agiohorion Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) καλημερα Δεν ξερω αν ειμαι σε off topic . οταν παω να εκτυπωσω απο word η excel, στην επιλογη εκτυπωτη μου βγαζει ενα σεντονι με ολους τους παρελθοντες εκτυπωτες ενεργους και μη, ακομα και τους απεγκατεστημενους . Υπαρχει τροπος να τους εξαφανισω και να μεινουν μονο οι ενεργοι ? Σας ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2023 από agiohorion θελω να πρσθεσω τις ειδοποιησεις οταν μου στελνουν απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Για τα WIndows 10 η διαδικασία είναι η εξής: Settings --> Devices --> Printers & scanners και εκεί θα βρεις όλες τις συσκευές. Με δεξί κλικ καταργείς όποια/ες θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiohorion Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 αυτο που μου λες ειναι μονο οι ενεργοι εκτυπωτες , στα διαφορα προγραμματα (Word excell etc ) ειναι το σεντονι των εκτυπωτων Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα