gadgetseek Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, MetroStar είπε Το 4 τι έγινε; Οι Κινέζοι συχνά παραλείπουν το νούμερο 4 (σε προϊόντα, ακόμα και σε ορόφους κτηρίων). Θεωρείται γρουσούζικο (είναι σχεδόν ομόηχο με τη λέξη "θάνατος" στη γλώσσα τους) 15 ώρες πριν, MetaTech είπε Διαφήμιση στην κινεζιά... δεν αγοράζουμε ειπαμε! Σου 'χω νέα.. ΟΛΑ τα κινητά που πιθανότατα έχουν περάσει από τα χέρια σου κατασκευάζονται στην Κίνα: Samsung, Apple, Xiaomi, Vivo, Oppo, One Plus, Redmi, Poco, Realme, Lenovo - Motorola, Nokia, Huawei, Honor, Iqoo, HTC.. MONO Κινεζιές αγοράζεις. Αλλιώς, για να διατηρηθεί το περιθώριο κέρδους που θέλει η κάθε εταιρεία, θα κόστιζαν ΠΟΛΥ έως πιο ακριβά. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2023 από gadgetseek 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fighter pilot 71 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, MariosX είπε Ξανά έρχονται οι αποσπωμενες μπαταριές στα κινητά ; Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2023 από Fighter pilot 71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 33 λεπτά πριν, manolis940 είπε Είναι να φανταστώ ο γνήσιος κάποιου Xiaomi; Δεν νομίζω στο laptop να δίνει τόσα πολλά Watt. Οι φορτιστές των κινητών είναι σχεδιασμένοι να τροφοδοτούν στο μέγιστο για περιορισμένη διάρκεια γι αυτό και χρησιμοποιούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα όπως της Qualcom το Fast Charge. Ο φορτιστής σου θα πρέπει να είναι Power delivery και ένας τέτοιες δεν μικρός σαν αυτούς που έχουν τα κινητά καθώς πρέπει να έχουν μεγαλύτερη αντοχές για να δίνουν πολλά Watt ενέργειας για περισσότερες ώρες. Παράδειγμα. Ωστόσο έχω την εντύπωση ότι 240W δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά, οπότε μάλλον θα περιμένεις λιγάκι ακόμα μέχρι να λειτουργήσεις ως gaming machine με type-C το laptop σου. Προς το παρόν θα το φορτίζεις μόνο. Ναι Xiaomi είναι. Αυτός του παραδείγματος δλδ λες να μου κάνει; Επίσης να υποθέσω θα πρέπει να προμηθευτώ και ένα δυνατό καλώδιο έτσι; Δεν είμαι σχετικός επι του θέματος από ότι κατάλαβες. Πίστευα ότι αν βρω έναν 200W θα κάνει και το καλώδιο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 8 λεπτά πριν, Jake07 είπε Ναι Xiaomi είναι. Αυτός του παραδείγματος δλδ λες να μου κάνει; Επίσης να υποθέσω θα πρέπει να προμηθευτώ και ένα δυνατό καλώδιο έτσι; Δεν είμαι σχετικός επι του θέματος από ότι κατάλαβες. Πίστευα ότι αν βρω έναν 200W θα κάνει και το καλώδιο του. Βλέπω ότι έχει καλώδιο. Είναι 140W. Να λειτουργεί ταυτόχρονα και να το δουλεύεις δεν ξέρω αν γίνεται. Επίσης καλό είναι να δούμε και τα specs του laptop σου. Μπορεί στην type-C για παράδειγμα να παίρνει μέχρι 65W λόγο του ότι μπορεί να υποστηρίζει παλαιότερο πρωτόκολλο PD. Και εγώ βέβαια δεν είμαι ειδικός στο Power Delivery. Οπότε αρχικά. Για τι laptop μιλάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Βλέπω ότι έχει καλώδιο. Είναι 140W. Να λειτουργεί ταυτόχρονα και να το δουλεύεις δεν ξέρω αν γίνεται. Επίσης καλό είναι να δούμε και τα specs του laptop σου. Μπορεί στην type-C για παράδειγμα να παίρνει μέχρι 65W λόγο του ότι μπορεί να υποστηρίζει παλαιότερο πρωτόκολλο PD. Και εγώ βέβαια δεν είμαι ειδικός στο Power Delivery. Οπότε αρχικά. Για τι laptop μιλάμε; Το ξεχειλωσαμε το θέμα για άσχετο λόγο, σου στέλνω πμ. Ζήτω συγνώμη από τους υπόλοιπους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetaTech Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, gadgetseek said: Οι Κινέζοι συχνά παραλείπουν το νούμερο 4 (σε προϊόντα, ακόμα και σε ορόφους κτηρίων). Θεωρείται γρουσούζικο (είναι σχεδόν ομόηχο με τη λέξη "θάνατος" στη γλώσσα τους) Σου 'χω νέα.. ΟΛΑ τα κινητά που πιθανότατα έχουν περάσει από τα χέρια σου κατασκευάζονται στην Κίνα: Samsung, Apple, Xiaomi, Vivo, Oppo, One Plus, Redmi, Poco, Realme, Lenovo - Motorola, Nokia, Huawei, Honor, Iqoo, HTC.. MONO Κινεζιές αγοράζεις. Αλλιώς, για να διατηρηθεί το περιθώριο κέρδους που θέλει η κάθε εταιρεία, θα κόστιζαν ΠΟΛΥ έως πιο ακριβά. "Μου έχεις νέα..." Δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω αγαπητέ, Κινεζικές εταιρείες εννοω. Γνωρίζω πολύ καλά το καθεστώς. Ακόμα υπάρχει έστω και στα χαρτιά η παγκοσμιοποίηση αν και μετατρέπεται καθώς μιλάμε σε περιφερειοποίηση με δόσεις απομονωτισμού. Εταιρείες φέυγουν σωρηδόν από την κινα (απο το 2015 ξεκίνησε) ενώ η "κατασκευή" ιδιαίτερα σε βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας γίνεται μέσω δαιδαλώδους αλυσίδας εφοδιασμού με πολλές εμπλεκόμενες χώρες για τη διασφάληση της μη συγκέντρωσης της παραγωγής στην Κινα. Επί της ουσίας δεν θα έλεγα ότι όλα τα κινητά κατασκευάζονται στην κίνα, συσκευάζονται ναι, συναρμολογούνται ναι αλλά όχι και ποτε εξ ολοκλήρου. Καμία μη Κινεζική εταιρεία δεν θα ήθελε να εξαρτάται εξ ολοκληρου απο την Κινα για την απ' ακρη σε άκρη παραγωγή της και είναι λογικότατο. Η Κίνα μία χώρα με διαστημικό πρόγραμμα κακοποιεί το status στον WTO ως "αναπτυσσόμενη" χώρα επιδοτώντας τα προιόντα της τα οποία μεταφέρονται στις χώρες προορισμού με χρήματα που εν μέρη πληρώνονται από τις αναπτυγμένες οικονομίες. Επίσης η έλλειψη συμμόρφωσης με τα περιβαλλοντικα ρυθμιστικά πλαίσια και τα πρότυπα ποιότητας κάνει την παραγωγή του κινεζικών προιόντων αρκετά οικονομική καθώς στη δύση το κόστος αυτό φτάνει έος και το 1/3 του κόστους παραγωγής. Αυτο οδηγεί στο κλείσιμο των δικών μας (δυτικών) εταιρειών που είναι και ο στρατηγικός στόχος του CCP, καθεστώτος ολοκληρωτικού ελέγχου, μία Β. Κορεά με λεφτά δηλαδή. Η Κίνα χρησιμοποιεί την παγκοσμιοποίηση μόνο για να εισέλθουν χρήματα στην οικονομία της και ποτέ για να εξέλθουν, είναι καιρός λοιπόν να τους δούμε όπως μας βλέπουν αυτοί. Ούτε ένα ευρώ σε κινεζικές εταιρείες. Τωρα αν κάποιο τμήμα παραγωγής είναι ακόμα και προς το παρόν στην κινα και όχι Ινδία, Βιετναμ, ινδονησία όπως γίνεται με την ταχύτητα του φωτός αυτή τη στιγμή τότε πάντα καλύτερα είναι η αγορά κινητών άλλης εταιρείας παρά κινεζικής. Υπό αυτόν το όρο και μόνο , κινεζιές δεν παίρνω. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2023 από MetaTech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1853th Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Ένθερμος υποστηρικτής fast charge από τα 20 w !! Κάτοχος κινητού σήμερα στα 70w φόρτισης ,είμαι πλήρως ευχαριστημένος από την τεχνολογία αυτή που πραγματικά με έχει σώσει άπειρες φορές. Όμως ..... δεν καταλαβαίνω την άρνηση , δυσκολία των εταιρειών να μην εξελίσσει κ την χωρητικότητα των μπαταριών! Ωραίο το 150 w αλλά .... Κάνε μου κ μια μπαταρία να κρατάει 3 μερουλες!! Λέω γω τώρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 27 λεπτά πριν, 1853th είπε Ένθερμος υποστηρικτής fast charge από τα 20 w !! Κάτοχος κινητού σήμερα στα 70w φόρτισης ,είμαι πλήρως ευχαριστημένος από την τεχνολογία αυτή που πραγματικά με έχει σώσει άπειρες φορές. Όμως ..... δεν καταλαβαίνω την άρνηση , δυσκολία των εταιρειών να μην εξελίσσει κ την χωρητικότητα των μπαταριών! Ωραίο το 150 w αλλά .... Κάνε μου κ μια μπαταρία να κρατάει 3 μερουλες!! Λέω γω τώρα! Χρειάζεται μια ριζική αλλαγή στο κομμάτι της μπαταρίας για την αύξηση χωρητικότητας. Αν ανοίξεις το κινητό σου, το μεγαλύτερο του μέρος είναι η μπαταρία και θα δεις ότι δεν υπάρχει χώρος για να λάβει περισσότερο χώρο. Αυτή την στιγμή δοκιμασμένη εκτενώς τεχνολογία η οποία μπορεί να εισέλθει στην μαζική παραγωγή και να αυξήσει την χωρητικότητα στο ίδιο μέγεθος δεν υπάρχει. R&D γίνεται όμως για κάτι καλύτερο ιδιαίτερα μετά την έλευση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 32 λεπτά πριν, 1853th είπε Ένθερμος υποστηρικτής fast charge από τα 20 w !! Κάτοχος κινητού σήμερα στα 70w φόρτισης ,είμαι πλήρως ευχαριστημένος από την τεχνολογία αυτή που πραγματικά με έχει σώσει άπειρες φορές. Όμως ..... δεν καταλαβαίνω την άρνηση , δυσκολία των εταιρειών να μην εξελίσσει κ την χωρητικότητα των μπαταριών! Ωραίο το 150 w αλλά .... Κάνε μου κ μια μπαταρία να κρατάει 3 μερουλες!! Λέω γω τώρα! Για ποιο λόγο να σου βάλει μεγάλη μπαταρία όταν σε 20 λεπτά έχεις πλήρη φόρτιση? Κι εγώ 65αρη έχω και μέχρι να κάνω μπάνιο έχει φορτίσει. Φαντάσου το 240αρι....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsm Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Καλά φόρτιση στην κατάψυξη πρώτη φορά ακούτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, gadgetseek είπε Οι Κινέζοι συχνά παραλείπουν το νούμερο 4 (σε προϊόντα, ακόμα και σε ορόφους κτηρίων). Θεωρείται γρουσούζικο (είναι σχεδόν ομόηχο με τη λέξη "θάνατος" στη γλώσσα τους) Σου 'χω νέα.. ΟΛΑ τα κινητά που πιθανότατα έχουν περάσει από τα χέρια σου κατασκευάζονται στην Κίνα: Samsung, Apple, Xiaomi, Vivo, Oppo, One Plus, Redmi, Poco, Realme, Lenovo - Motorola, Nokia, Huawei, Honor, Iqoo, HTC.. MONO Κινεζιές αγοράζεις. Αλλιώς, για να διατηρηθεί το περιθώριο κέρδους που θέλει η κάθε εταιρεία, θα κόστιζαν ΠΟΛΥ έως πιο ακριβά. Ξεχνάς όμως ότι το Design και το Software δεν είναι κινεζιά. Το iOS και το Samsung One UI είναι τα μοναδικά αξιοπρεπή UI. Παρότι η Samsung τρώει στην μάπα το Android έχει καταφέρει να φτιάξει ένα αξιοπρεπές οικοσύστημα. Η Apple ξέρουμε ότι αυτό που πουλάει δεν είναι το Bleeding Edge αλλά το οικοσύστημα. Τι να το κάνεις να έχεις 1000MP κάμερα και 2000W Fast Charge αν το περιβάλλον χρήσης είναι μέτριο. Επίσης Καλύτερα να πάρεις ένα Samsung A series ή iPhone SE αν θες να μην ξοδέψεις παράλογα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Τι να το κάνεις να έχεις 1000MP κάμερα και 2000W Fast Charge αν το περιβάλλον χρήσης είναι μέτριο. Επίσης Tα Realme έχουν σχεδόν καθαρό android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Tα Realme έχουν σχεδόν καθαρό android. Για καλό το λες; Ο βασικός λόγος που θέλω να φύγω και να παω σε iPhone είναι αυτός. παντού pop up. Ακόμα και έχοντας βγάλει τα notification από τα adware της Google παντα βγαίνει και κάτι νέο. Εχω ακόμα παρατηρήσει και δεν είμαι ο μόνος ότι παρακολουθεί τι λες και βγάζει σχετικές διαφημίσεις. Εκεί έχει δυνατό οικοσύστημα μιλάς με έναν φίλο σου πχ για ψυγεία και τσουπ πάρε διαφήμιση για ψυγείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 28 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Ξεχνάς όμως ότι το Design και το Software δεν είναι κινεζιά. Το iOS και το Samsung One UI είναι τα μοναδικά αξιοπρεπή UI. Παρότι η Samsung τρώει στην μάπα το Android έχει καταφέρει να φτιάξει ένα αξιοπρεπές οικοσύστημα. Η Apple ξέρουμε ότι αυτό που πουλάει δεν είναι το Bleeding Edge αλλά το οικοσύστημα. Τι να το κάνεις να έχεις 1000MP κάμερα και 2000W Fast Charge αν το περιβάλλον χρήσης είναι μέτριο. Επίσης Καλύτερα να πάρεις ένα Samsung A series ή iPhone SE αν θες να μην ξοδέψεις παράλογα χρήματα. Έχεις καιρό μάλλον να δοκιμάσεις κάποια άλλη εταιρεία. Γιατί αλλιώς θα ήξερες ότι: - οι Nokia, Motorola και Realme έχουν μία near stock android προσέγγιση.. - τo Color OS των Oppo, One Plus είναι μια χαρά (αν και μου λείπει το Oxygen της 1+) - ακόμα και η EMUI της Huawei και το Magic OS της Honor προσφέρουν μία πολύ καλή εμπειρία.. από άποψη design και καινοτομίας τα κινέζικα vfm είναι κάποιες φορές πιο ενδιαφέροντα από τα midrange της Samsung (και το ανεκδιήγητο iphone SE). εκεί που το big duo δίνει ρέστα είναι στα χρόνια αναβάθμισης OS και δευτερευόντως στην αξία μεταπώλησης.. Υ. Γ: δε θ' αγόραζα ποτέ midrange από Samsung. Θα επέλεγα περσινή ναυαρχίδα ή κάποιο FE.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tagmax Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 21 ώρες πριν, svartevarg είπε Έχει κανείς realme gt να μας δώσει κανένα feedback; Realme Gt2 , το έχω γύρω στον χρόνο. Απίστευτο κινητο, απίστευτα γρήγορο. Απίστευτη φόρτιση με το SuperDart. Έχω αλλάξει πολλά κινητά και πολλές εταιρείες στο παρελθόν. Σαν αυτό , δεν έχω νιώσει τόσο ευχαρίστηση στην χρήση(είτε Games είτε οτιδήποτε άλλο). Και το χρησιμοποιώ για την δουλειά μου. Τι να πω..δεν το περίμενα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα