Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σφαγή έγινε φέτος με τα vouchers για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ);

Οι μισές αιτήσεις έφαγαν άκυρο και δεν αναφέρεται πουθενά ούτε πώς μετράνε τα μόρια, ούτε πόσα είχε ο πρώτος και ο τελευταίος, τίποτα.

Κάποιος πήρε voucher με 78 μόρια και άλλος με 100κάτι έφαγε άκυρο.

Δεν υπάρχει καθόλου διαφάνεια; Βάζουν δικούς τους και μένουν άλλοι εκτός;

Δημοσ.

και εγω στα προσωρινα ειχα , στα τελικα βγηκα εκτος .... για ΚΔΑΠ !!!  και δεν γραφουν πουθενα τον λογο απορριψης , με φακελο πλήρη . 

Δημοσ.

κ γω εφαγα ακυρο κ σκεφτομαι να παω με την επιλογη της πληρωμης.ποσο κοστιζει τον μηνα?ειναι 1η φορα που θα κανω εγγραφη κ δεν εχω χαμπαρι πως γινεται 

Δημοσ.

Στα προσωρινά όμως δεν έλεγε πουθενά ότι λαμβάνεις ή όχι voucher, μόνο ότι είναι πλήρης ο φάκελος.

Μετά άνοιξε η πλατφόρμα για ενστάσεις, λογικά για εκείνους που τους έβγαλε ότι δεν είχαν πλήρη φάκελο.

Και μετά βγήκαν τα οριστικά και έγινε σφαγή.

Το θέμα είναι αν μπορούμε να βγάλουμε άκρη πλέον.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, soundou είπε

κ γω εφαγα ακυρο κ σκεφτομαι να παω με την επιλογη της πληρωμης.ποσο κοστιζει τον μηνα?ειναι 1η φορα που θα κανω εγγραφη κ δεν εχω χαμπαρι πως γινεται 

Εσύ ενδιαφέρεσαι για καθημερινά απογεύματα; Πόσες ώρες;

Γενικά το κάθε ΚΔΑΠ έχει δική του χρέωση αν πας χωρίς voucher, και παίζει ρόλο και η περιοχή.

Πάντως κάτω από 50€/βδομάδα (για οκτάωρο) δεν έχω ακούσει να παίζει κάτι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tounion είπε

Κρίθηκαν αυτά.. τώρα είναι αργά 

Κάτσε ρε συ, ο άλλος μπήκε με 78 και άλλος έφαγε την πόρτα στα μούτρα με πάνω από 100, τι πάει να πει τώρα είναι αργά;

Να κάνουμε χαμό μπας και γίνει κάτι.

Μόλις τώρα, soundou είπε

κατσε οποτε θα θελει 200€ το μηνα?

Αν θες για οκτάωρο περίπου κάθε μέρα, ναι, αν όχι παραπάνω.

Εσύ για πόσο θες όμως; Δεν πάει σχολείο το παιδί το πρωί;

Δημοσ.

Τα έχετε ξαναπάρει τα ΚΔΑΠ;

Το πήρα πέρυσι, μαύρο χάλι γενικώς...

Οι μισές δραστηριότητες ενδοσχολικά(το σχολείο μας ήταν χώρος ΚΔΑΠ), με πολύ αδιάφορα θέματα, πρόχειρα οργανωμένα, η δε αθλητική δραστηριότητα εκτός ξεπέτα της μιας ώρας/εβδομάδα.

Δημοσ.

Μάλλον καθένας το χρειάζεται για διαφορετικό λόγο.

Εγώ ας πούμε το θέλω σχεδόν αποκλειστικά για όταν είναι κλειστό το σχολείο λόγω διακοπών, αργιών και απεργιών.

Ίσως, ίσως με εξυπηρετούσε και κάποια απογεύματα του χειμώνα.

Δεν το βλέπω σα δραστηριότητα τύπου κολυμβητήριο, ποδόσφαιρο ή Tae Kwon Do που πάνε οι περισσότεροι τα παιδιά τους (πέρα από κούνιες).

Οπότε τι εννοείς αν τα έχουμε ξαναπάρει τα ΚΔΑΠ; Σχεδόν όλοι όσοι ξέρω τα πηγαίνουν επειδή δουλεύουν και δεν έχουν πού να τα αφήσουν.

Δύο που ξέρω εγώ κάνουν μουσικοκινητική, ζωγραφική, γλυπτική, πειράματα, μαγειρική, και λογικά κάποιες αθλητικές δραστηριότητες.

Ε τι άλλο να κάνουν;

Δημοσ.

Ανήκω σε αυτούς που μπήκαν για να έχουν μια εξωσχολική δραστηριότητα και να μπουν στο χώρο κάποιου αθλήματος.

Και τα δύο παιδιά βαρέθηκαν από το 3-4 μάθημα που δεν ήθελαν να ξαναπάνε (ρομποτική - αγόρι / μπαλέτο - κορίτσι).

Εξωσχολικά μπήκαν στο τέννις, το οποίο ήταν για μόλις μια ώρα/εβδομάδα. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη καθώς παρακολούθησα μαζί όλα τα μαθήματα.

Στη φάση που λες ίσως λογικά αξίζει, εφόσον δεν υπάρχει άτομο και οι γονείς εργάζονται.

Δημοσ.

Τι άτομο να υπάρχει, είτε καμιά γιαγιά θα είναι που θα του βάζει όλη μέρα τηλεόραση και το ταΐζει τον άπακο, είτε θα πληρώνεις (αδρά) κοπέλα που θα παίξει και λίγο μαζί του.

Θεωρητικά σε ΚΔΑΠ είναι καλύτερα αν πηγαίνει και κάποιος ή κάποιοι γνωστοί/φίλοι, και υποτίθεται ότι όλη την ώρα κάνουν κάτι.

Μη γελιόμαστε, παρκάρισμα είναι για τους περισσότερους, απλά υποτίθεται ότι όλο και κάτι κάνουν.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, phanispal είπε

Στα προσωρινά όμως δεν έλεγε πουθενά ότι λαμβάνεις ή όχι voucher, μόνο ότι είναι πλήρης ο φάκελος.

Μετά άνοιξε η πλατφόρμα για ενστάσεις, λογικά για εκείνους που τους έβγαλε ότι δεν είχαν πλήρη φάκελο.

Και μετά βγήκαν τα οριστικά και έγινε σφαγή.

Το θέμα είναι αν μπορούμε να βγάλουμε άκρη πλέον.

Οταν οι μισοι δηλωνονται ψευτοανεργοι ετσι γινεται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...