kayato Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Καλημέρα παιδιά,μένω σε ένα σπίτι των γονιών μου ως φιλοξενούμενος 3 χρόνια τώρα.Το ρεύμα έρχεται στο όνομα του πατέρα μου,γίνεται να το αλλάξω και να έρχεται στο όνομα μου?
andreas1gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Ναι. Πας στο κατάστημα του παροχου με ταυτότητα και κάποιο χαρτί που να φαίνεται ότι είσαι ιδιοκτήτης του σπιτιού (πχ Ε9). 1
kayato Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 57 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Ναι. Πας στο κατάστημα του παροχου με ταυτότητα και κάποιο χαρτί που να φαίνεται ότι είσαι ιδιοκτήτης του σπιτιού (πχ Ε9). Το θέμα είναι ότι δεν είναι στο όνομα μου ακόμη.
Joshua21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 22 minutes ago, kayato said: Το θέμα είναι ότι δεν είναι στο όνομα μου ακόμη. Δεν είναι πρόβλημα αυτό, γιατί όμως θέλεις να το βάλεις στο δικό σου όνομα παρόλο που δεν δηλώνεις το σπίτι ως κατοικία σου; Επίσης υπάρχει ήδη αντίστοιχο θέμα, η συνέχεια καλύτερα εκεί: 1
dalain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Αν ο παροχος σου ειναι η ΔΕΗ γινεται ηλεκτρονικα Πρεπει ομως να εχεις ενεργο συμβολαιο στο ονομα σου 1
Antwnhs9 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Καλημέρα. Εάν φαίνεσαι σαν φιλοξενούμενος, δεν μπορείς να πάρεις ρεύμα στο όνομα σου. Ο λογαριασμός του ρεύματος, θα πρέπει να συνάδει με το όνομα εκείνου που πραγματικά κατοικεί στο σπίτι. Η διαδικασία είναι μισθωτήριο, ταυτότητα, ΑΦΜ. Αυτό που μπορείτε να κάνετε ωστόσο εάν δεν σε χρειάζονται σαν φιλοξενούμενο λόγου ΚΕΑ, επίδομα στέγασης ή οτιδήποτε άλλο, να σου κάνει ένα μισθωτήριο με δωρεάν παραχώρηση στο διαμέρισμα για όση διάρκεια θέλετε, και μετά κανονικά μπορείς να κάνεις όσα ένα ενοικιαστής αφού θα φαίνεται στο όνομα σου. 1
kayato Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Antwnhs9 είπε Καλημέρα. Εάν φαίνεσαι σαν φιλοξενούμενος, δεν μπορείς να πάρεις ρεύμα στο όνομα σου. Ο λογαριασμός του ρεύματος, θα πρέπει να συνάδει με το όνομα εκείνου που πραγματικά κατοικεί στο σπίτι. Η διαδικασία είναι μισθωτήριο, ταυτότητα, ΑΦΜ. Αυτό που μπορείτε να κάνετε ωστόσο εάν δεν σε χρειάζονται σαν φιλοξενούμενο λόγου ΚΕΑ, επίδομα στέγασης ή οτιδήποτε άλλο, να σου κάνει ένα μισθωτήριο με δωρεάν παραχώρηση στο διαμέρισμα για όση διάρκεια θέλετε, και μετά κανονικά μπορείς να κάνεις όσα ένα ενοικιαστής αφού θα φαίνεται στο όνομα σου. Ευχαριστώ φίλε μου ξέρεις για το μισθωτηριο αν χρειαζεται να μπλέξω με συμβολαιογράφους κλπ και το κόστος?
Antwnhs9 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 21 λεπτά πριν, kayato είπε Ευχαριστώ φίλε μου ξέρεις για το μισθωτηριο αν χρειαζεται να μπλέξω με συμβολαιογράφους κλπ και το κόστος? Με κωδικούς taxis μπορείς μαζί με τον πατέρα σου να το φτιάξετε στην ΑΑΔΕ - Μισθωτήρια ακινήτων. Δηλώνεται τα ΤΜ και ότι σας ζητηθεί, πολύ εύκολα, εάν δεν θέλετε να το κάνει ο λογιστής σας. Το ΑΦΜ σου να θυμάσαι. Μετά θα μπεις και εσύ στην ΑΑΔΕ - Μισθωτήρια ακινήτων ώστε να κάνεις αποδοχή. Αν όλα καλά, θα μπορέσεις να το εκτυπώσεις, και να το δώσεις όπου θέλεις για όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
kayato Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Antwnhs9 είπε Με κωδικούς taxis μπορείς μαζί με τον πατέρα σου να το φτιάξετε στην ΑΑΔΕ - Μισθωτήρια ακινήτων. Δηλώνεται τα ΤΜ και ότι σας ζητηθεί, πολύ εύκολα, εάν δεν θέλετε να το κάνει ο λογιστής σας. Το ΑΦΜ σου να θυμάσαι. Μετά θα μπεις και εσύ στην ΑΑΔΕ - Μισθωτήρια ακινήτων ώστε να κάνεις αποδοχή. Αν όλα καλά, θα μπορέσεις να το εκτυπώσεις, και να το δώσεις όπου θέλεις για όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα