Προς το περιεχόμενο

[δωρεαν εφαρμογη] TomTom GO Navigation 12 μήνες δωρεάν

blademyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

34 minutes ago, csontheline said:

olympiakos-mpezos.gif

Ινσέψιο!

ειναι φανερο το τι κανει, παιρνεις το προιον αλλα μετα αναγκαστικα εαν θες να παρεις και τους καινουριους του 2024 ας πουμε θα πληρωσεις για να τους κατεβασεις που η τιμη αν θυμαμαι απο το navigon ηταν υψηλη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, KonstasK είπε

Οπότε προσωπικά Sygic και Here wego αν και στις διακοπές φέτος από Αθήνα Τρίκαλα το sygic ήθελε με το ζόρι να με βάλει ...

Έχω να ασχοληθώ με τα προγράμματα navigation 4-5 χρόνια.

Θυμάμαι όμως το sygic (που αν και μου άρεσε για τα γραφικά του) πως έκανε τρομερά λάθη ο αλγόριθμος διαδρομής. Ήταν το χειρότερο και με διαφορά σε αυτό τον τομέα.

Δεν ξέρω σήμερα αν έχει φτάσει σε καλό επίπεδο, του να μην σε απασχολεί καθόλου αυτό. (τουλάχιστον για Αθήνα.)

Παρατηρώ πως και το google maps έχει αρχίσει να κάνει νερά στην εύρεση σωστής διαδρομής και κάποιοι λένε πως το waze (της google κι αυτό) κάνει καλύτερη δουλειά σε αυτό τον τομέα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.

Οι επαγγελματίες (ταξί, διανομές κλπ) τι πρόγραμμα να χρησιμοποιούν κατά πλειοψηφία άραγε ?

• Like 1

6 minutes ago, warewolf said:

Έχω να ασχοληθώ με τα προγράμματα navigation 4-5 χρόνια.

Θυμάμαι όμως το sygic (που αν και μου άρεσε για τα γραφικά του) πως έκανε τρομερά λάθη ο αλγόριθμος διαδρομής. Ήταν το χειρότερο και με διαφορά σε αυτό τον τομέα.

Δεν ξέρω σήμερα αν έχει φτάσει σε καλό επίπεδο, του να μην σε απασχολεί καθόλου αυτό. (τουλάχιστον για Αθήνα.)

Παρατηρώ πως και το google maps έχει αρχίσει να κάνει νερά στην εύρεση σωστής διαδρομής και κάποιοι λένε πως το waze (της google κι αυτό) κάνει καλύτερη δουλειά σε αυτό τον τομέα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.

Οι επαγγελματίες (ταξί, διανομές κλπ) τι πρόγραμμα να χρησιμοποιούν κατά πλειοψηφία άραγε ?

Ταξι οποτε χρειαστηκε να παρω και εβαλε gps , σχεδον παντα google maps ηταν 

11 minutes ago, warewolf said:

ναι google mas, εχουν βαλει τα tablet εκει μονιμα εχουν κανει και το θεικη πατεντα  με το χαρτονι απο πανω για να μην κανει αντιλια και δουλευουν. Ασε που αν ειναι και taxibeat και τετοια απο τη ιδια εφαρμογη την διαδρομη που εχει να κάνει την ανοιγει απο το google maps Οποτε δεν εχουν επιλογες.

Δεν υπαρχουν τα άλλα οτι και να λέμε πλεον, σαφεστατα το navigon το τελευταιο που υπηρχε για iphone ήταν φοβερο στις διαδρομες, χρονια πριν το destinator. αλλα τωρα ειναι χασιμο χρονο.

Και το DIN που εχω στο αυτοκίνητο ήρθε με το tomtom, εβαλα χάρτες 2022 αλλα και παλι δεν με βολεψε.

Παρουσιάζετε κάποιοι το offline σαν τρομερή δυνατότητα, ενώ χάνεις το θαυματουργό online του Google που άου δείχνει τι κίνηση έχει.

Το να κατεβάσεις offline χάρτες από τη Google έστω και σπασμένους σε κομμάτια δεν είναι δύσκολο.

Εταιρειες σαν τη TomTom θα έπρεπε να προσφέρουν κάτι παραπάνω για να δικαιολογήσουν τα λεφτά της συνδρομής. Το να πάρεις τσάμπα για μια περίοδο δε λύνει τίποτα, αν το συνηθίσεις μετά θα τον πληρώσεις κανονικά και τότε αναρωτιέσαι «αξίζει τα λεφτά του»;

εγω λέω πως όχι 

• Like 1

1 hour ago, dstilio said:

Παρουσιάζετε κάποιοι το offline σαν τρομερή δυνατότητα, ενώ χάνεις το θαυματουργό online του Google που άου δείχνει τι κίνηση έχει.

και ειπα το μονο θεμα ειναι τα data, μην ξεχναμε πλεον οτι EU δεν εχεις χρεωση, οποτε μιλαμε το να πας ταξιδι οδικως που ? USA ? για να εχεις offline. ή αλλου ?

Και αυτο λυνετε, απειρα sites με esim αναλογα με την περιοχη που πας, σε φθηνα πακετα data ΜΟΝΟ

To google maps μέσα στην Αθήνα ίσως είναι οκ, αλλά σε εμένα εκτός (δε μιλάμε χωριά, απλά εκτός κέντρου) κάνει πολλές μλκίες! Σε πάει σε δρόμους που δεν περνάει ούτε κατσίκι, χωματόδρομους, κλπ. Δε με νοιάζει τόσο το offline, όσο οι μλκίες που κάνει.

5 minutes ago, xenos3 said:

κάνει πολλές μλκίες! Σε πάει σε δρόμους που δεν περνάει ούτε κατσίκι, χωματόδρομους, κλπ.

ισχυει, χωρια και τετοια ειναι αρκετα χαλια, αλλα μην νομιζεις οτι αν βαλεις το tom tom θα το εχει καλυτερα. σε καμια περιπτωση.

Εχω πληρωσει λαστιχα με το google maps 😅

απο τους πρωτοπόρους

image.png.ee7bab054b698c49ba0916477f38aaaf.png

μαζι με το θεμα διπλα για το winrar :D

• Like 2

1 hour ago, great said:

μαζι με το θεμα διπλα για το winrar :D

Spoiler

Από τους ίδιους πρέπει να είχα πάρει το κινητό ΜΙΟ ! Νομίζω τότε, είχαν δύο υποκαταστήματα, Κρήτη και Μαρούσι (;) ;

• Like 1

Στις 28/8/2023 στις 5:19 ΠΜ, pankostas είπε

Επίσης δεν ειδα πουθενά το google maps να με προειδοποιεί για ραντάρ! 

Ελπίζω να σου πάρουν σύντομα το δίπλωμα.

Κλασσικός εν δυνάμει εγκληματίας οδηγός.

😡

21 hours ago, xenos3 said:

To google maps μέσα στην Αθήνα ίσως είναι οκ, αλλά σε εμένα εκτός (δε μιλάμε χωριά, απλά εκτός κέντρου) κάνει πολλές μλκίες! Σε πάει σε δρόμους που δεν περνάει ούτε κατσίκι, χωματόδρομους, κλπ. Δε με νοιάζει τόσο το offline, όσο οι μλκίες που κάνει.

Αν το χρησιμοποιει η ford συμφωνουμε απολυτα, σε ταξειδι προσφατα με πηγε απο κατσικοδρομους και μεσα απο χωρια αντι να προτιμησει ποιοτικοτερες και γρηγοροτερες παρακαμψεις

17 ώρες πριν, DarkNGrimm είπε

Ελπίζω να σου πάρουν σύντομα το δίπλωμα.

Κλασσικός εν δυνάμει εγκληματίας οδηγός.

😡

Ε πώς να μου το πάρουν? Αφού χρησιμοποιώ navi που με προειδοποιεί για ραντάρ! 😛

Πρόσφατα το google maps με πούλησε άσχημα σε ταξίδι στη Γερμανία αφού με έβαλε να βγω από εθνική οδό σε έξοδο που δεν υπήρχε. Ούτε καν προσωρινά κλειστή. Ανύπαρκτη εντελώς.

Επιπλέον είστε σίγουροι ότι η πλοήγηση δουλεύει οφλαιν; Νομίζω ότι ακόμα και με κατεβασμένο χάρτη χωρίς σύνδεση δε σε οδηγεί. 

Από την άλλη βέβαια να πω ότι το google maps έχει απίστευτη ευκολία και τρομερά δεδομένα, αξιολογήσεις επιχειρήσεων, τηλέφωνα, ώρες λειτουργίας, πλοήγηση με συγκοινωνία, μέχρι και χρόνο άφιξης τρένου βγάζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...