρία από κάποιο καλό στοκάδικο. Είχα πάει πριν μερικά χρόνια στην adidas Αχαρνών και απορούσα γιατί το ονόμασαν στοκάδικο από τη στιγμή που οι τιμές ήταν ίδιες σχεδόν με ένα κανονικό κατάστημα. Κάποια στοκάδικα έχουν χάσει το νόημα. Απλά λέγονται στοκάδικα για να τραβήξουν περισσότερο κόσμο; Δεν ξέρω...
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 factory outlet πειραιως. polo παλαιο φαληρο στοκ σε ορειβατικα 1
broxopios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 36 λεπτά πριν, poulinos είπε factory outlet πειραιως. polo παλαιο φαληρο στοκ σε ορειβατικα Σωστός για ορειβατικά. Και το χειμώνα θα ψάχνω για μπουφάν. Νομίζω ότι θα περάσω μια βόλτα. 1
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 1 hour ago, broxopios said: Σωστός για ορειβατικά. Και το χειμώνα θα ψάχνω για μπουφάν. Νομίζω ότι θα περάσω μια βόλτα. εχει και stock σε factory αεροδρομιο οπως και στο εκπτωτικο χωριο αλλα ειναι λιγο μακρυα 1
takoulou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, broxopios είπε Λέγοντας Μεσογείων, Θεμιστοκλέους; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος μιας και δεν είμαι από Αθήνα; Έβαλα Μεσογείων στο google maps και μου έβγαλε διάφορες περιοχές. Επίσης αν έχετε και προσωπική εμπειρία από κάποιο καλό στοκάδικο. Είχα πάει πριν μερικά χρόνια στην adidas Αχαρνών και απορούσα γιατί το ονόμασαν στοκάδικο από τη στιγμή που οι τιμές ήταν ίδιες σχεδόν με ένα κανονικό κατάστημα. Κάποια στοκάδικα έχουν χάσει το νόημα. Απλά λέγονται στοκάδικα για να τραβήξουν περισσότερο κόσμο; Δεν ξέρω... Μεσογείων στον Χολαργό έχει τα μαγαζιά αυτά.. 1
constantinosjj Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 το ιδανικο, για μενα, ειναι να πας στο mc arthour στα σπατα. εχει οντως πολυ καλες τιμες! 1 1
nickol-us Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Αν πας factory outlet στην Πειραιώς, σε σχετικά μικρή απόσταση έχει Nike outlet το οποίο κυριολεκτικά ρημάζουν και δεν ξέρω τι θα βρεις, όπως και Adidas outlet 1
G.bar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Καμία ουσιαστική διαφορά σε τιμές στα καταστήματα που αναφέρθηκαν. Αν είσαι τυχερός και είσαι 1.50 40κg ή 2.10 200kg, ίσως βρεις κάτι σε προσφορά. Αν ψάχνεις κλασικά μεγέθη, δεν βρίσκεις ούτε κάλτσα. Τζάμπα η ταλαιπωρία. 2
vagos789 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Στο factory outlet που πήγαινα πολυ παλια παντα κατι εβρισκα,παπουτσια ουτε για αστειο βεβαια γιατι πρεπει να φορας περιεργο μεγεθος
Morosana Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δεν είναι και η καλύτερη εποχή για outlet, όσο κρατάνε οι εκπτώσεις στα καταστήματα όλο το στοκ μένει εκεί. Όταν τελειώσουν οι εκπτώσεις και σιγά σιγά γίνει παραλαβή της νέας σειράς τότε τα αδιάθετα πάνε στα outlet και έχεις πιθανότητες να βρεις κάτι. 1
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 On 29/08/2023 at 21:58, constantinosjj said: το ιδανικο, για μενα, ειναι να πας στο mc arthour στα σπατα. εχει οντως πολυ καλες τιμες! Ισχυει .και North face Πολλα On 30/08/2023 at 08:09, G.bar said: Καμία ουσιαστική διαφορά σε τιμές στα καταστήματα που αναφέρθηκαν. Αν είσαι τυχερός και είσαι 1.50 40κg ή 2.10 200kg, ίσως βρεις κάτι σε προσφορά. Αν ψάχνεις κλασικά μεγέθη, δεν βρίσκεις ούτε κάλτσα. Τζάμπα η ταλαιπωρία. προσωπικα σε Polo σε mc arthur και σε factory outlet εχω βρει νουμερα σε ρουχα πολυ ευκολα.και οχι δεν ειμαι ουτε 1,30 ουτε 2.00 μετρα ουτε 30 κιλα ουτε 100.ειμαι Normal και φοραω Medium
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Στις 30/8/2023 στις 10:03 ΠΜ, vagos789 είπε Στο factory outlet που πήγαινα πολυ παλια παντα κατι εβρισκα,παπουτσια ουτε για αστειο βεβαια γιατι πρεπει να φορας περιεργο μεγεθος Χμμμ, ενδιαφέρον αυτό για μένα, φοράω μεγάλο παπούτσι και δύσκολα βρίσκεις σε όλα τα μαγαζιά εκτός συγκεκριμένων που έχουν και τιμές υψηλά. Θα κοιτάξω προς εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα