Joshua21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 7 hours ago, lasithi12 said: δεν ισχιει αυτο για τα συγκεκριμενα μηχανάκια. Ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Αυτά που περιέγραψες είναι φυσιολογικές φθορές είτε από τα χρόνια ή από συντήρηση. Το να θες τέντα τον μηχανικό προϋποθέτει ότι θα του πεις πάρε τη μηχανή μια βόλτα και ζεστή και κρύα , ζόρισε την και ότι θεωρείς ότι θέλει ή πρόκειται να χρειαστεί σύντομα αλλαγή ή επισκευή άλλαξε το εν λευκώ και φυσικά να του πληρώσεις και τον έλεγχο που δεν θα είναι απλά οπτικός και θα βασίζεται στις παρατηρήσεις σου αλλά στην εμπειρία του . Τώρα αν πχ το πήγες για ένα απλό λιπαντικό σέρβις και έχεις την απαίτηση να σου κάνει όλα αυτά ενώ έχει αλλά 10 μηχανάκια και χωρίς να του δώσεις το κάτι παραπάνω δεν θα στο κάνει ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, NikosKallithea said: Σε μενα μοτοσυκλέτα πέρα της συντήρησης δεν εχει χαλάσει ποτέ Είμαι μάλλον πολύ τυχερός όντος είσαι..... versys ειχα hornet ειχα cbr 600rr 2004 ειχα........ οτι χαλάνε χαλάνε ......πολλές απο της ζημιές θεμα χρήσης ειναι αλλες βγαίνουν ετσι και αλλιώς αλλα οτι βγάζει βγάζει ειδικά το cbr με χει γονατίσει πάμε καμία φορά βουνά παρέα (Στροφές Κλπ canyon ryding) πάμε εμείς μπροστα φτάνουμε στον προορισμό μερικοί μετά απο κάνα μισα ωρο κλπ ε προφανώς δεν θα τους βγαλει ποτέ τπτ δεν παει να έχουνε και χάρτινο και τωρα κινεζο εχω 2 και κατι χρονια αρκετα χιλομετρα πλεον νωμιζω 30 ειμαι η εκει κοντα για την ωρα μονό βάση απο το παρπριζ έσπασα καθώς δεν τήρησα καποιες οδηγίες που έλεγαν να μην το παω με τερμα σηκωμενο παρπριζ πανω απο 130 εγω το πηγα με τελική για 40 λεπτά (λογικό ειναι) οπως και εχω βιάσει δυο αλυσίδες και εν σετ συνεμπλοκ ετσι ζημια ολα βγαζουν.... ναι καποια λιγο περισσότερα καποια λιγο λιγοτερα άλλα ολα βγαζουν και εξαρτάτε απο την χρήση και ηλικια οχήματος και προφανώς συντήρηση Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2023 από Black Demis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα