ulalume Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Χαζη ερώτηση πιθανως, ισως και χωρις απόλυτη απαντηση, αλλά δεν βρισκω καποια παρόμοια αναφορά. Πριν κανενα 2μηνο εδεησαν και περασαν οπτικη ινα στην γειτονιά σε ολους τους δρόμους και μπροστα σε ολα τα κτιρια στην περιοχή μου. Εχεις κανεις ιδεα (απο προσωπική εμπειρία)μετα απο ποσο διαστημα θα γινει διαθεσιμη για να κανω αιτηση εγκαταστασης; Στα online εργαλεία των εταιρειών εννοείται οτι ακομα βγάζει διαθεσιμότητα μονο adsl 24.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Σε εμένα μετά απο λίγες μέρες το έδειξε στη cosmote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Θα μπαίνεις καθε μερα στο σιτε του παρόχου (αν σε καίει τόσο) και θα βλέπεις ποτέ θα σου πει οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulalume Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Ε καλα μπαινω που και που και τσεκαρω, αλλα ακομα τίποτα. Γι αυτο ρωτησα για προσωπική εμπειρία οπως του φιλου παραπανω, να ξέρω αν ο μεσος όρος ειναι 1 μηνας η 1 χρόνος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δεν υπάρχει εκτιμώμενος χρόνος σε αυτό το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν υπάρχει εκτιμώμενος χρόνος σε αυτό το θέμα Ακριβώς. Επιπλέον το πιθανότερο είναι να πέρασαν τους σωλήνες μέσα από τους οποίους θα περαστούν σε μεταγενέστερο χρόνο οι οπτικές ίνες κι εφόσον έχουν εγκατασταθεί μερικές FTTH καμπίνες. Υπάρχει περίπτωση που διαθεσιμότητα δόθηκε στους 3 μήνες και σε άλλες (η δική μας) στους 10. Η πλειοψηφία των αναφορών είναι για 6μηνο. Υπόψη ότι αυτό αφορά αποκλειστικά διαθεσιμότητα υπηρεσίας με την τελική ενεργοποίηση να είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Πάλι αναμονή για ολοκλήρωση εγκατάστασης εντός όλης της οικοδομής. Σε μας ολοκληρώθηκε 3 μήνες από την διαθεσιμότητα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση SaFiS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Λύση Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Μπορείς να βλέπεις και εδώ... https://www.broadband-assist.gov.gr/public/# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 44 λεπτά πριν, SaFiS είπε Μπορείς να βλέπεις και εδώ... https://www.broadband-assist.gov.gr/public/# Στο χάρτη βλέπω στην περιοχή μου στο Περιστέρι λέει κάλυψη από 24/10/23. Πάροχος ΟΤΕ. Σε εμένα ο εργολάβος που τερμάτιζε την καμπίνα, μου είχε πει πώς η NOVA θα είναι ο πάροχος. Η οπτική ίνα είναι περασμένη εναέρια μέσω του δικτυου ΔΕΔΔΗΕ. Εχω καταλάβει κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Η Nova αν δεν κανω λαθος, ειχε ξεκινησει ανεξαρτητα και δικο της εναεριο στην περιοχη σου. Αν το site λεει για ΟΤΕ λογικα ειναι και το σωστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα