noFEARgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 35 minutes ago, dchatz said: Πρόσφατα το google maps με πούλησε άσχημα σε ταξίδι στη Γερμανία αφού με έβαλε να βγω από εθνική οδό σε έξοδο που δεν υπήρχε. Ούτε καν προσωρινά κλειστή. Ανύπαρκτη εντελώς. Επιπλέον είστε σίγουροι ότι η πλοήγηση δουλεύει οφλαιν; Νομίζω ότι ακόμα και με κατεβασμένο χάρτη χωρίς σύνδεση δε σε οδηγεί. Από την άλλη βέβαια να πω ότι το google maps έχει απίστευτη ευκολία και τρομερά δεδομένα, αξιολογήσεις επιχειρήσεων, τηλέφωνα, ώρες λειτουργίας, πλοήγηση με συγκοινωνία, μέχρι και χρόνο άφιξης τρένου βγάζει. Nαι δουλευει Offline . Προφανως δεν βλεπεις πραγματα που ειναι live οπως η κινηση κτλπ . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Από προσωπική εμπειρία, το καλύτερο, με διαφορά, πρόγραμμα για offline πλοήγηση σε Ελλάδα και Ευρώπη ως προς τις δρομολογήσεις είναι το igo που έρχεται προεγκατεστημένο σε οθόνες αυτοκινήτου, γι' αυτό και το έχουν πάρα πολλά ταξί. Αξίζει να το βάλετε, αν το βρείτε. Από τα δωρεάν, τις πιο λανθασμένες δρομολογήσεις μου τις δίνει το HereWeGo, στο οποίο μου βγάζει μέχρι και τα όρια ταχύτητας λάθος. Επίσης, για κάποιο λόγο αφαίρεσαν τη δυνατότητα να λειτουργεί η οθόνη και η πλοήγηση χωρίς να έχεις ορίσει προορισμό, αν και τους το ζητούν τόσοι στα σχόλια στο PlayStore. Sto Waze με εκνευρίζει η φωνή του Χρήστου (sorry) και το ότι δεν ονομάζει τις οδούς. Στην πλοήγηση της Google, εμένα την κίνηση μου την δίνει λανθασμένη. Περνάω από περιοχές που είναι κόκκινες στον χάρτη, ενώ δεν έχει κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 6 minutes ago, BritGreek said: Στην πλοήγηση της Google, εμένα την κίνηση μου την δίνει λανθασμένη. Περνάω από περιοχές που είναι κόκκινες στον χάρτη, ενώ δεν έχει κίνηση. Σε χαμηλής κυκλοφορίας δρόμους, μπορεί το προηγούμενο αυτοκίνητο να σταμα΄τησε πχ στο περίπτερο και να στο βγάζει εσένα κόκκινο και με το που περάσεις εσύ, γίνεται μπλε πάλι. Κάνει τέτοιες υποθέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, xenos3 είπε Σε χαμηλής κυκλοφορίας δρόμους, μπορεί το προηγούμενο αυτοκίνητο να σταμα΄τησε πχ στο περίπτερο και να στο βγάζει εσένα κόκκινο και με το που περάσεις εσύ, γίνεται μπλε πάλι. Κάνει τέτοιες υποθέσεις. Στο Waze όμως, που χρησιμοποιεί τους ίδιους χάρτες, δεν συμβαίνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Επίσης μου έχει τύχει σε τουριστικό μέρος να πηγαίνω παραλιακά (θεωρητικά προς το επόμενο χωριό όπου πήγαινα) και να με στέλνει προς το βουνό (πήγα σα βλάκας γιατί δε γνώριζα το μέρος). Αφού βγήκα σε δρόμο τελείως χωριό, στενός, κακός, κλπ. μετά από κανένα 20' τραγικό με έβγαλε λίγο πιο μπροστά στον ίδιο παραλιακό που πήγαινα προηγουμένως!!!! Επίσης σε διαδρομή προς παραλία από μαρκόπουλο περίπου προς λεχενά, με έστριψε σε δρόμο που έγινε χωματόδρομος για κανα 10'. Μιλάμε για μεγάλες μλκίες, όχι αστεία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 47 λεπτά πριν, xenos3 είπε Επίσης μου έχει τύχει σε τουριστικό μέρος να πηγαίνω παραλιακά (θεωρητικά προς το επόμενο χωριό όπου πήγαινα) και να με στέλνει προς το βουνό (πήγα σα βλάκας γιατί δε γνώριζα το μέρος). Αφού βγήκα σε δρόμο τελείως χωριό, στενός, κακός, κλπ. μετά από κανένα 20' τραγικό με έβγαλε λίγο πιο μπροστά στον ίδιο παραλιακό που πήγαινα προηγουμένως!!!! Επίσης σε διαδρομή προς παραλία από μαρκόπουλο περίπου προς λεχενά, με έστριψε σε δρόμο που έγινε χωματόδρομος για κανα 10'. Μιλάμε για μεγάλες μλκίες, όχι αστεία. Κι εμένα πηγαίνοντας πρώτη φορά προς Σέσι με πήγε σε μια χωματερή όπου τελείωνε κι ο δρόμος που υποτίθεται θα ακολουθούσα. Θυμήθηκα τι ωραία που ήταν με τους χάρτες από χαρτί(sic) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 On 27/08/2023 at 15:27, sargus said: Αν πας εκεί, βγάζει αυτό το μήνυμα: Αν πατήσω το δεξί, δε γίνεται τίποτα. Πατάω το αριστερό; Γιατί σα να καταλαβαίνω ότι θα ακυρώσει και την υπάρχουσα συνδρομή. Ρε παιδιά, ακύρωσε κανείς τη συνδρομή πέραν των 12 μηνών; ή δε γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 hour ago, BritGreek said: τις δρομολογήσεις είναι το igo που έρχεται προεγκατεστημένο σε οθόνες αυτοκινήτου, αυτο εχει κ αι εμενα στο DIN, εβαλα χαρτες 2021 νομιζω οταν το πηρα αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος Αθηνα, με πηγε σπιτι μεσω λαμιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 27 λεπτά πριν, great είπε αυτο εχει κ αι εμενα στο DIN, εβαλα χαρτες 2021 νομιζω οταν το πηρα αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος Αθηνα, με πηγε σπιτι μεσω λαμιας Το χρησιμοποιώ συνεχόμενα, καθημερινά και έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Απλώς να ενημερώνεις τους χάρτες. Έχουν βγει πολλές αναβαθμίσεις από τότε και μάλιστα από διάφορες εταιρείες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, xenos3 είπε Επίσης μου έχει τύχει σε τουριστικό μέρος να πηγαίνω παραλιακά (θεωρητικά προς το επόμενο χωριό όπου πήγαινα) και να με στέλνει προς το βουνό (πήγα σα βλάκας γιατί δε γνώριζα το μέρος). Αφού βγήκα σε δρόμο τελείως χωριό, στενός, κακός, κλπ. μετά από κανένα 20' τραγικό με έβγαλε λίγο πιο μπροστά στον ίδιο παραλιακό που πήγαινα προηγουμένως!!!! Επίσης σε διαδρομή προς παραλία από μαρκόπουλο περίπου προς λεχενά, με έστριψε σε δρόμο που έγινε χωματόδρομος για κανα 10'. Μιλάμε για μεγάλες μλκίες, όχι αστεία. Εμένα, για να πάω στο σπίτι μου με βάζει και στρίβω πρώτα στα προηγούμενα στενά ενώ το σπίτι μου είναι λίγο πιο κάτω. Με βάζει δηλαδή να κάνω κύκλους. Ξαναλέω, μόνο το iGO για όσους το έχουν. Καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο, πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pankostas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, BritGreek είπε Εμένα, για να πάω στο σπίτι μου με βάζει και στρίβω πρώτα στα προηγούμενα στενά ενώ το σπίτι μου είναι λίγο πιο κάτω. Με βάζει δηλαδή να κάνω κύκλους. Ξαναλέω, μόνο το iGO για όσους το έχουν. Καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο, πραγματικά. Επειαη έχω και το igo μήπως έχεις κανα link για ενημερωμένους χάρτες? Αν μπορείς με pm. Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Να υποθέσω δεν λέτε το iGO του Google Play store, που έχει κάκιστη βαθμολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 5 hours ago, talos_2002 said: Να υποθέσω δεν λέτε το iGO του Google Play store, που έχει κάκιστη βαθμολογία. ναι αυτο ειναι δεν εχει αλλο. απλα νομιζω οτι απο το site του μπορεις να κατεβασεις κατευθειαν την εφαρμογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pntzamilis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δεν ξέρω πόσοι έχετε εγκαταστήσει και χρησιμοποιήσει το Tom Tom από όσους αναρωτιέστε αν αξίζει παραπάνω από το Google maps. Να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία μετά από χρήση του τους τελευταίους 3 μήνες. Καταρχήν να πω ότι έχω εμπειρία από συσκευές και εφαρμογές πλοήγησης για αρκετά χρόνια (από εποχή Destinator και GiniusDriver...). Από Nokia Maps, πέρασα για σύντομο χρονικό διάστημα σε HereWego και τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ googlemaps. Μεγάλη η ευκολία στα googlemaps ότι από το pc σου βρίσκεις το σημείο που θες να πας, το αποθηκεύεις ή το στέλνεις κατευθείαν στο κινητό σου και μπορείς έτσι να ξεκινήσεις την πλοήγηση. Ωστόσο από τη στιγμή που δοκίμασα το Tom Tom δεν ξαναέβαλα το googlemaps. Το γραφικό περιβάλλον του tom tom είναι πιο λειτουργικό και ειδικά η πλαινή γραμμή πλοήγησης είναι αρκετά ποιο βοηθητική κατά την πλοήγηση, αφού σου δείχνει σε πόση απόσταση είναι π.χ. ένα βενζινάδικο, τα επόμενα διόδια, ο επόμενος σταθμός parking . Η εμφάνιση της κίνησης είναι ΟΚ, χωρίς κάποιο πλεονέκτημα έναντι του googlemaps. Πολύ βοηθητικό το ότι σου εμφανίζει σταθερά στην οθόνη το όριο ταχύτητας της οδού, το οποίο στο 99.9% των περιπτώσεων είναι αρκετά ακριβές, δηλαδή με το που περνάς την πινακίδα που γράφει 100 αμέσως αλλάζει και η ένδειξη στην οθόνη. Οι κάμερες ταχύτητας είναι μια καλοδεχούμενη λειτουργία επίσης. Επίσης, όταν πλησιάζεις σε μια διασταύρωση αυτόματα κάνει ζουμ στον χάρτη και ειδικά στον αυτοκινητόδρομο σου εμφανίζει όλες τις λωρίδες δείχνοντας σου με πιο παραστατικό τρόπο που πρέπει να στρίψεις. Ένα πολύ ωραίο feature είναι η δυνατότητα να στέλνεις κατευθείαν ειδοποίηση (sms, messenger, viber, amail κ.λ.π.) με έτοιμο μήνυμα σε πόση ώρα φτάνεις στον προορισμό που έχεις επιλέξει. Η αναζήτηση μέσα από την εφαρμογή είναι ΟΚ, δεν έχει τη βάση δεδομένων του googlemaps αλλά όταν κάτι δεν υπάρχει το βρίσκω στο googlemaps αντιγράφω τις συντεταγμένες του και το βάζω κατευθείαν στο tom tom. Υπάρχουν τρόποι... Γενικά, είναι μια πιο λειτουργική εφαρμογή από το googlemaps που θα έλεγα δικαιολογεί τα χρήματα που ζητάει. Ειδικά στην περίπτωση μας που το πήραμε για ένα χρόνο δωρεάν είναι ευκαιρία να το γνωρίσουμε. Αν του χρόνου δεν θέλω ή δεν μπορώ να το πληρώσω θα σκεφτώ ξανά την επιστροφή στην "Δωρεάν" χρήση του googlemaps ως λύση ανάγκης φυσικά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 12 ώρες πριν, talos_2002 είπε Να υποθέσω δεν λέτε το iGO του Google Play store, που έχει κάκιστη βαθμολογία. Εμένα το είχαν οι οθόνες των αυτοκινήτων. Το βρήκα έτοιμο. Δεν το έχω κατεβάσει ποτέ από Play Store. Ξέρω ότι υπάρχουν δύο εκδόσεις που κυκλοφορούν. Η πιο παλιά είναι η καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα