fotisro Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα, Θέλω να φτιάξω το setup μου, αλλά δεν έχω ιδέα τι, πως, που, ποιος, οπότε όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη 😅 Ως τώρα έχω ένα laptop lenovo g15, ποντίκι mx master, μια βάση με ανεμιστήρα για το laptop και μια οθόνη 27αρα. Επειδή είμαι developer και γράφω πολλές ώρες τη μερα, το πληκτρολόγιο θα ήθελα να έχει μικρή διαδρομή στα πλήκτρα, ή σχετικά μικρή (ως τώρα χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο του λάπτοπ) Όλα τα άλλα (docking station, ακουστικά, διακοσμητικά κτλ) τα αφήνω στη κρίση σας. Από budget, δώστε και φοβερές, και vfm προτάσεις. Εξάλλου σκοπεύω να τα πάρω μήνα - μήνα και μερικά black friday
Chris2756 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Σαν απλος χρηστης και φιλικα, αφου καθεσαι πολλες ωρες, στον υπολογιστη, Δωσε ιδιαιτερη προσοχη σε τρια πραγματα. Οθονη με οποια δυνατη τεχνολογια προστασιας ματιων. Καρεκλα οτι καλυτερο μπορεις που να ταιριαζει στο σωμα σου Πληκτρολογιο, καποιο ανατομικο ισως καμπυλοτο, με στηριξη καρπων. Με δοκιμη, βεβαια και των τριων. Διστυχως τα ασχημα αποτελεσματα, απο χριση κακης ποιοτητας τετοιων εξαρτηματων θα φανουν μετα απο χρονια. Για docking station, κοιταξε και το LCPower LC-dock-u3-hub, αν σε εξηπυρετουν οι λειτουργιες/ταχυτητες του
somt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Για δώσε ακριβώς το μοντέλο του λαπτοπ σου lenovo g15 μοντέλο δεν υπάρχει Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από somt
omokas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Φίλε μου για πληκτρολόγιο επειδή και εγώ εχω συνηθίσει σε laptop δες για low profile Επισυνάπτω μια εικόνα απο ένα low profile της redragon Προσοχή λίγο με τα switches, εμένα τα red switch μου φάνηκε πολύ μούφα στο πάτημα σαν χαλασμένο ηταν η αίσθηση - και δεν αισθανόμουν την επαναφορά του πλήκτρου - όμως το blue που κάνει κλικ και καταλαβαίνεις την επαναφορά μου ήταν ΟΚ. Βέβαια οτι προτιμάει ο καθένας γιατι μπορεί να θές αθόρυβο τελείως - καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις κάπου αν ειναι εφικτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα