Antwnhs9 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας ξανά, Έχω ένα παλαιού τύπου Zanussi ψυγείο μονόπορτο μικρό όπου έχει και μικρή κατάψυξη εσωτερικά στο θάλαμο συντήρησης. Εκεί που ρυθμίζουμε την θερμοκρασία, έχει ένα γκρι κουμπί. Το πάτησα εχθές το απόγευμα για να κάνω απόψυξη, όμως θέλω να ρωτήσω το εξής. Η συντήρηση θα συνεχίζει να δουλεύει?? Το κακό είναι πως έχει χαλάσει ελαφρώς το πορτάκι της κατάψυξης και πιάνει αρκετό πάγο. Επειδή είναι απλά το ψυγείο του υπογείου μου, αν η συντήρηση συνεχίζει να δουλεύει μετά το πάτημα αυτού του κουμπιού, θα υπάρχει πρόβλημα αν απλά το πατάω συνεχώς(1 φορά την μέρα) για να μην δουλεύει η κατάψυξη πολύ? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2023 από Antwnhs9
korakios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, Antwnhs9 είπε Η συντήρηση θα συνεχίζει να δουλεύει?? όχι , σταματά τελείως ή φτιάχνεις το πορτάκι ή χαμήλωσέ το και μια στο τόσο κάνε απόψυξη αν πιάνει πάγο (να μαζεύεις καλά τα νερά 1
vamvakoolas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοιγω νεο θεμα: εχω ενα ψυγειακι (κοντο) με καταψυξη ομως. Το εχω 4-5 χρονια (AEG) εδω και 40 ημερες βλεπω στο πατο του ψυγειου λυμνιαζοντα νερα στασιμα. Τα μαζευω και μετα απο 1 ημερα τα ιδια Τι να κανω; (κατα τα αλλα φαινεται να δουλευει καλα τοσο η ψυξη οσο και το ψυγειο) το ψυγειακι δεν ειναι no frost και απο τοτε που το ειχα εχει παγο περιμετρικα της καταψυξης εντος Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από vamvakoolas
phanispal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Η κατάψυξη έχει πιάσει πάγο; Μήπως έχεις αλλάξει καταλάθος τη ζητούμενη θερμοκρασία προς τα κάτω;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 10 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε Για να μην ανοιγω νεο θεμα: εχω ενα ψυγειακι (κοντο) με καταψυξη ομως. Το εχω 4-5 χρονια (AEG) εδω και 40 ημερες βλεπω στο πατο του ψυγειου λυμνιαζοντα νερα στασιμα. Τα μαζευω και μετα απο 1 ημερα τα ιδια Τι να κανω; (κατα τα αλλα φαινεται να δουλευει καλα τοσο η ψυξη οσο και το ψυγειο) το ψυγειακι δεν ειναι no frost και απο τοτε που το ειχα εχει παγο περιμετρικα της καταψυξης εντος Εχει βουλωσει η τρύπα που τα βγάζει εκτός ψυγείου,για κοίτα στην πλάτη μέσα στο ψυγείο ,στο κάτω μέρος θα έχει μια τρύπα .Βάζεις ένα καλαμάκι για να ξεβουλώσει.
vamvakoolas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 θα προσπαθησω αυριο γιατι ειναι περιπου εντυχισμενο. Στη χειροτερη θα βγαλω φωτο
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 13 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε θα προσπαθησω αυριο γιατι ειναι περιπου εντυχισμενο. Στη χειροτερη θα βγαλω φωτο Απο μέσα θα το κάνεις,βγάζεις τα συρτάρια και κοιτας χαμηλά στο βάθος. Δεν χρειάζεται να το κουνήσεις καθόλου απο την θέση του. https://el.techinfus.com/dlya-kuxni/xolodilnik/kak-pochistit-drenazhnoe-otverstie.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα