CheOnWeb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 minute ago, Brainkill4r said: Ποια έκδοση iOS έχεις ; 16.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainkill4r Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε 16.6 Ο λόγος που μπορείς να στείλεις γενικότερα μεγαλύτερα αρχεία είναι το τελευταίο iOS. Εγώ έχω το 17.0 beta 8 In the beginning, the maximum size of a file you could send via iMessage was 1 MB, but after numerous updates and releases of new Apple devices, the size limit increased to more than 1 GB. Και ήταν ένα από τα benefits του Viber ώστε να το κάνει πιο ελκυστικό για χρόνια και να βοηθήσει στην περαιτέρω διάδοση του. Που σημαίνει ότι πρέπει να ενημερωθεί η παρακάτω πηγή: πηγή για Viber vs iMessage: https://versus.com/en/imessage-vs-viber Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από Brainkill4r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 9 hours ago, Brainkill4r said: In the beginning, the maximum size of a file you could send via iMessage was 1 MB, but after numerous updates and releases of new Apple devices, the size limit increased to more than 1 GB. Μάλλον 100MB εννοείς. Δεν νομίζω να ήταν ποτέ 1MB το όριο του iMessage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainkill4r Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 13 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Μάλλον 100MB εννοείς. Δεν νομίζω να ήταν ποτέ 1MB το όριο του iMessage. Τότε μάλλον τυπογραφικό λάθος της πηγής εδώ --> πηγή για Viber vs iMessage: https://versus.com/en/imessage-vs-viber Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα