Just_travel_everywhere Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα έχω ένα i14 pro , και φέτος σκέφτηκα να μην πάω προς το 15. Και σκέφτηκα να δοκιμάσω με ένα iPad mini . 256 5G , το είδα από κοντά μου άρεσε . Απλά έχω ενδοιασμούς . Ποιο πολύ γιατί νομίζω οι εφαρμογές πχ instagram δεν ποιανού όλη την οθόνη , πχ το θέλω για τικ τοκ διάβασμα σερφάρισμα βίντεο YouTube ίσως και Disney , gps σε κανένα ταξίδι . και βασικά θα το ήθελα για να μεταφέρουν φωτογραφίες από την κάμερα μου σε εξωτερικό ssd usb c. Για να μην έχω μαζί μου υπολογιστή . Συν ότι δουλεύουν όλα ρολόι με το ίδιο iCloud κωδικοί και ο όλο το πακέτο . Δεν θέλω κάτι μεγαλύτερο για να είναι άνετο στο σπίτι . ποια είναι η γνώμη σας ;;; Ευχαριστώ
atheatos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Ναι κάποιες εφαρμογές δουλεύουν όπως το κινητό . Μόνο portrait mode. Σε landscape mode δεν γεμίζουν την οθόνη. Αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον ανάλογα τον προγραμματιστή. 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, atheatos είπε Ναι κάποιες εφαρμογές δουλεύουν όπως το κινητό . Μόνο portrait mode. Σε landscape mode δεν γεμίζουν την οθόνη. Αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον ανάλογα τον προγραμματιστή. Αξίζει το κοπο για την χρήση που το θέλω ;; Μήπως το έχεις ..;;
atheatos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Ένα ipad αξίζει να έχεις γενικότερα περισσότερο και από iPhone. Είναι must have σε ότι θέμα αφορά ταμπλετ.
Dinos1973 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 10 hours ago, Just_travel_everywhere said: Καλησπέρα έχω ένα i14 pro , και φέτος σκέφτηκα να μην πάω προς το 15. Και σκέφτηκα να δοκιμάσω με ένα iPad mini . 256 5G , το είδα από κοντά μου άρεσε . Απλά έχω ενδοιασμούς . Ποιο πολύ γιατί νομίζω οι εφαρμογές πχ instagram δεν ποιανού όλη την οθόνη , πχ το θέλω για τικ τοκ διάβασμα σερφάρισμα βίντεο YouTube ίσως και Disney , gps σε κανένα ταξίδι . και βασικά θα το ήθελα για να μεταφέρουν φωτογραφίες από την κάμερα μου σε εξωτερικό ssd usb c. Για να μην έχω μαζί μου υπολογιστή . Συν ότι δουλεύουν όλα ρολόι με το ίδιο iCloud κωδικοί και ο όλο το πακέτο . Δεν θέλω κάτι μεγαλύτερο για να είναι άνετο στο σπίτι . ποια είναι η γνώμη σας ;;; Ευχαριστώ Εάν το μέγεθος είναι ο λόγος που θέλεις το mini είναι κατανοητό, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να πας σε mini.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 34 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Εάν το μέγεθος είναι ο λόγος που θέλεις το mini είναι κατανοητό, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να πας σε mini. Το μέγεθος είναι ναι !! Έχω είδη ένα Samsung s7+ αλλά για συνεχή χρήση μου είναι άβολο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα