filip123go Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 14 minutes ago, thanasis00 said: Δεν χρειάζεται Windows στο Steam Deck για να βάλεις τα launchers άλλων εταιρειών, λίγη όρεξη και χρόνος να υπάρχει, και το ίντερνετ είναι γεμάτο οδηγούς πως να τα εγκαταστήσεις. Έχω ήδη εγκατεστημένα Epic Games Store και Battle Net χωρίς δυσκολία. Για τα υπόλοιπα ερωτήσεις/απαντήσεις στο αντίστοιχο Steam Deck thread. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά απ όσο ξέρω, πλέον είναι πολύ εύκολο!
NickTG Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 15 minutes ago, thanasis00 said: χρόνος να υπάρχει Όταν λέμε χρόνος τουλάχιστον για το GOG που το έχω κάνει εννοούμε γύρω στα 5 λεπτά. 1
Metaksas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 και εγω ετσι το πηρα, και πηρα επισης και το dlc του cyberpunk!
peosforos666 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Παιδες και γω μολις το αγορασα χρησιμοποιωντας το urban vpn και firefox, απλα προσοχη θελει PayPal γιατι λογικα θα σας απορριπτει η τραπεζα αν δοκιμασετε να βαλετε καρτα.
polaki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 On 28/08/2023 at 22:13, forgotten said: επισκεπτεστε αυτο τον συνδεσμο εφοσον εχετε συνδεθει μεσω vpn στην ουκρανια υπαρχει το urban vpn που εχει την ουκρανια και ειναι δωρεαν https://www.gog.com/en/game/baldurs_gate_iii αγοραζετε το παιχνιδια απο gog στα 28 ευρω. Έπαιξε μια χαρά με VPN Ουκρανίας, ευχαριστώ!! On 28/08/2023 at 22:13, forgotten said: επισκεπτεστε αυτο τον συνδεσμο εφοσον εχετε συνδεθει μεσω vpn στην ουκρανια υπαρχει το urban vpn που εχει την ουκρανια και ειναι δωρεαν https://www.gog.com/en/game/baldurs_gate_iii αγοραζετε το παιχνιδια απο gog στα 28 ευρω. Έπαιξε μια χαρά με VPN Ουκρανίας, ευχαριστώ!!
takjar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 30/8/2023 στις 7:49 ΠΜ, simaras είπε Γιατί το μετανοιωσες; Συνοπτικά, είναι πολύ πιο βολικό να έχεις όλα τα games στο steam library για να τα δουλεύεις οργανικά με το Steam OS. Αναλυτικά παρακάτω. Στις 30/8/2023 στις 10:55 ΠΜ, thanasis00 είπε Δεν χρειάζεται Windows στο Steam Deck για να βάλεις τα launchers άλλων εταιρειών, λίγη όρεξη και χρόνος να υπάρχει, και το ίντερνετ είναι γεμάτο οδηγούς πως να τα εγκαταστήσεις. Έχω ήδη εγκατεστημένα Epic Games Store και Battle Net χωρίς δυσκολία. Για τα υπόλοιπα ερωτήσεις/απαντήσεις στο αντίστοιχο Steam Deck thread. Ο λόγος που το μετάνιωσα είναι ότι παρότι γίνεται να εγκαθιστάς παιχνίδια και από άλλους launcher, τα παιχνίδια που εγκαθιστάς μέσω του Steam launcher έχουν κατευθείαν τα ιδανικά (κατά το steam settings), μπορείς να βάλεις κατευθείαν community controller layouts, mods από το workshop. Θεωρητικά όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις με μαϊμουδιές από το desktop mode και έξτρα effort, αλλά αν θες να κάνεις install and play, είναι λίγο μανούρα. Επίσης χάνεις το cloud save sync του steam. Minor annoyances αυτά. Οι σοβαρότεροι λόγοι είναι ότι 1) πολλές φορές οι devs ανεβάζουν στο steam optimized versions για το Steam Deck, για αυτό κιόλας στο ProtonDB θα δεις πολλές φορές να λένε κάποιοι plays out of the box τέλεια και άλλοι να λένε χρειάστηκε την τάδε μαϊμουδιά από τον τάδε launcher κλπ 2) Από την έκδοση του Steam Deck σου κατεβάσει precached shaders που κάνει το παιχνίδι να παίζει καλύτερα και πολλές φορές τους κατεβάζει και από άλλους χρήστες steam deck στο domain location σου για να κατέβουν πιο γρήγορα. 2
st3rg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) steam account απο αργεντινη τα πουλανε και στο g2a.com ιδια διαδικασια . Μπαινεις αλλαζεις οτι ειχε βαλει αυτος που το φτιαξε για recovery ωστε να μην μπορει να το ξαναπουλησει. Το εχω ηδη 4 μηνες Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από st3rg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα