epp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 hour ago, efib said: Είχες και τα ghost 14; Ήθελα να πάρω τα ghost 15 αλλά δεν είδα καλές κριτικές και ίσως πάω σε hoka Clifton, αν και λατρεύω τα ghost 14. οχι , τα πρωτα μου brooks ειναι, πριν ενα 3μηνο τα πηρα, εγω τα χρησιμοποιω μεταξυ αλλων και για γυμναστηριο (οχι squats, deadlifts κλπ) και για καθημερινοτητα και τρεξιμο και δεν εχω θεμα 1
Ntinaras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Adidas ultraboost και nike pegasus απο εμενα. 1
newnick Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) On 28/08/2023 at 13:26, pace said: Ψάχνω κάτι για τρέξιμο/περπάτημα και δεν μπορώ να καταλήξω. Θα ήθελα κάτι μαλακό και ανθεκτικό. Τελευταία παίρνω nimbus αλλά χαλάνε πολύ γρήγορα, 5-6 μήνες, πάνω από τα δάχτυλα χωρίς καμιά καταπόνηση στο συγκεκριμένο σημείο και λέω να δοκιμάσω κάτι άλλο..... Ευχαριστώ.... Ποιο μοντέλο Nimbus είχες; Αν ήταν το 23 αυτό είχε από κατασκευής θέμα με το ύφασμα. Σκιζόταν στο σημείο που ενώνεται το μεγάλο δάχτυλο με το πόδι. Στα καινούργια μοντέλα τα έχουν διορθώσει. Ειδικά το 25 είναι πολύ μαλακό, μπορείς να το πεις και σφουγάρι. Γενικά μην κοιτάς μόνο την μάρκα, να κοιτάς το μοντέλο. Για παράδειγμα αν θέλεις μαλακά από τα mizuno μπορείς να δεις τα wave sky 6. Τα έχει και προσφορά το misterrunning αυτή την περίοδο. Απο brooks μπορείς να δεις τα glycerin. Επίσης καλές κριτικές μπορείς να δεις και στο runrepeat αλλά πάντα να τα δοκιμάζεις πριν τα πάρεις. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από newnick 1
pace Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, newnick είπε Ποιο μοντέλο Nimbus είχες; Αν ήταν το 23 αυτό είχε από κατασκευής θέμα με το ύφασμα. Σκιζόταν στο σημείο που ενώνεται το μεγάλο δάχτυλο με το πόδι. Στα καινούργια μοντέλα τα έχουν διορθώσει. Ειδικά το 25 είναι πολύ μαλακό, μπορείς να το πεις και σφουγάρι. Γενικά μην κοιτάς μόνο την μάρκα, να κοιτάς το μοντέλο. Για παράδειγμα αν θέλεις μαλακά από τα mizuno μπορείς να δεις τα wave sky 6. Τα έχει και προσφορά το misterrunning αυτή την περίοδο. Απο brooks μπορείς να δεις τα glycerin. Επίσης καλές κριτικές μπορείς να δεις και στο runrepeat αλλά πάντα να τα δοκιμάζεις πριν τα πάρεις. Το 23 είχα. 1 λεπτό πριν, pace είπε Το 23 είχα. Τελικά παράγγειλα novablast 3 λόγω αξιολογήσεων. Μου ήταν δύσκολο να πάω σε άλλη μάρκα. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από pace
newnick Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 20 minutes ago, pace said: Τελικά παράγγειλα novablast 3 λόγω αξιολογήσεων. Μου ήταν δύσκολο να πάω σε άλλη μάρκα. Καλή επιλογή. Το novablast είναι η προσπάθεια της asics να παρουσιάσει καλό cushioning βασισμένο σε αφρό και όχι σε gel. Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια αν και παραμένω nimbusakias!!! 1
pace Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 17 ώρες πριν, newnick είπε Καλή επιλογή. Το novablast είναι η προσπάθεια της asics να παρουσιάσει καλό cushioning βασισμένο σε αφρό και όχι σε gel. Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια αν και παραμένω nimbusakias!!! Ελπίζω να είναι οκ.
Spiros103 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Για σας συγνώμη αν δεν έπρεπε να κάνω την ερωτήσει εδώ αλλά διάβασα οτι κάποιοι έχετε τα nimbus l αγόρασα το ASICS Gel-Nimbus 26 γιατί διάβασα οτι είναι άνετο για πολλές ώρες όρθιος και περπάτημα η εργασία μου είναι σε supermarket αλλά μετά από 3 με 4 ώρες άρχισε να καίει πολύ η πατούσα μου από την μέση ως τα δάχτυλα είχα το ίδιο θέμα και με τα kayano μέχρι που άλλαξα τους πάτους και είπα να δοκιμάσω τα nimbus αλλά τα ίδια γιατί συμβαίνει αυτό ξέρει κάποιος ; 1
Dante80 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 30 minutes ago, Spiros103 said: Για σας συγνώμη αν δεν έπρεπε να κάνω την ερωτήσει εδώ αλλά διάβασα οτι κάποιοι έχετε τα nimbus l αγόρασα το ASICS Gel-Nimbus 26 γιατί διάβασα οτι είναι άνετο για πολλές ώρες όρθιος και περπάτημα η εργασία μου είναι σε supermarket αλλά μετά από 3 με 4 ώρες άρχισε να καίει πολύ η πατούσα μου από την μέση ως τα δάχτυλα είχα το ίδιο θέμα και με τα kayano μέχρι που άλλαξα τους πάτους και είπα να δοκιμάσω τα nimbus αλλά τα ίδια γιατί συμβαίνει αυτό ξέρει κάποιος ; τι πάτους βάλατε αν επιτρέπεται;
newnick Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 1 hour ago, Spiros103 said: Για σας συγνώμη αν δεν έπρεπε να κάνω την ερωτήσει εδώ αλλά διάβασα οτι κάποιοι έχετε τα nimbus l αγόρασα το ASICS Gel-Nimbus 26 γιατί διάβασα οτι είναι άνετο για πολλές ώρες όρθιος και περπάτημα η εργασία μου είναι σε supermarket αλλά μετά από 3 με 4 ώρες άρχισε να καίει πολύ η πατούσα μου από την μέση ως τα δάχτυλα είχα το ίδιο θέμα και με τα kayano μέχρι που άλλαξα τους πάτους και είπα να δοκιμάσω τα nimbus αλλά τα ίδια γιατί συμβαίνει αυτό ξέρει κάποιος ; Μήπως σφίγγεις πολύ τα κορδόνια? Εγώ είχα το ίδιο θέμα και με λίγο χαλάρωμα λύθηκε. 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 10 ώρες πριν, Spiros103 είπε Για σας συγνώμη αν δεν έπρεπε να κάνω την ερωτήσει εδώ αλλά διάβασα οτι κάποιοι έχετε τα nimbus l αγόρασα το ASICS Gel-Nimbus 26 γιατί διάβασα οτι είναι άνετο για πολλές ώρες όρθιος και περπάτημα η εργασία μου είναι σε supermarket αλλά μετά από 3 με 4 ώρες άρχισε να καίει πολύ η πατούσα μου από την μέση ως τα δάχτυλα είχα το ίδιο θέμα και με τα kayano μέχρι που άλλαξα τους πάτους και είπα να δοκιμάσω τα nimbus αλλά τα ίδια γιατί συμβαίνει αυτό ξέρει κάποιος ; 180€ παπούτσι btw 🤣
st@kas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 21 ώρες πριν, Spiros103 είπε Για σας συγνώμη αν δεν έπρεπε να κάνω την ερωτήσει εδώ αλλά διάβασα οτι κάποιοι έχετε τα nimbus l αγόρασα το ASICS Gel-Nimbus 26 γιατί διάβασα οτι είναι άνετο για πολλές ώρες όρθιος και περπάτημα η εργασία μου είναι σε supermarket αλλά μετά από 3 με 4 ώρες άρχισε να καίει πολύ η πατούσα μου από την μέση ως τα δάχτυλα είχα το ίδιο θέμα και με τα kayano μέχρι που άλλαξα τους πάτους και είπα να δοκιμάσω τα nimbus αλλά τα ίδια γιατί συμβαίνει αυτό ξέρει κάποιος ; Πολλά μπορεί να είναι. Από το είναι καινούργιο και θέλει κάποιες ώρες "στρώσιμο" μέχρι και να μην κάνει για την χρήση που το πήρες. Πόσες ώρες κάθεσαι στατικά όρθιος και Πόσες περπατάς? Το nimbus και τo kayano έχουν μια πολύ σημαντική διαφορά, το kayano είναι για όσους έχουν υπερπρηνισμό (δηλαδή πατάνε προς τα μέσα). Οπότε ένα από τα δύο δεν είναι κατάλληλο για το πόδι σου. Τι πάτους έβαλες; ήδη το παπούτσι έχει πολύ καλή και ποιοτική σόλα, ο πάτος περισσεύει. 1
smpt Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Χρειάζεται προσαρμογή των μυών του ποδιού. γενικά τα ακριβά παπούτσια για τρέξιμο δεν είναι για ορθοστασία. Το drop που έχουν δεν ενδείκνυται, ειδικά αν υπάρχει κάποιο θέμα. Το drop στο Gel-Nimbus 26 είναι 8 ενώ τα παπούτσια που φοράμε έχουν γενικά 12 Επίσης το πολύ μαλακό είναι και αυτό ένα θέμα. 1
Spiros103 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Στις 13/3/2024 στις 9:00 ΜΜ, Dante80 είπε τι πάτους βάλατε αν επιτρέπεται; Αγόρασα από ένα κατάστημα με αθλητικά είδη δεν θυμάμαι τι μάρκα ήταν Στις 13/3/2024 στις 10:14 ΜΜ, newnick είπε Μήπως σφίγγεις πολύ τα κορδόνια? Εγώ είχα το ίδιο θέμα και με λίγο χαλάρωμα λύθηκε. Η αλήθεια είναι ότι τα είχα σφίξει αρκετά θα δοκιμάσω και με λίγο πιο χαλαρά σε ευχαριστώ 14 ώρες πριν, st@kas είπε Πολλά μπορεί να είναι. Από το είναι καινούργιο και θέλει κάποιες ώρες "στρώσιμο" μέχρι και να μην κάνει για την χρήση που το πήρες. Πόσες ώρες κάθεσαι στατικά όρθιος και Πόσες περπατάς? Το nimbus και τo kayano έχουν μια πολύ σημαντική διαφορά, το kayano είναι για όσους έχουν υπερπρηνισμό (δηλαδή πατάνε προς τα μέσα). Οπότε ένα από τα δύο δεν είναι κατάλληλο για το πόδι σου. Τι πάτους έβαλες; ήδη το παπούτσι έχει πολύ καλή και ποιοτική σόλα, ο πάτος περισσεύει. Από το κατάστημα μου είπαν ότι και τα δυο παπούτσια κάνουν για ουδέτερο πάτημα τώρα το πόσο κάθεσαι όρθιος η΄το πόσο περπατάω τι να σου πω τώρα δεν ξέρω κ πάτους αγόρασα από ένα κατάστημα με αθλητικά είδη δεν θυμάμαι τι μάρκα ήταν να καταλάβεις έφυγα απο την εργασία μου και πήγα και αγόρασα και με το που τους άλλαξα σταμάτησε το κάψιμο στα kayano και αγορασα τα nimbus μηπως και οντως τα kayano δεν έκαναν για έμενα αλλά πάλι το ίδιο !!
spooker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 είναι τεννιστικά και είναι σκυλιά.Σε ποιότητα είναι στο επίπεδο των αθλητικών της δεκαετίας των 90ς (full πραγματικό δέρμα), δεν υπάρχει ίχνος πλαστικού. https://www.amazon.de/-/en/dp/B01AZ7OVXO/?coliid=I2N6ATTJ0ZD6CN&colid=1OO2EN0DVDA93&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it από τα reviews θα δεις πως πολλοί τα έχουν πάρει 2 και 3 φορές.
sotiris123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Παρήγγειλα στα 90 ευρώ τα new balance hierro v7 που είναι trail αλλά τα δίνει και για road η NB. Θα τα δοκιμάσω το επόμενο διάστημα αλλά έχουν αρκετά καλές κλιτικές. Έχουν βγει και σε προσφορά πολλά μοντέλα HOKA από bloobox που βγαίνουν σε αρκετά καλή τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα