Black Demis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 23 minutes ago, ideal09 said: Στο δικό μου το 1000αρι(ατμοσφαιρικο ψοφιμι) βλέπω διαφορά στην κατανάλωση αναλόγως το βενζινάδικο αλλά όχι το είδος της βενζίνης. Έβαζα για καιρό απο δω και απο κει, μεχρι που μια μερα αναγκαστικα να βαλω απ το πιο ακριβο της πολης το οποιο εχει και καλο ονομα τα -τελευταια 40 χρονια- επειδη ηταν το μονο ανοιχτο(ποτε δεν το χα παρει στα σοβαρα ομως). Εμ ειδα σοβαρη διαφορα στα χιλιομετρα απλα με την 95αρα. Εχει τυχει να βαλω την 98αρα της προσφορας τις Τριτες και ενω ημουν θετικα προκατειλημμενος και το placebo effect ειχε ηδη ξεκινησει, το αμαξι και την ηπιε υπερβολικα γρηγορα και ειχε ξεσκιστει στα πυρρακια. Ελεγα ρ γμτ ειναι δυνατον; για αυτο ανεφερα και ποιο πανω ανάλογα το ποσο νοθευμενη ειναι , κατα 99% σε ολους ειναι πλεο νοθευμενη απο την στηγμη που τους εχουν κλειδωμένο περιθώριο κερδους το θεμα ειναι σε τι βαθμο ειναι και κατα ποσο υπηρεαζει το αυτοκίνητο
stefan123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Εχοντας δοκιμάσει ολα τα πρατηρια στην περιοχη μου-αγιος ελευθεριος Πατησίων- κατεληξα στο εταιρικο της bp στην αχαρνων με εξαιρετική ποιότητα και σωστη ποσοτητα...Επίσης βόρεια εξω απο το κατ στην Κηφισίας η avin εχει εξαιρετικη βενζινη... Οποιο σε βολευει πας αφοβα βαζοντας εξαιρετικη 95αρα...Μην κολλάς σε 98αρες και κουραφέξαλα... Και τέλος μην πας συνεχως με αναμμένο λαμπάκι..θα πάρεις την τρόμπα βενζινης στο χερι,μιας και η βενζινη λειτουργεί σαν ψυκτικό υγρο για το μοτερ της τρομπας βενζινης... Αυτα και καλα χιλιόμετρα... 1
Xristaras12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, tutuyo είπε Ελάχιστες διαφορές είναι αυτές Τι 1,8 τι 1,9 Γενικά μιλωντας όποιο πρατήριο βλέπεις πολύ μακρυά από τις τιμές των διυλιστήριων ,το αποφεύγεις αν μπορείς να με βοηθήσεις και στο τι διαβάζω καλά θα ήταν, κατι για ευρώ αν κυβικό μέτρο βλέπω. 31 λεπτά πριν, stefan123 είπε Και τέλος μην πας συνεχως με αναμμένο λαμπάκι..θα πάρεις την τρόμπα βενζινης στο χερι,μιας και η βενζινη λειτουργεί σαν ψυκτικό υγρο για το μοτερ της τρομπας βενζινης... Αυτα και καλα χιλιόμετρα... λαμπάκι όχι, σίγουρα οχι Καλύτερα να έχουμε παρά να ψάχνουμε τελευταία στιγμή. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2023 από Xristaras12
gakost Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Αυτό που σου είπαν πιο πάνω, προσπάθησε να βάζεις σωστή ποιότητα πάρα περισσότερα οκτάνια που ειναι αχρηστα. Επίσης θα σου πρότεινα να εχεις κάποιο σταθερο πρατηριο και να κρατάς τις αποδείξεις. Αν κατεβάσεις μια εφαρμογή όπως τo fuelio θα τα έχεις όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμενα συν ότι θα έχεις ολοκληρωτικό αρχείο εξόδων και στατιστικά.
nemesiskp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Κάτοχος του ίδιου αυτοκινήτου μου φαίνεται ότι καις πολλά. Βέβαια είναι αρχή θα πέσει. Όπως το λες όμως με "τεταρτάκια" βγάζεις περίπου 400 χλμ με 40αρι ντεπόζιτο. Δηλαδή 10 λίτρα τα 100χλμ! Εγώ μπακαλίστικα έχω υπολογίσει γύρω στα 300+χλμ ανά μισό ντεπόζιτο. Ξαναλέω μπακαλίστικα γιατί με τετραγωνάκια δεν βγάζεις προφανώς άκρη. Χοντρικά με λίτρα ανά χλμ είμαι περίπου 0,2-0,3 λίτρα/χλμ πάνω από το trip computer. Δες μην φταίει η βενζίνη που του έβαλες(το πρατήριο). Βενίζνη εγώ βάζω 95άρα. 98 άρα όποτε έχω βάλει την ρουφάει σαν νερό και δεν έχει καμία διαφορά στο γκάζι. Καλοτάξιδο. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2023 από nemesiskp 1
Xristaras12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Κάτοχος του ίδιου αυτοκινήτου μου φαίνεται ότι καις πολλά. Βέβαια είναι αρχή θα πέσει. Όπως το λες όμως με "τεταρτάκια" βγάζεις περίπου 400 χλμ με 40αρι ντεπόζιτο. Δηλαδή 10 λίτρα τα 100χλμ! Εγώ μπακαλίστικα έχω υπολογίσει γύρω στα 300+χλμ ανά μισό ντεπόζιτο. Ξαναλέω μπακαλίστικα γιατί με τετραγωνάκια δεν βγάζεις προφανώς άκρη. Χοντρικά με λίτρα ανά χλμ είμαι περίπου 0,2-0,3 λίτρα/χλμ πάνω από το trip computer. Δες μην φταίει η βενζίνη που του έβαλες(το πρατήριο). Βενίζνη εγώ βάζω 95άρα. 98 άρα όποτε έχω βάλει την ρουφάει σαν νερό και δεν έχει καμία διαφορά στο γκάζι. Καλοτάξιδο. Το πρατήριο που γέμισα ηταν το κοχύλι στη συγγρού προς φάληρο, κ απ οτι βλέπω ΔΕΝ ειναι εταιρικό, βλακεία μου αρχικά δεν ειχα καθίσει να ασχοληθώ αλλα ήταν το κοντινότερο και δεν ηξερα ποσο διαθέσιμο είχε ακόμα μέσα. Ίσως έπρεπε να είχα βάλει λιγότερο για αρχή και μετά απο τα γνωστά εταιρικά.
basilis_k6 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, ideal09 είπε Στο δικό μου το 1000αρι(ατμοσφαιρικο ψοφιμι) βλέπω διαφορά στην κατανάλωση αναλόγως το βενζινάδικο αλλά όχι το είδος της βενζίνης. Έβαζα για καιρό απο δω και απο κει, μεχρι που μια μερα αναγκαστικα να βαλω απ το πιο ακριβο της πολης το οποιο εχει και καλο ονομα τα -τελευταια 40 χρονια- επειδη ηταν το μονο ανοιχτο(ποτε δεν το χα παρει στα σοβαρα ομως). Εμ ειδα σοβαρη διαφορα στα χιλιομετρα απλα με την 95αρα. Εχει τυχει να βαλω την 98αρα της προσφορας τις Τριτες και ενω ημουν θετικα προκατειλημμενος και το placebo effect ειχε ηδη ξεκινησει, το αμαξι και την ηπιε υπερβολικα γρηγορα και ειχε ξεσκιστει στα πυρρακια. Ελεγα ρ γμτ ειναι δυνατον; βαζω ΠΑΝΤΑ στο πιο φθηνο πρατηριο. 5-6 διαφορετικα οχηματα... δεν ειχα κανενα πρόβλημα ΠΟΤΕ που να σχετιζεται με το καυσιμο. τωρα σε ενα παλιο μου αναβει που και που το check αλλα εχει αεριο σχεδον μονιμα οποτε δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι. ακομα δεν εχω βρει γιατι αναβει και σβηνει. παρολα αυτα, το ενα πρατηριο με καλο ονομα στην περιοχη που παιζει +6-7λεπτα βγαζει οντως περισσοτερα χλμ και ιιιιιιισως να εχει μια μικρη διαφορα στις επιδοσεις σε αμαξι με τουρμπινα.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 26 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Κάτοχος του ίδιου αυτοκινήτου μου φαίνεται ότι καις πολλά. Βέβαια είναι αρχή θα πέσει. Όπως το λες όμως με "τεταρτάκια" βγάζεις περίπου 400 χλμ με 40αρι ντεπόζιτο. Δηλαδή 10 λίτρα τα 100χλμ! Εγώ μπακαλίστικα έχω υπολογίσει γύρω στα 300+χλμ ανά μισό ντεπόζιτο. Ξαναλέω μπακαλίστικα γιατί με τετραγωνάκια δεν βγάζεις προφανώς άκρη. Χοντρικά με λίτρα ανά χλμ είμαι περίπου 0,2-0,3 λίτρα/χλμ πάνω από το trip computer. Υπόψιν, απο τα 240 χλμ που έχω κάνει, πες τα 220 ειναι με κλιμα στους 23 και αυτόματο, δεν ξέρω κατά πόσο έχει παραπάνω κατανάλωση αυτο.
nemesiskp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Α είσαι με αυτόματο όσο να ναι θα καίει παραπάνω.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Γέμισε,κανε χλμ ,ξαναγέμισε.Μονο έτσι βρίσκεις κατανάλωση.
tarantules Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Τα εταιρικά πρατήρια που λέτε πως τα ξεχωρίζουμε στο fuelgr ;
Xristaras12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nemesiskp είπε Α είσαι με αυτόματο όσο να ναι θα καίει παραπάνω. αυτόματο εννοώ στο κλίμα. Το κιβώτιο είναι 6αρι χειροκίνητο. Αλλαγές κάνω μετα τις 2000 στροφές κυρίως, εκεί στις 2300-2400 1η σε 2α και μετά κοντά στις 2100 πάλι. Συνήθως εκεί μου ανάβει και η ένδειξη να ανεβάσω κιόλας. 12 λεπτά πριν, tarantules είπε Τα εταιρικά πρατήρια που λέτε πως τα ξεχωρίζουμε στο fuelgr ; Κ εγώ αυτό ψάχνω να σου πω. Προσωπικά έχω μπει σε κάθε σελίδα εταιρίας και κοιτάζω τις ονομασίες των πρατηρίων. Για το κοχύλι και την πράσινη εταιρία νομίζω έχω βρει ποια είναι, για τις άλλες ακόμα το ψάχνω, συνεχώς βλέπω διαφορετικές ονομασίες. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2023 από Xristaras12
tarantules Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 7 minutes ago, Xristaras12 said: Κ εγώ αυτό ψάχνω να σου πω. Προσωπικά έχω μπει σε κάθε σελίδα εταιρίας και κοιτάζω τις ονομασίες των πρατηρίων. Για το κοχύλι και την πράσινη εταιρία νομίζω έχω βρει ποια είναι, για τις άλλες ακόμα το ψάχνω, συνεχώς βλέπω διαφορετικές ονομασίες. Εγώ συνήθως βάζω σε ΕΚΟ.Στην επαρχία που μένω τα ξέρω τα καλά πρατήρια.Στην Αθήνα όμως όταν τυχαίνει και πάω το παίζω κορώνα-γράμματα γιατί δεν τα ξέρω.
DonaldSand Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Τα εταιρικά της Shell είναι Ερμής Α.Ε και Μυρτεα Α.Ε. Της Avin Μακραίων Α.Ε. Και της Εκο και BP Καλυψώ Α.Ε. 1
Xristaras12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, DonaldSand είπε Τα εταιρικά της Shell είναι Ερμής Α.Ε και Μυρτεα Α.Ε. Της Avin Μακραίων Α.Ε. Και της Εκο και BP Καλυψώ Α.Ε. της shell τα ειχα βρει και εγω να σου πω την αλήθεια μου, για την avin το εψαχνα ακομα αλλα το ειχα αφησει για το τελος για BP το ειχα καταλάβει επειδή υπήρχαν μπόλικα τέτοια. η aegean δεν έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα