Alekos31131231511 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα όπως είπα θέλω να ασχοληθώ με το video editing αλλά δεν έχω άτομο στον περιγυρό μου να ρωτήσω πράγματα όπως Πώς ξεκινάω, αξίζει κάποιο ιεκ ή είναι προτιμότερο να ασχοληθώ απο μόνος μου με βάση tutorials και ο,τι πληροφορίες μπορώ να βρω online; Τι ισχύει με την αγορά εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό; Είναι απαραίτητο κάποιο certificate για να βρω δουλειά ή αρκεί ένα καλό portfolio;
JakeKaufman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 το πανεπιστήμιο το έχεις αποκλείσει; υπάρχει σχετική σχολή στο Παν. Αιγαίου.
Alekos31131231511 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Απότι καταλαβαίνω είναι πολύ πιο διευρυμένες οι γνώσεις και τα μαθήματα στη συγκεκριμένη σχολή ενώ νομίζω θα προτιμούσα πιο στοχευμενή πληροφορεία (πιο επι του πρακτεού ουσιαστικά).
Barax Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, ξεκίνησα παρακολουθώντας ένα γενικό σεμινάριο κινηματογράφησης και έπειτα ένα σεμινάριο επάνω στο πρόγραμμα επεξεργασίας που ήθελα να δουλέψω. Εγω έκανα και βιντεοσκόπηση βεβαία και με βοήθησε φίλος φωτογράφος ο οποίος με πήρε σε κάποιες δουλείες που δεν ήθελαν βίντεο για να κάνω λίγο εξάσκηση, το οποίο τελικά ήταν το πιο βοηθητικό απ όλα. Ιδανικά χρειάζονται όλα, για να έχεις καλό αποτέλεσμα, γνωρίζω όμως και άτομα που απλά πήραν μια κάμερα και με youtube tutorials έχουν πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά έχουν ρίξει πάρα πολύ δουλεία. Για την αγορά εργασίας τώρα, συνήθως οι φωτογράφοι που δεν έχουν δικό τους βιντεογράφο, μοιράζουν τις δουλείες που παίρνουν σε συνεργάτες βιντεογράφους. Αυτο που θα μπορούσες να κάνεις ίσως είναι, αφού αποκτήσεις λίγο εμπιστοσύνη στα πλάνα σου και στα editing skills να φτιάξεις ένα πορτοφόλιο με την δουλεια σου, την οποια θα μπορεις να δείξεις σε μελλοντικους πελάτες η συνεργάτες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα