pace Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Ψάχνω κάτι για τρέξιμο/περπάτημα και δεν μπορώ να καταλήξω. Θα ήθελα κάτι μαλακό και ανθεκτικό. Τελευταία παίρνω nimbus αλλά χαλάνε πολύ γρήγορα, 5-6 μήνες, πάνω από τα δάχτυλα χωρίς καμιά καταπόνηση στο συγκεκριμένο σημείο και λέω να δοκιμάσω κάτι άλλο..... Ευχαριστώ....
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δυστυχώς το θέμα παπούτσι είναι αρκετά πιο πολύπλοκο από την περιγραφή που δίνεις.. Για να μπορέσει κάποιος να δώσει τις βασικές συμβουλές και να προτείνει μερικά θα πρέπει να μας πεις ύψος,βάρος,μέγεθος (πιθανό υπερπρινισμό), τρέξιμο σε τι έδαφος και για πόσο και πολλά άλλα που δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα. Επίσης υπάρχουν online οδηγοί που ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν όπως: https://www.runningshoesguru.com/best-running-shoes-wizard/
csontheline Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 20 hours ago, pace said: Ψάχνω κάτι για τρέξιμο/περπάτημα και δεν μπορώ να καταλήξω. Θα ήθελα κάτι μαλακό και ανθεκτικό. Τελευταία παίρνω nimbus αλλά χαλάνε πολύ γρήγορα, 5-6 μήνες, πάνω από τα δάχτυλα χωρίς καμιά καταπόνηση στο συγκεκριμένο σημείο και λέω να δοκιμάσω κάτι άλλο..... Ευχαριστώ.... Πήγαινε σε τσαγκάρη και φτιάξε το. Είχα κάτι skechers που άνοιξαν πάνω από τα δάχτυλα στην ραφή και μου τα έραψε και έβαψε με 2€.
epp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 On 28/08/2023 at 12:26, pace said: Ψάχνω κάτι για τρέξιμο/περπάτημα και δεν μπορώ να καταλήξω. Θα ήθελα κάτι μαλακό και ανθεκτικό. Τελευταία παίρνω nimbus αλλά χαλάνε πολύ γρήγορα, 5-6 μήνες, πάνω από τα δάχτυλα χωρίς καμιά καταπόνηση στο συγκεκριμένο σημείο και λέω να δοκιμάσω κάτι άλλο..... Ευχαριστώ.... ναι δυστυχως τα asics εχουν θεμα, και εμενα με εκνευρισε οτι χαλανε πολυ γρηγορα. Πλεον πηρα τα BROOKS Ghost 15 και ειμαι ευχαριστημενος. Εναλλακτικα και τα new balance ειναι πολυ τιμια, ημουν αναμεσα σε αυτα τα 2 βασικα (brooks & new balance) 6 hours ago, csontheline said: Πήγαινε σε τσαγκάρη και φτιάξε το. Είχα κάτι skechers που άνοιξαν πάνω από τα δάχτυλα στην ραφή και μου τα έραψε και έβαψε με 2€. το θεμα ειναι οτι δε γινεται παπουτσια 100+ ευρω να τρυπανε συνεχως με ελαχιστη χρηση.
basilis_k6 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 και τα δικα μου asics gel9 (αν θυμαμαι καλα) σκιστηκαν στο μεγαλο δαχτυλο ενω ολο το παπουτσι ειναι σαν καινουργιο. τραγικο για τα 90 ευρω που εκαναν.
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Asics excite των 70 ευρώ άντεξαν 220 χλμ περίπου πριν σκληρύνει η σόλα. Ακριβότερα μοντέλα πιθανόν θα άντεχαν περισσότερο. Δεν θα προτιμήσω ξανά Asics. Αυτά που ανοίγουν στα δάχτυλα μαλλον μιλάμε για ελαττωματική παρτίδα η θέματα με τον σχεδιασμό του εν λόγω μοντέλου. Έχει συμβεί και σε άλλους με διαφορα μοντέλα και μάρκες να ανοίγουν στα δάχτυλα, αλλά δεν είναι συχνό φαινόμενο.
constantinosjj Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 γενικα το παπουτσι ειναι κατι υποκειμενικο, σου απαντησαν ωστοσο και οι παραπανω.. εγω προσωπικα προτεινω ultraboost adidas . Κανονικα θα πρεπει να τα δοκιμασεις ολα πριν αποφασισεις ... μιλαμε για ¨κατι¨ που φορας minimum 10 ωρες τη μερα! μην περιμενεις με μια συμβουλη να αποφασισεις...
A7X. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δε θα κοιτούσα New Balance για τρέξιμο. Είναι λίγο πιο casual φάση. Θα κοιτούσα σίγουρα Brooks και Hoka 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Θα πρότεινα να δεις και mizuno & saucony.
JakeKaufman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Εδώ και 3-4 χρόνια παίρνω brooks, βγάζουν 700-800 χλμ τρεξιμο και μετά τα αλλάζω (δεν έχουν τρύπηματα κλπ, απλά έχει καταπονηθεί η σόλα) 1
chemkyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 εγω παλι ειμαι πολυ ικανοποιημένος από τα reebok floatride energy, και θα παραμεινω πιστος στη σειρα αυτή.
efib Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, epp είπε ναι δυστυχως τα asics εχουν θεμα, και εμενα με εκνευρισε οτι χαλανε πολυ γρηγορα. Πλεον πηρα τα BROOKS Ghost 15 και ειμαι ευχαριστημενος. Εναλλακτικα και τα new balance ειναι πολυ τιμια, ημουν αναμεσα σε αυτα τα 2 βασικα (brooks & new balance) το θεμα ειναι οτι δε γινεται παπουτσια 100+ ευρω να τρυπανε συνεχως με ελαχιστη χρηση. Είχες και τα ghost 14; Ήθελα να πάρω τα ghost 15 αλλά δεν είδα καλές κριτικές και ίσως πάω σε hoka Clifton, αν και λατρεύω τα ghost 14.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα