Προς το περιεχόμενο

Mirror cast????

Marios Rios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Έχω τη παρακάτω τηλεόραση... Μπορώ να κάνω mirror cast?

LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QNED 55QNED826QB HDR (2022)

Απ' ότι βλέπω, υποστηρίζει miracast. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Και πως το κάνω αδερφέ? Από ότι είδες ούτε πως γράφεται δε ξέρω 🤣🤣🤣

Πρώτα πρέπει να πας στις εισόδους της τηλεόρασής σου και να επιλέξεις τη σχετική επιλογή (εμένα το ονομάζει "Κοινοποίηση οθόνης"). Επιλέγοντάς το θα σου εμφανίσει ένα μήνυμα που θα σε ενημερώνει ότι περιμένει την εξωτερική συσκευή να συνδεθεί. 

• Αν θες να κάνεις σύνδεση απ' το λάπτοπ/pc σου: κλικάρεις στο Κέντρο Ενεργειών (πας στη γραμμή εντολών, και είναι το τελευταίο εικονίδιο) και μετά στο Σύνδεση. Επιλέγεις την τηλεόρασή σου. 
  • Αν θες να κάνεις σύνδεση απ' το κινητό σου: πρέπει να βρεις τη σχετική επιλογή που σου δίνει. Εγώ έχω το Samsung Galaxy A52s και το επιτυγχάνω με το Smart View (σέρνεις προς τα κάτω για να εμφανιστούν τα εικονίδια). 

Στις 28/8/2023 στις 10:31 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε

Πρώτα πρέπει να πας στις εισόδους της τηλεόρασής σου και να επιλέξεις τη σχετική επιλογή (εμένα το ονομάζει "Κοινοποίηση οθόνης"). Επιλέγοντάς το θα σου εμφανίσει ένα μήνυμα που θα σε ενημερώνει ότι περιμένει την εξωτερική συσκευή να συνδεθεί. 

• Αν θες να κάνεις σύνδεση απ' το λάπτοπ/pc σου: κλικάρεις στο Κέντρο Ενεργειών (πας στη γραμμή εντολών, και είναι το τελευταίο εικονίδιο) και μετά στο Σύνδεση. Επιλέγεις την τηλεόρασή σου. 
  • Αν θες να κάνεις σύνδεση απ' το κινητό σου: πρέπει να βρεις τη σχετική επιλογή που σου δίνει. Εγώ έχω το Samsung Galaxy A52s και το επιτυγχάνω με το Smart View (σέρνεις προς τα κάτω για να εμφανιστούν τα εικονίδια). 

Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

Για να κάνω μετάδοση από το κινητό στη τηλεόραση πρέπει να είναι και η τηλεόραση και το κινητό συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο?

Για αυτό δε μπορώ να το καταφέρω τόσο καιρό? 🤣

5 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Ναι, πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο. χαχα

Μολις τώρα συνδεσα το κινητό μου και τη τηλεόραση μου στο κινητό της γυναίκας με χοτσποτ.... Πήγα να κάνω μετάδοση και πάλι άκυρο μου έριξε :(

Τι στο καλό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Μολις τώρα συνδεσα το κινητό μου και τη τηλεόραση μου στο κινητό της γυναίκας με χοτσποτ.... Πήγα να κάνω μετάδοση και πάλι άκυρο μου έριξε :(

Τι στο καλό?

Γιατί δοκιμάζεις extreme σενάρια και δεν κάνεις αυτό που σου είπε η Mrs Hyde με σύνδεση στο ίδιο δίκτυο WiFi τόσο στο κινητό όσο και στην τηλεόραση;

Εννοώ όχι με hotspot😉

Αν συνδεθείς έτσι,τότε επιλέγεις την σχετική εφαρμογή,ανάλογα το κινητό και στις διαθέσιμες συσκευές για σύνδεση ,θα εμφανιστεί η τηλεόραση σου!

Επεξ/σία από nickos vl.

Στις 1/9/2023 στις 12:54 ΜΜ, nickos vl. είπε

Γιατί δοκιμάζεις extreme σενάρια και δεν κάνεις αυτό που σου είπε η Mrs Hyde με σύνδεση στο ίδιο δίκτυο WiFi τόσο στο κινητό όσο και στην τηλεόραση;

Εννοώ όχι με hotspot😉

Αν συνδεθείς έτσι,τότε επιλέγεις την σχετική εφαρμογή,ανάλογα το κινητό και στις διαθέσιμες συσκευές για σύνδεση ,θα εμφανιστεί η τηλεόραση σου!

Για να μπήκα σε αυτή τη διαδικασία σημαίνει πως δεν εχω wifi βασικά 🤣 Έχει διαφορά αν θα έχω δίκτυο από hotspot ή wifi? Δε νομίζω πως είναι εκεί το θέμα 

Στις 1/9/2023 στις 1:07 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε

Για να δουλέψει με hotspot χρειάζονται δύο κινητά. 

Για να του λύσουμε και την απορία. 😋

Δηλαδή? Τι εννοείς δύο κινητά?

Ένα για hotspot και ένα που θα κάνω τη μετάδοση? Αυτό έκανα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Marios Rios με τι κινητό προσπαθείς να κάνεις mirroring; Τι κάνεις ακριβώς; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος; Πες μας αναλυτικά για να καταλάβουμε τι συμβαίνει. 

Πάντως, κακώς μιλάμε για hotspot κτλ. Το Miracast δημιουργεί από μόνο του ένα direct wireless connection. 

Επεξ/σία από Mrs. Hyde

Στις 5/9/2023 στις 12:02 ΠΜ, Mrs. Hyde είπε

@Marios Rios με τι κινητό προσπαθείς να κάνεις mirroring; Τι κάνεις ακριβώς; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος; Πες μας αναλυτικά για να καταλάβουμε τι συμβαίνει. 

Πάντως, κακώς μιλάμε για hotspot κτλ. Το Miracast δημιουργεί από μόνο του ένα direct wireless connection. 

Με xiaomi mi 10 lite... Προσπάθησα και με mi 11 lite!

Συνδέω κινητό και τηλεόραση στο ίδιο hotspot και πατάω μετάδοση από το κινητό... Πάει να συνδεθεί (το γράφει και η τηλεόραση) και μαυρίζει αρχικά η οθόνη της tv σαν να πάει να κάνει cast και μετά με πετάει πάλι στο κανάλι που είχα πριν κάνω cast χωρίς να γράψει κάποιο μήνυμα σφάλματος!

Λες να φταίει το ότι δεν συνδέομαι με wifi εν τελη?

Στις 5/9/2023 στις 12:24 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Συνδέεσαι στην σωστή τηλεόραση;

Ε ναι ρε συ 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...