Προς το περιεχόμενο

Σκίστηκε το Κολάρο Triumph ST 675.

lasithi12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω ξανα ξενερωσει τη ζωη μου.

5Κ μαξ εχω κανει με αυτο το μηχανάκι αυτη τη τριετία που το εχω και μόνο προβληματα.

σήμερα μου σκίστηκε το κολάρο απο το φρεον στη μηχανη. εκανε ενα μπραφ και εσταξε ολο το φρέον.
ειναι λογικο; δεν ξανα ειχα μηχανη με τοσα προβληματα.

[U][B]μια η μπαταρια. μια τα πηνία. μια τα ηλεκτρολογικά. μια αλλαξαμε κλειδαριά μηχανης.[/B][/U]

σε λιγο θα τη κανουμε και ολικο restoration στα 50Κ οπως πάμε

και τωρα αυτο.

[B][U]τελειως απογωητευμενος. τι να περιμενω σε κοστολόγιο; η μηχανη δεν εφτάσε καν 8/8 στο heat gauge της, ήταν στα 7/8 απόγευμα στη μεσωγείων αλλα το έβλεπα δεν έπεφτε. μέχρι που σε ενα φανάρι έσκασε. το βεντιλατέρ δουλευε κανονικά.[/U][/B]

δεν εχω ιδεα απο μηχανικά. απο πατέρας μου ειπε συμβαινουν αυτά και δεν ειναι κάτι αλλα εγω δεν αντεχω αλλο.

0hWFEn8.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

5Κ μαξ εχω κανει με αυτο το μηχανάκι αυτη τη τριετία που το εχω και μόνο προβληματα.

σήμερα μου σκίστηκε το κολάρο απο το φρεον στη μηχανη. εκανε ενα μπραφ και εσταξε ολο το φρέον.

[U][B]μια η μπαταρια. μια τα πηνία. μια τα ηλεκτρολογικά. μια αλλαξαμε κλειδαριά μηχανης.[/B][/U]

και τωρα αυτο.

[B][U]τελειως απογωητευμενος. τι να περιμενω σε κοστολόγιο; η μηχανη δεν εφτάσε καν 8/8 στο heat gauge της, ήταν στα 7/8 απόγευμα στη μεσωγείων αλλα το έβλεπα δεν έπεφτε. μέχρι που σε ενα φανάρι έσκασε. το βεντιλατέρ δουλευε κανονικά.[/U][/B]

δεν εχω ιδεα απο μηχανικά. απο πατέρας μου ειπε συμβαινουν αυτά και δεν ειναι κάτι αλλα εγω δεν αντεχω αλλο.

0hWFEn8.jpg

Φρέον;Εχεις ac  στο μηχανάκι;

Κολάρο του αντιψυκτικού είναι,χαλάει.Άλλαξε το και καλά χλμ.

Just now, Ukforthemoment said:

Φρέον;Εχεις ac  στο μηχανάκι;

Κολάρο του αντιψυκτικού είναι,χαλάει.Άλλαξε το και καλά χλμ.

τι φρεον ρε συ. οχι δεν εχει AC η μηχανη.

κολαρο ειναι

2 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

κολαρο ειναι

Ουτε και ξέρεις τι γράφεις ε;

Αναφορά σε κείμενο

Μόλις τώρα, lasithi12 είπε

sorry ειμαι λιγο συγχησμενος! οχι το παραφλου εφυγε οχι το φρεον! λάθος διατύπωση!

πεστο βρε φιλε και ψαχνουμε για triumph inverter στο internet

7 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

κολαρο ειναι

Δεν ξέρεις από μηχανικά και η μηχανή σου είναι ασυντήρητη γιαυτό χαλάει συνέχεια. Μην ρωτάς τεχνικά πράγματα. Ρώτα για αξιόπιστο συνεργείο στην περιοχή σου.

• Like 1

1 λεπτό πριν, lasithi12 είπε

sorry ειμαι λιγο συγχησμενος! οχι το παραφλου εφυγε οχι το φρεον! λάθος διατύπωση!

Κουλαρε,συμβαίνουν αυτά τα πράγματα .

Σκεψου μήπως ειναι καλό να αλλαχτουν και τα υπόλοιπα κολάρα.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, Klausx said:

Δεν ξέρεις από μηχανικά και η μηχανή σου είναι ασυντήρητη γιαυτό χαλάει συνέχεια. Μην ρωτάς τεχνικά πράγματα. Ρώτα για αξιόπιστο συνεργείο στην περιοχή σου.

πιστευεις υπαρχουν πολλά για triumph; επίσης ποιος σου ειπε η μηχανη ειναι στη τύχη της;

απλως ενταξει αν κάτσεις στη στραβη, θα ερθουν και πηνεια, ίσως και πολλαπλασιαστές κλπ...

δεν εχει να κανει με συντήρηση.. αλλα με λαχείο. μιλάμε και για μηχανή 12 ετών....\

αλλα εσυ που ξερεις απο μηχανικά να περασω με το κομμάτι να βαλουμε παραφλου και να κανεις και μια εξαέρωση; ;) ;)

12 minutes ago, Ukforthemoment said:

Κουλαρε,συμβαίνουν αυτά τα πράγματα .

Σκεψου μήπως ειναι καλό να αλλαχτουν και τα υπόλοιπα κολάρα.

ναι εχεις ενα δίκιο!

ευχαριστώ.

Επεξ/σία από lasithi12
  • Like 1

59 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

και τωρα αυτο.

0hWFEn8.jpg

Τι άλλο σου έχει χαλάσει; 

ελπιζω να το εσβησες εγκαιρως το μηχανακι οταν εχασε τα νερα...  αλλιως περιμενε κ αλλα προβληματα...

παντως 12ετιας μηχανη δεν πρεπει να τη περιμενεις και εντελως απροβληματιστη. 

10 minutes ago, thanasisxask said:

Τι άλλο σου έχει χαλάσει; 

η κλειδαριά και τα πηνία.

4 minutes ago, SR20DET said:

ελπιζω να το εσβησες εγκαιρως το μηχανακι οταν εχασε τα νερα...  αλλιως περιμενε κ αλλα προβληματα...

παντως 12ετιας μηχανη δεν πρεπει να τη περιμενεις και εντελως απροβληματιστη. 

ναι με τη μια. και στο χέρι.

απλως ειχα και αλλα παλια μηχανάκια και αυτο μου χει βγαλει λιγο τη παναγια....από CB400sf bmwgs funduro κλπ

απλως το σημερινο ηταν εκπληξη και λιγο ξενέρωσα. τωρα να εισαι στη στάση και να σκαει ο σωληνας με το παραφλου ε δεν το λες και ευχαριστω το θεο.

ευχαριστω ολους για τα replies.

59 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

πιστευεις υπαρχουν πολλά για triumph; επίσης ποιος σου ειπε η μηχανη ειναι στη τύχη της;

απλως ενταξει αν κάτσεις στη στραβη, θα ερθουν και πηνεια, ίσως και πολλαπλασιαστές κλπ...

δεν εχει να κανει με συντήρηση.. αλλα με λαχείο. μιλάμε και για μηχανή 12 ετών....\

αλλα εσυ που ξερεις απο μηχανικά να περασω με το κομμάτι να βαλουμε παραφλου και να κανεις και μια εξαέρωση; ;) ;)

ναι εχεις ενα δίκιο!

ευχαριστώ.

Το να αλλάξεις τα κολάρα ψυγείου είναι μέσα στην συντήρηση. Το συγκεκριμένο ένας έμπειρος μηχανικός μπορούσε να καταλάβει ότι "έρχεται" αλλά άστο μπας του κάνω καμία ανακατασκευή κινητήρα....πόσα κολάρα να έχει έλεος ένα μηχανάκι είναι.....................................................................12 χρονών κολάρο πάνω....................................................................συντηρημένο ήταν, 1ο χέρι.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Klausx said:

Το να αλλάξεις τα κολάρα ψυγείου είναι μέσα στην συντήρηση. Το συγκεκριμένο ένας έμπειρος μηχανικός μπορούσε να καταλάβει ότι "έρχεται" αλλά άστο μπας του κάνω καμία ανακατασκευή κινητήρα....πόσα κολάρα να έχει έλεος ένα μηχανάκι είναι.....................................................................12 χρονών κολάρο πάνω....................................................................συντηρημένο ήταν, 1ο χέρι.

αν ισχιει αυτο τότε δικιο εχεις...

εγω δεν μπορω να το γνωριζω... το μηχανάκι μπαινει για σερβις στους 9 μηνες παρά τα ελάχιστα χιλιομετρα του. αρα εγώ τι να πω;

και τι να πω δλδ; γι αυτο εχω ξενερωσει...

αλλα ξαναλεω ρε γαμωτο που να το παω το μηχανακι;

Επεξ/σία από lasithi12

3 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

αν ισχιει αυτο τότε δικιο εχεις...

εγω δεν μπορω να το γνωριζω...

αλλα ξαναλεω ρε γαμωτο που να το παω το μηχανακι;

Δεν γνωρίζω συνεργείο για μηχανάκια αλλά θα σου στείλω που να κοιτάξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...