Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο yubikey maximum μέχρι 100 ευρώ κόστος.

(δεν ξέρω αν είναι το θέμα στην κατάλληλη ενότητα αν θα πρέπει να πάει στα gadgets συγνώμη για αυτό)

Δημοσ.

Εγω εχω το απο πανω αλλα με usb-c.
Θυμησου οτι καλο ειναι να εχεις δυο, δεν θες να δεις ποσο ευκολα μπορεις να χασεις το hardware key σου.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν λες yubikey,  τότε πας με yubikey,    σίγουρα nfc     για το κινητό (που σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι συμβατό με κάποιες υπηρεσίες)

Και μετά θέλεις και το Usb interface,    αν θα κάνεις χρήση σε υπολογιστή  τότε το πιο λογικό είναι να πάρει usb κλασικό,    απο την άλλη μετατροπέας απο Usb c σε κλασικό υπάρχει και είναι και πολυ φθηνά,  απλά σκέψου και το ότι μπορεί να το μεταφέρεις σε άλλον υπολογιστή και εκεί να μην έχεις τον μετατροπέα.

+1  στο να έχεις και 2ο για backup όπως αναφέρει ο  @dbrillis , αν και έχει κάποιες υπηρεσίες που δεν επιτρέπουν πάνω απο ενα hardware keys  (αν δεν κάνω λάθος το Paypal)

Δημοσ.

Είναι μάρκα η YubiKey. Αν εννοείς όντως αυτό που έγραψες (δηλαδή «αξιόπιστο hardware security key από την εταιρεία YubiKey») τότε πάρε όποιο θες, δεν έχει βγει κάποιο από τα προϊόντα τους προβληματικό. 

Παλιότερα είχα πάρει το Nano5C, αλλά τελικά δε μου χρειάζεται τόσο. Μία εποχή το 'χα βάλει και αγγελία, δεν είχα ενδιαφέρον, το κράτησα για ν' ανοίγω τον υπολογιστή απλά. 

:P

Δημοσ.

Πάρε το yubikey 5 ή το 5C nfc ανάλογα που θες να τα χρησιμοποιείς. Eγώ τα έχω και τα 2 γιατί πέρυσι τον Μάιο είχε βγάλει προσφορά και τα 2 yubikey έβγαιναν πιο φθηνά απο το 1.

Screenshot2023-08-29at19-41-27Yubico-Copy.png.64b24ebb01fe30d4addb61fd48fec90d.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...