Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, είμαι σε αναζήτηση νέας συσκευής για να αντικαταστήσω το Poco F3 που έχω τώρα.

Budget 500-600. Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν:

- Καλές κάμερες. Δεν ψάχνω για το κορυφαίο ούτε να πέφτει το σαγόνι. Αλλά πχ να μπορώ να βγάλω μια νυχτερινή φώτο χωρίς να ματώνουν τα μάτια μου από το αποτέλεσμα όπως γινότανε με το Poco F3

- Software, κάτι που να μην παρουσιάζει μια ντουζίνα bugs όπως αντιμετώπισα με το MIUI

(Για επεξεργαστές κτλ. δεν καίγομαι. Το κινητό το χρησιμοποιώ για browsing και social media αρα δεν εχω τρελές απαιτήσεις αλλά οκ για λόγους future proof n)

Μέχρι στιγμής είμαι ανάμεσα σε δυο. 

Α) OnePlus 10T Pro - Νομίζω έχει ότι ψάχνω. Και πολύ γρήγορη φόρτιση και ψιλό σταθερό UI (δεν ξέρω αν άλλαξε με την ενσωμάτωση του ColorOS) και καλή οθόνη και κάμερες. Λίγο με ανησυχεί ο Gen1 που διάβαζα θέματα για υπερθέρμανση.

Β) Pixel 7a - Εδώ μεγάλο αγκάθι η έλλειψη service στην Ελλάδα. Πέρα από αυτό όμως, με φοβίζει λίγο το ότι έχει 90hz οθόνη και έχω καλομάθει στα 120hz σε σημείο που κινητό με 60hz απλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω. Δεν ξέρω βέβαια στα 90hz αν θα αντιληφθώ κάποια διαφορά. 

Όποια άλλη πρόταση δεκτή. Απλά να σημειώσω ότι δεν πάω πάλι σε Xiaomi/Poco κτλ. Το είδα το MIUI δεν μου άρεσε σε πολλά σημείο και σε άλλα το βρήκα απλά προβληματικό άρα το αποφεύγω. 

Δημοσ.

Η άνεσή σου να φλασάρεις το F3 με custom rom και google camera πως σου φαίνεται σαν εναλλακτική;

Θα σου δώσει ένα υπέροχο τηλέφωνο συσκευή και θα έχεις δαπανήσει 0ευρώ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- το pixel εχει καλη καμερα... μετα τελος

- ξερω oneplus 10pro και oneplus 10T.. οχι ομως 10Τ pro

μαλλον ομως εισαι στο πρωτο... αλλα για futureproof συσκευη 1,5 χρονου και βαλε, μου καθεται καπως

- για μενα εισαι αναμεσα στο samunsg s23 και poco f5 pro κοντα στα 600

και poco f5 το απλο με oneplus nord 3 κοντα στα 500

- και περσινα μοντελα 

realme gt2 pro και xiaomi 13

απο θεμα συσκευης και μονο θα σου προτεινα το xiaomi 13

8gen2, 5x ram, ufs 4 

βαζω μια συγκριση...  ετσι πληροφοριακα

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/oneplus-10-pro-12gb-256gb,poco-f5-pro-global-12gb-512gb,samsung-galaxy-s23,xiaomi-13 

Επεξ/σία από Donalhioy
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kag1ante είπε

Δες και το OnePlus Nord 3

Δεν θα σου πω ψέματα με έβαλες σε σκέψεις τώρα. Με τα Nord δεν είχα ασχοληθεί καθόλου γιατί έβλεπα τον MediaTek επεξεργαστή που με απωθούσε. 

Παρόλα αυτά βλέπω ότι είναι αρκετά καλός (καλύτερος του Gen1) όπως επίσης και η κάμερες του είναι καλύτερες από του 10t. Μπήκε στην λίστα, σε ευχαριστώ.

3 ώρες πριν, greekfragma είπε

Η άνεσή σου να φλασάρεις το F3 με custom rom και google camera πως σου φαίνεται σαν εναλλακτική;

Θα σου δώσει ένα υπέροχο τηλέφωνο συσκευή και θα έχεις δαπανήσει 0ευρώ.

Google Cam έχω περάσει με το APK. Σίγουρα καλύτερες φωτογραφίες από πριν αλλά πάλι δεν...Απλά δεν τραβάει ο φακός του από όσο καταλαβαίνω.

18 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

- το pixel εχει καλη καμερα... μετα τελος

- ξερω oneplus 10pro και oneplus 10T..

μαλλον ομως εισαι στο πρωτο... αλλα για futureproof συσκευη 1,5 χρονου και βαλε, μου καθεται καπως

- για μενα εισαι αναμεσα στο samunsg s23 και poco f5 pro κοντα στα 600

και poco f5 το απλο με oneplus nord 3 κοντα στα 500

- και περσινα μοντελα 

realme gt2 pro και xiaomi 13

απο θεμα συσκευης και μονο θα σου προτεινα το xiaomi 13

8gen2, 5x ram, ufs 4 

βαζω μια συγκριση...  ετσι πληροφοριακα

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/oneplus-10-pro-12gb-256gb,poco-f5-pro-global-12gb-512gb,samsung-galaxy-s23,xiaomi-13 

Καλές οι προτάσεις, αλλά s23 πχ ξεφεύγει σε τιμή.

Επίσης Xiaomi και Poco απλά δεν. Ήμουν δυστυχώς από αυτούς που δεν τους άρεσε το MIUI το οποίο όσο περνούσε ο καιρός γινότανε σταδιακά χειρότερο από Restarts, Κρασαρίσματα κτλ.

Δημοσ.

έχω κρατήσει τα Xiaomi και Poco μου 3-4 έτη περίπου. το Α1 το κράτησα νομίζω 4-5.

τα κινητά ήταν καλύτερα από καινούρια όταν έληγαν οι εγγυήσεις και τα φλάσαρα με καθαρές Android rom και έβαζα και GCAM με το αντίστοιχο configuration xml (χωρίς το xml στην ουσία δεν έκανες τίποτα)

δε ξέρω αν βαριέσαι αλλά κάνε μια δοκιμή στο F3.

πιστεύω οτι άπαξ και ξηλώσεις την MIUI και δεις τι σημαίνει σωστά σεταρισμένη GCAM θα λες ευτυχώς δεν έδωσα το 500άρικο χωρίς λόγο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

έχω κρατήσει τα Xiaomi και Poco μου 3-4 έτη περίπου. το Α1 το κράτησα νομίζω 4-5.

τα κινητά ήταν καλύτερα από καινούρια όταν έληγαν οι εγγυήσεις και τα φλάσαρα με καθαρές Android rom και έβαζα και GCAM με το αντίστοιχο configuration xml (χωρίς το xml στην ουσία δεν έκανες τίποτα)

δε ξέρω αν βαριέσαι αλλά κάνε μια δοκιμή στο F3.

πιστεύω οτι άπαξ και ξηλώσεις την MIUI και δεις τι σημαίνει σωστά σεταρισμένη GCAM θα λες ευτυχώς δεν έδωσα το 500άρικο χωρίς λόγο.

Κοίτα αν έχει τόσο μεγάλη διαφορά, θα το δοκιμάσω. Στην τελική δεν χάνω κάτι 

Μιας και έχεις ασχοληθεί με Custom Rom σε Poco, μεταξύ LineageOS και ArrowOS τι θα έλεγες;

Επεξ/σία από BlueBlade
Δημοσ.
3 minutes ago, BlueBlade said:

Κοίτα αν έχει τόσο μεγάλη διαφορά, θα το δοκιμάσω. Στην τελική δεν χάνω κάτι 

https://pixelos.net/download/alioth

μπορείς να πειραματιστείς και με τη leica camera app που λένε οτι στο F3 δίνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Δημοσ.

παρε το oneplus 11 απο tradingschenzen η περιμενε για το pixel 8 αγοραζοντας το day one με τα buds και πουλωντας τα τελευταια

με revolut εχεις και 3% επιστροφη

εγω θα κοιτουσα και nothing 2 που επισης εχει 2% επιστροφη απο revolut η αλλιως bestprice

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/8/2023 στις 11:16 ΠΜ, BlueBlade είπε

Καλημέρα σε όλους, είμαι σε αναζήτηση νέας συσκευής για να αντικαταστήσω το Poco F3 που έχω τώρα.

Budget 500-600. Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν:

- Καλές κάμερες. Δεν ψάχνω για το κορυφαίο ούτε να πέφτει το σαγόνι. Αλλά πχ να μπορώ να βγάλω μια νυχτερινή φώτο χωρίς να ματώνουν τα μάτια μου από το αποτέλεσμα όπως γινότανε με το Poco F3

- Software, κάτι που να μην παρουσιάζει μια ντουζίνα bugs όπως αντιμετώπισα με το MIUI

(Για επεξεργαστές κτλ. δεν καίγομαι. Το κινητό το χρησιμοποιώ για browsing και social media αρα δεν εχω τρελές απαιτήσεις αλλά οκ για λόγους future proof n)

Μέχρι στιγμής είμαι ανάμεσα σε δυο. 

Α) OnePlus 10T Pro - Νομίζω έχει ότι ψάχνω. Και πολύ γρήγορη φόρτιση και ψιλό σταθερό UI (δεν ξέρω αν άλλαξε με την ενσωμάτωση του ColorOS) και καλή οθόνη και κάμερες. Λίγο με ανησυχεί ο Gen1 που διάβαζα θέματα για υπερθέρμανση.

Β) Pixel 7a - Εδώ μεγάλο αγκάθι η έλλειψη service στην Ελλάδα. Πέρα από αυτό όμως, με φοβίζει λίγο το ότι έχει 90hz οθόνη και έχω καλομάθει στα 120hz σε σημείο που κινητό με 60hz απλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω. Δεν ξέρω βέβαια στα 90hz αν θα αντιληφθώ κάποια διαφορά. 

Όποια άλλη πρόταση δεκτή. Απλά να σημειώσω ότι δεν πάω πάλι σε Xiaomi/Poco κτλ. Το είδα το MIUI δεν μου άρεσε σε πολλά σημείο και σε άλλα το βρήκα απλά προβληματικό άρα το αποφεύγω. 

Galaxy A54 ή OnePlus Nord 3 σε midrange level :)

Το galaxy θα εχεις σερβις ελλαδα υποστηριξη ανταλλακτικα κλπ με 4 χρονια ενημερωσεις λογισμικου το oneplus ειναι overall εμφανώς καλυτερο 3 χρ.ενημερωσεις λογισμικου με μειονεκτημα το οτι το στελνεις εξωτερικο εφοσον το αγορασεις απο επισημη ή amazon ή κωτσοβολο που το στελνουν οι ιδιοι εξω αν χρειαστει κατι η συσκευή.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Oneplus Nord 3 και από εμένα. Αν μπορείς πάρτο από το Αμαζον για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση προβλήματος.

Δημοσ.
22 hours ago, emp87 said:

παρε το oneplus 11 απο tradingschenzen η περιμενε για το pixel 8 αγοραζοντας το day one με τα buds και πουλωντας τα τελευταια

με revolut εχεις και 3% επιστροφη

εγω θα κοιτουσα και nothing 2 που επισης εχει 2% επιστροφη απο revolut η αλλιως bestprice

Pixel δεν μπορείς να αγοράσεις απο Ελλάδα μέσω του επίσημου site για να πάρεις τα buds.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...