Brashida Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα.. αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό μου...Δεν ξέρω αν είναι θέμα hardware η software... εκεί που βλέπω δημοσιεύσεις πχ ανοίγω στα σχόλια να σχολιάσω και εγώ κάτι και εκεί που κάνω σκρολ τα σχόλια έτσι γρήγορα πχ με επιστρέφει μετά από λίγο στην αρχή... επίσης το έχω παρατηρήσει και στο YouTube όταν βλέπω κάποιο βιντεο κάνω σκρολ πχ από κάτω για να δω τα άλλα βίντεο δεν σκρολαρει με το που κάνω την κίνηση με το χέρι αντί να σκρολαρει προς τα κάτω κάνει το αντίθετο δηλαδή με επιστρέφει πάλι επάνω στο βίντεο... Επίσης στο Instagram όταν βλέπω πχ τους ακόλουθους στην σχετική καρτέλα κάνω σκρολ προς τα κάτω και βλέπω πολλούς πχ αν μπω στο προφλ κάποιου όταν κάνω επιστροφή να γυρίσω δηλαδή στους ακόλουθους με επιστρέφει πάλι στην αρχή και όχι εκεί πχ σε εκείνο το προφίλ που σταμάτησα και κλικαρα να δω...τι μπορώ να κάνω γι'αυτό γιατί είναι πολύ ενοχλητικό? Το έχω παρατηρήσει πολύ καιρό αυτό αλλά δεν το έδινα σημασία όχι ότι άλλαξε κάτι τώρα είναι το ίδιο ακριβώς...
Xristaras12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 μοντέλο συσκευής; εχει τοποθετηθεί tempered glass στην οθόνη; Απ οτι καταλαβαίνω αν αφήσεις το σκρολ είναι λες και πατάει το home button και σε πηγαίνει στην αρχική οθόνη της συσκευής.
Brashida Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Xiaomi redmi note 11....το έχω βγάλει δεν υπάρχει τέτοιο θέμα μάλλον θα είναι hardware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα