IoannisSM Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, phanispal είπε Τον αριθμό θέλω μόνο να δέχομαι κλήσεις και sms. Αν πχ βάλω f2g με 1 ευρώ και έχω 12 μήνες να δέχεται κλήσεις και μηνύματα, τότε νομίζω ότι αυτό είναι ιδανικό 1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε Τα 30 ευρώ καλύτερα να τα φας σε πακέτα, γιατί θα τα χάσεις. Δεν μεταφέρονται. Έχω άλλο για πακέτα κλήσεις internet κτλ. Τι να τα κάνω; υπάρχουν τίποτα διαγωνισμοί ξέρω γω ή σε κοινωνικά ιδρύματα δωρεά μέσω SMS ;
phanispal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Το f2g αναφέρει ότι μπορείς να κάνεις online ανανέωση οποιαδήποτε ακέραια αξία από 1€ έως 15€. Δεν αναφέρει όμως αν απλά με 1€ κάθε δίμηνο (η αξία υπολοίπου έχει λέει διάρκεια 60 μέρες) μπορείς να έχεις ενεργό τον αριθμό. Δεν αποκλείεται πάντως γιατί πόσοι είναι αυτοί που θέλουν κάτι τέτοιο και δε χρησιμοποιούν κανένα πακέτο;
IoannisSM Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Η q βάζει πότε βάζει φραγή στις εισερχόμενες και μηνύματα;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, IoannisSM είπε Έχω άλλο για πακέτα κλήσεις internet κτλ. Τι να τα κάνω; υπάρχουν τίποτα διαγωνισμοί ξέρω γω ή σε κοινωνικά ιδρύματα δωρεά μέσω SMS ; Δεν γνωρίζω, δυστυχώς. Εγώ θα προτιμούσα να τα "κάψω" σε κλήσεις και μηνύματα, για να ξεμπερδέψω και να μη τα χάσω. Για πλάκα θα τελειώσουν, αν δεν μπεις σε πακέτο. 7 ώρες πριν, IoannisSM είπε Η q βάζει πότε βάζει φραγή στις εισερχόμενες και μηνύματα; Στους δύο μήνες φραγή εξερχομένων και στους έξι μήνες εισερχομένων.
IoannisSM Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 15 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Στους δύο μήνες φραγή εξερχομένων και στους έξι μήνες εισερχομένων. Η φραγή εισερχομένων κλήσεων είναι στους 4 τελικά. Το αναφέρει εδώ: https://www.myq.gr/gr/support/amp/xekinontas-stin-q/pia-ine-i-chroniki-diarkia-tis-q-kartas-mou
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 23 ώρες πριν, IoannisSM είπε Η φραγή εισερχομένων κλήσεων είναι στους 4 τελικά. Το αναφέρει εδώ: https://www.myq.gr/gr/support/amp/xekinontas-stin-q/pia-ine-i-chroniki-diarkia-tis-q-kartas-mou Ναι, τέσσερις ήθελα να γράψω αλλά έγραψα έξι. Συγνώμη. Κάτι θα έγινε ταυτοχρόνως και δεν έγραψα το σωστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα