Προς το περιεχόμενο

Εληξε το συμβολαιο στον ΟΤΕ,πως να πετυχω καλυτερη προσφορα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα εχω στον ΟΤΕ συνδεση ιντερνετ 200mbps και τηλεφωνο,τον προηγουμενο μηνα εληξε το συμβολαιο μου και ο λογαριασμος ανεβηκε απο τα 73.80 στα 82.60 για διμηνη χρεωση.To συμβολαιο που ειχα ηταν 100mpbs αλλα εγινε 200mbps με την αναβαθμιση που ειχαν κανει την δωρεαν.

Υπαρχει καποιος τροπος για να πετυχω καλυτερη τιμη στην ανανεωση συμβολαιου η να κανω αιτηση σε αλλον παροχο?

Ευχαριστω

Επεξ/σία από LIVAS_GR
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πως πρέπει να ψάξεις στην αγορά για τιμές στις παροχές που θέλεις και να προχωρήσεις τηλεφωνικά σε μεταφορά. Μόνο έτσι θα "αγχωθούν" για να σου κάνουν προσφορά.

Κάτι παρόμοιο έκανα από vodafone προς cosmote και με το που είδαν το αίτημα φορητότητας με κάλεσαν για να μου δώσουν (πάντα ανάλογα με τις δικές μου ανάγκες - για όλους πχ δεν θα είναι προσφορά καλή) κάτι που θα με έκανε να επιστρέψω. Βέβαια παρα είναι καλή η προσφορά που μου δώσανε οπότε ακόμα το σκέφτομαι να ξανα γυρίσω.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία πάντως όσο ήμουν vodafone δεν φάνηκε να θέλουν να κάνουν κάτι καλύτερο. Και είχα μιλήσει αρκετές φορές όπως επίσης και απο κατάστημα που εκεί είναι ακόμα πιο σφιχτά τα πράγματα

Επεξ/σία από hountalass

Ποτε το έκανες αυτό με την μεταφορά γιατί διάβαζα ότι δεν ισχύει πλέον και ο πάροχος σου το βλέπει μετά από 14 ημέρες και έχει τελειώσει το δικαίωμα της υπό αναχώρησης 

2 ώρες πριν, LIVAS_GR είπε

Ποτε το έκανες αυτό με την μεταφορά γιατί διάβαζα ότι δεν ισχύει πλέον και ο πάροχος σου το βλέπει μετά από 14 ημέρες και έχει τελειώσει το δικαίωμα της υπό αναχώρησης 

Το έκανα με φυσική παρουσία από κατάστημα όπου εκεί λένε δεν μπορεί να το πάρει πίσω. Ενώ τηλεφωνικά είναι αυτό που λες

2 hours ago, hountalass said:

Το έκανα με φυσική παρουσία από κατάστημα όπου εκεί λένε δεν μπορεί να το πάρει πίσω. Ενώ τηλεφωνικά είναι αυτό που λες

Δηλαδη εγω αμα κανω τωρα τηλεφωνικη αιτηση στην nova και με παρει τηλεφωνο η cosmote για προσφορα δεν θα μπορεσω να φυγω χωρις penalty απο την nova? 

Με αίτησης φορητότητας από τηλέφωνο λογικά εκμεταλλεύονται τις ημέρες που έχουν περιθώριο να υπαναχώρηση αν και δεν ξέρω εάν το κάνουν επίτηδες. Σίγουρα πάντως θα το δούνε το αίτημα από την cosmote και λογικά θα σε καλέσουν να ρωτήσουν γιατί φεύγεις. Εμένα αυτό έκανε η voda. Για το πέναλτι έχεις δρόμο ακόμα πρέπει να ολοκληρωθεί η μεταφορά να βγούνε οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί και μετά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...