mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Βλεπω πολλα σπιτια, κατοικιες, μικρα μπλοκ με διαμερισματα κλπ, που δεν εχουν απολυτως κανενα χρωμα απεξω. Δεν ειναι βαμενα! Με το χρωμα του...τσιμεντου. Παντα, ανεκαθεν. Εξαρχης, οπως χτιστηκε. Κι επειδη τα βλεπω πολλα χρονια ετσι, ανοιγω αυτο το νημα, για να το συζητησουμε λιγο. Γιατι εγω πχ μπορει να αγχωνομαι γιατι το σπιτι τελευταια φορα εξωτερικα βαφτηκε πριν 30 χρονια (αλλα κρατιεται καλα), και ο αλλος περναει μια ζωη, με μονο το τσιμενο, διχως μπογιατισμα απεξω. Δεν εχω ακουσει για προβληματα σε αυτα τα κτιρια, αλλα μπορει να κανω λαθος, δεν το εχω συζητησει αρκετα. Εσεις τι γνωριζετε σχετικα με τα αφαβα κτιρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, mindreader είπε Εσεις τι γνωριζετε σχετικα με τα αφαβα κτιρια; Γλιτώνουν χρήμα απ' τα βαψίματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Το χρώμα του σοβά είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 14 minutes ago, Nabuko said: Γλιτώνουν χρήμα απ' τα βαψίματα. Καλα, οτι τα χρηματα ειναι ο λογος, δεν θελει καν σκεψη. Δεν ξερω αν χανουν και κατι στην τελικη ομως, περα απο αισθητικη, που το αφηνουν αβαφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 23 minutes ago, mindreader said: Βλεπω πολλα σπιτια, κατοικιες, μικρα μπλοκ με διαμερισματα κλπ, που δεν εχουν απολυτως κανενα χρωμα απεξω. Δεν ειναι βαμενα! Με το χρωμα του...τσιμεντου. Παντα, ανεκαθεν. Εξαρχης, οπως χτιστηκε. Κι επειδη τα βλεπω πολλα χρονια ετσι, ανοιγω αυτο το νημα, για να το συζητησουμε λιγο. Γιατι εγω πχ μπορει να αγχωνομαι γιατι το σπιτι τελευταια φορα εξωτερικα βαφτηκε πριν 30 χρονια (αλλα κρατιεται καλα), και ο αλλος περναει μια ζωη, με μονο το τσιμενο, διχως μπογιατισμα απεξω. Δεν εχω ακουσει για προβληματα σε αυτα τα κτιρια, αλλα μπορει να κανω λαθος, δεν το εχω συζητησει αρκετα. Εσεις τι γνωριζετε σχετικα με τα αφαβα κτιρια; Όταν λες "Με το χρωμα του...τσιμεντου" τι ακριβώς εννοείς; Εννοείς πως διακρίνεις τα μπετά και τα τούβλα? Εννοείς πως διακρίνεις σοβά αλλά μόνο χοντρό? Κάτι μου λέει πως δεν καταλαβαίνεις απόλυτα αυτό που βλέπεις, αν θες δείξε μας σε φωτό 5-6 από τα πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 9 minutes ago, Joshua21 said: Όταν λες "Με το χρωμα του...τσιμεντου" τι ακριβώς εννοείς; Εννοείς πως διακρίνεις τα μπετά και τα τούβλα? Εννοείς πως διακρίνεις σοβά αλλά μόνο χοντρό? Κάτι μου λέει πως δεν καταλαβαίνεις απόλυτα αυτό που βλέπεις, αν θες δείξε μας σε φωτό 5-6 από τα πολλά. Οκ, μαλλον σοβα εννοουσα. Απλα εχει το γκρι χρωμα του τσιμεντου. Δεν λεω οτι βλεπω τουβλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Just now, mindreader said: Οκ, μαλλον σοβα εννοουσα. Απλα εχει το γκρι χρωμα του τσιμεντου. Δεν λεω οτι βλεπω τουβλα! Μάλλον? Άρα είναι 100% σίγουρο ότι δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις. Δείξε μας φωτό να δούμε τι είναι, αλλιώς δεν έχει νόημα η συζήτηση. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο σοβάς είναι αυτό που προστατεύει τους τοίχους και τα μπετά από τις καιρικές συνθήκες και τη ρύπανση, όχι η μπογιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 υπάρχουν και κτήρια από εμφανές σκυρόδεμα χωρίς επιχρίσματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Να διευκρινησω οτι μιλω για κτιρια που κατοικουνται, οχι σκελετους κτιριων ή εγκατελλειμενα. Μενει κοσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 το εμφανές σκυρόδεμα είναι θέμα αρχιτεκτονικής προσέγγισης, δεν απαγορεύεται η χρήση του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, mindreader είπε Βλεπω πολλα σπιτια, κατοικιες, μικρα μπλοκ με διαμερισματα κλπ, που δεν εχουν απολυτως κανενα χρωμα απεξω. Δεν ειναι βαμενα! Με το χρωμα του...τσιμεντου. Παντα, ανεκαθεν. Εξαρχης, οπως χτιστηκε. Κι επειδη τα βλεπω πολλα χρονια ετσι, ανοιγω αυτο το νημα, για να το συζητησουμε λιγο. Γιατι εγω πχ μπορει να αγχωνομαι γιατι το σπιτι τελευταια φορα εξωτερικα βαφτηκε πριν 30 χρονια (αλλα κρατιεται καλα), και ο αλλος περναει μια ζωη, με μονο το τσιμενο, διχως μπογιατισμα απεξω. Δεν εχω ακουσει για προβληματα σε αυτα τα κτιρια, αλλα μπορει να κανω λαθος, δεν το εχω συζητησει αρκετα. Εσεις τι γνωριζετε σχετικα με τα αφαβα κτιρια; Ακόμα σε διακοπές είσαι και δεν περνάει η ώρα ε; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 4 hours ago, Ukforthemoment said: Ακόμα σε διακοπές είσαι και δεν περνάει η ώρα ε; Οχι διακοπες τελος, αλλα παρατηρω τα σπιτια οταν καταφερνω και κανω κανενα βραδινο περπατημα, και την εχω καιρο αυτη την απορια, απο τη μια λεω 'πως τα αφηνουν ετσι', απο την αλλη λεω 'χαλαρωσε με το δικο σου, τα αλλα ειναι τρισχειροτερα'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ακόμα σε διακοπές είσαι και δεν περνάει η ώρα ε; Που να δεις και στο νήμα των κλιματιστικών...😅 - Δεν απαντά η daikin. - Τι είπες Βίρνα; Δεν απαντά η daikin; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 25 minutes ago, liakjim said: Που να δεις και στο νήμα των κλιματιστικών...😅 - Δεν απαντά η daikin. - Τι είπες Βίρνα; Δεν απαντά η daikin; Αν ο εκπροσωπος της daikin δεν απαντησει ως την Παρασκευη, Σαββατο εχω κανει κρουση αλλου. Plan b. Και θα ζητησω οτι ζητησα και απο τον εκπροσωπο της daikin. Δεν επισημος της daikin ο 2ος, ξερω ομως οτι φερνει. Αν μου κανει οσα πρεπει στην εγκατασταση, θα παρει αυτος τη δουλεια. Ο αλλος επελεξε να μην απαντησει. Αφου ειναι επιλεκτικοι αν και σε ποιον απαντουν, δεν πειραζει, παμε αλλου. Τα ιδια μου εκαναν και σε επισημη αντιπροσωπεια toyota, το πηγα κανα δυο χρονια σε διπλανη επισημη επισης αντιπροσωπεια toyota, ενα mail στα κεντρικα της toyota στην Ευρωπη (στα αγγλικα), μετα επανηλθα στους πρωτους γιατι ειναι κοντα μου και με βολευει, και απο τοτε μου στρωνουν κοκκινο χαλι οποτε τους επισκεπτομαι. Εκπτωσεις, ευγενεια οσο δεν παει αλλο, τα παντα ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Αυτο κανει ομορφη μια πολη νοτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα