Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι ανάμεσα σε samsung s23 ultra και iphone 14 pro max. Ποιο πιστεύετε καλύτερα? Έχω μπερδευτεί... Ευχαριστώ! 

Επεξ/σία από Konstantinatoul82
Δημοσ.
59 minutes ago, Konstantinatoul82 said:

Είμαι ανάμεσα σε samsung s23 ultra και iphone 14 pro max. Ποιο πιστεύετε καλύτερα? Έχω μπερδευτεί... Ευχαριστώ! 

Ανάλογα αν θέλεις android ή  ios. Αυτή είναι η πιο μεγάλη διαφορά 😉

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, koutsis είπε

Ανάλογα αν θέλεις android ή  ios. Αυτή είναι η πιο μεγάλη διαφορά 😉

Σωστά! Iphone δεν είχα ποτέ... Βασικά με ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα και μεγάλη μνήμη....Κυρίως η κάμερα. Δεν ξέρω αν αξίζει να επενδυσω και αν θα κρατήσει 3-4 χρονάκια... Διαφορετικά πηγαίνω σε κάτι πολύ πιο οικονομικό... 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Konstantinatoul82 είπε

Σωστά! Iphone δεν είχα ποτέ... Βασικά με ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα και μεγάλη μνήμη....Κυρίως η κάμερα. Δεν ξέρω αν αξίζει να επενδυσω και αν θα κρατήσει 3-4 χρονάκια... Διαφορετικά πηγαίνω σε κάτι πολύ πιο οικονομικό... 

Η Apple δίνει updates μέχρι πέντε χρόνια.Η κάμερα στα iPhone είναι κορυφή.Το ios είναι καλύτερο από το android(λιγότερα κολλήματα έως καθόλου,καλυτερη διαχείριση μνήμης και οι εφαρμογές τρέχουν επίσης καλύτερα σε ios).Ο μόνος λόγος για εμένα να πας σε android είναι για να περνάς σπασμένα και εκτός play store apps.Από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις iPhone δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πας σε android.Προσωπική άποψη πάντα γιατί έχω δοκιμάσει και τα δύο.Και οπότε θελήσεις να το αλλάξεις τα iPhone έχουν υψηλή τιμή μεταπώλησης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Konstantinatoul82 said:

Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά, εννοείται ότι εγώ θα πήγαινα σε iphone!

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, RazielKvlt είπε

Η Apple δίνει updates μέχρι πέντε χρόνια.Η κάμερα στα iPhone είναι κορυφή.Το ios είναι καλύτερο από το android(λιγότερα κολλήματα έως καθόλου,καλυτερη διαχείριση μνήμης και οι εφαρμογές τρέχουν επίσης καλύτερα σε ios).Ο μόνος λόγος για εμένα να πας σε android είναι για να περνάς σπασμένα και εκτός play store apps.Από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις iPhone δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πας σε android.Προσωπική άποψη πάντα γιατί έχω δοκιμάσει και τα δύο.Και οπότε θελήσεις να το αλλάξεις τα iPhone έχουν υψηλή τιμή μεταπώλησης.

Αυτό με την μεταπώληση είναι ένας παράγοντας που δελεάζει... 😂 

2 ώρες πριν, koutsis είπε

Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά, εννοείται ότι εγώ θα πήγαινα σε iphone!

Και εγώ έτσι σκέφτομαι, απλά μου λένε για την κάμερα του samsung ότι είναι κορυφή... Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι ακόμα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...