Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να διατηρήσω μόνο τόν αριθμό. Να δέχομαι κλήσεις και μηνύματα από πχ τράπεζες κτλ.

Θέλω να αλλάξω σε κάτι πιο οικονομικο σε ανανέωση χρόνου. Ιδέες;

Επίσης, εχω ήδη 30 ευρώ μέσα. Τι θα μπορούσα να τα κάνω προτού λήξουν;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Αίτηση φορητότητας λέγεται, πας σε όποια εταιρεία θες και τους λες θέλω να κρατήσω τον αριθμό μου και να έρθω σε εσάς.

Σε ποια να πάω; Free2g , ισχύει το 1 ευρώ ανανέωση; Κάπου το διάβασα.

Με τα 30 ευρώ που έχω στην κάρτα μεταφέρονται; Τι μπορώ να τα κάνω;

Δημοσ.

Τα 30 ευρώ καλύτερα να τα φας σε πακέτα, γιατί θα τα χάσεις. Δεν μεταφέρονται. 

Δημοσ.

Εξαρτάται απ' τη χρήση που θες, πες τι θες να έχεις και πόσα διαθέτεις και βλέπουμε.

Για το υπόλοιπο ας πει κάποιος άλλος, προσωπικά δε γνωρίζω αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να τα πάρεις ή να τα μεταφέρεις σε άλλο πάροχο.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι αν πας σε αλλη εταιρία.ΠΧ κοσμοτέ αν περάσουν 3 μήνες χωρίς καρτα σου κάνει φραγή  και τις εισερχόμενες κλησεις και sms 

Δημοσ.

Επειδή λέει ότι ψάχνει κάτι με οικονομική ανανέωση χρόνου, λογικά θα το γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει ανά διαστήματα.

Δεν ξέρω ποια είναι η πιο οικονομική επιλογή πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Επειδή λέει ότι ψάχνει κάτι με οικονομική ανανέωση χρόνου, λογικά θα το γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει ανά διαστήματα.

Δεν ξέρω ποια είναι η πιο οικονομική επιλογή πάντως.

vodafone (cu)  & cosmote (whats up)  ξεκινάνε με 8€ ανανέωση ,η Q δεν ξέρω.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.

Κι εγώ αυτό βλέπω, μάλλον και η Frog εκεί ξεκινάει.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο οικονομικό.

Πάντως αν σε όλες είναι τρίμηνη η διάρκεια εντάξει, βγαίνει κάτω από 3€/μήνα για να διατηρείς τον αριθμό. ΟΚ, θα μπορούσε να είναι και λιγότερο αλλά τι να κάνουμε.

Δημοσ.

Δες και την καρτοκινητή της cosmote την frog, και αυτή έχει χαμηλότερο ποσό ανανέωσης τα 8 ευρώ αλλά έχει και τα πιο φτηνά πακέτα της αγοράς, π.χ. 60' προς εθνικά δίκτυα 3.02€ + δωρεάν 120  λεπτά προς όλους για όλους τους νέους συνδρομητές κάθε μήνα για ένα χρόνο.

Δημοσ.

Σχετικο με το θεμα , η vodafone εκανε παλι το θαυμα της.Τα 8 ευρω ανανεωση πλεον μονο σε φυσικο καταστημα μπορεις να το κανεις.Απο τα μεσα του αλλου μηνα νομιζω θα ισχυει.Πλεον αν θες να κανεις ανανεωση απο περιπτερο/εφαρμογη vodafone ξεκιναει απο 13 ευρω.

Δημοσ.

Ο TS πάντως μάλλον θέλει μόνο να δέχεται κλήσεις.

Μετά τους τρεις μήνες γίνεται φραγή γενικά του αριθμού ή μόνο εξερχομένων κλήσεων/μηνυμάτων;

Αν το δεύτερο, τον TS μάλλον δεν τον ενοχλεί.

Σχετικά με την κίνηση της Vodafone, αν ακολουθήσουν και οι άλλοι τον ήπιαμε.

Δημοσ.

Υπάρχει πιο οικονομικό από τα παραπάνω που προτείνονται, όπως ανέφερε και ο TS το νέο f2g έχει 1 ευρώ online ανανέωση.

Εναλλακτικά εαν το cashback της vodafone (δεν το γνωρίζω καθόλου) σε επιτρέπει να ανανεώσεις με ελάχιστο ποσό που επιτυγχάνεις με αγορές που ήδη κάνεις κάθε δίμηνο (δηλαδή δεν πιέζεσαι να αγοράσεις προιόντα που αλλιώς δεν θα έπαιρνες) είναι το καλύτερο. Αν και πρέπει να κάθεσαι να ασχολείσαι από ό,τι καταλαβαίνω - να βλέπεις τι προιόντα και πού είναι σε προσφορά, να σκανάρεις/στέλνεις αποδείξεις κλπ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ο TS πάντως μάλλον θέλει μόνο να δέχεται κλήσεις.

Μετά τους τρεις μήνες γίνεται φραγή γενικά του αριθμού ή μόνο εξερχομένων κλήσεων/μηνυμάτων;

Αν το δεύτερο, τον TS μάλλον δεν τον ενοχλεί.

Σχετικά με την κίνηση της Vodafone, αν ακολουθήσουν και οι άλλοι τον ήπιαμε.

Σε κοσμοτε είναι γενική φραγή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...