Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά και χαρά σε όλους. Άσχετη σε θέματα αυτοκινήτου και με τα συνεργεία κλειστά έχω μπροστά μου 10 μέρες αναμονή και το αμάξι ακινητοποιημένο. Μιλάμε για Micra του 06' αυτόματο βενζίνη 130.000χλμ. Επιστροφή από μικρή απόδραση και ξαφνικά ενώ πατάω γκάζι δεν ανταποκρίνεται, το αμάξι χάνει ταχύτητα και οι στροφές στο 0. Κάνω δεξιά σταματάω βλέπω ότι έχει ανάψει το λαμπάκι της μηχανής και του λαδιού. Δεν ξαναπήρε μπροστά, ήρθε η οδική. Το αμάξι βγήκε από γενικό σέρβις πριν 1 μήνα και αλλάξαμε αρκετά πράγματα. Στις διακοπές(!!) μου άναψε το λαμπάκι μηχανής και το πήγα σε τοπικό συνεργείο και αλλάξαμε αισθητήρα εκκεντροφόρου. Αυτά εν ολίγοις. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ!

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Aphropetoo είπε

Γειά και χαρά σε όλους. Άσχετη σε θέματα αυτοκινήτου και με τα συνεργεία κλειστά έχω μπροστά μου 10 μέρες αναμονή και το αμάξι ακινητοποιημένο. Μιλάμε για Micra του 06' αυτόματο βενζίνη 130.000χλμ. Επιστροφή από μικρή απόδραση και ξαφνικά ενώ πατάω γκάζι δεν ανταποκρίνεται, το αμάξι χάνει ταχύτητα και οι στροφές στο 0. Κάνω δεξιά σταματάω βλέπω ότι έχει ανάψει το λαμπάκι της μηχανής και του λαδιού. Δεν ξαναπήρε μπροστά, ήρθε η οδική. Το αμάξι βγήκε από γενικό σέρβις πριν 1 μήνα και αλλάξαμε αρκετά πράγματα. Στις διακοπές(!!) μου άναψε το λαμπάκι μηχανής και το πήγα σε τοπικό συνεργείο και αλλάξαμε αισθητήρα εκκεντροφόρου. Αυτά εν ολίγοις. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ!

Πρέπει να πάει συνεργείο , τώρα από εδώ και μηχανικός να είναι κάποιος μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει , από την στιγμή που δεν παίρνει μπρος κάτι από τα 3 υπολειτουργούν η δεν λειτουργούν καθόλου , για να υπάρχει ανάφλεξη χρειάζεται καύσιμο , αέρας , και ρεύμα.

Μπορεί να είναι και ηλεκτρονικό θέμα τρέχα γύρευε δηλαδή.

Από την στιγμή που σου άναψε check στις διακοπές κάτι δεν πήγαινε καλά προφανώς , και θέλει να δεις τις βλάβες στο διαγνωστικό για να βγάλεις άκρη , αυτά θα τα κάνει ο μηχανικός που θα το δει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε

Πρέπει να πάει συνεργείο , τώρα από εδώ και μηχανικός να είναι κάποιος μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει , από την στιγμή που δεν παίρνει μπρος κάτι από τα 3 υπολειτουργούν η δεν λειτουργούν καθόλου , για να υπάρχει ανάφλεξη χρειάζεται καύσιμο , αέρας , και ρεύμα.

Μπορεί να είναι και ηλεκτρονικό θέμα τρέχα γύρευε δηλαδή.

Από την στιγμή που σου άναψε check στις διακοπές κάτι δεν πήγαινε καλά προφανώς , και θέλει να δεις τις βλάβες στο διαγνωστικό για να βγάλεις άκρη , αυτά θα τα κάνει ο μηχανικός που θα το δει.

Εννοείται θα πάει στο συνεργείο μόλις ανοίξει. Στο διαγνωστικό στις διακοπές έβγαλε για τον αισθητήρα εκκεντροφόρου και αλλάχτηκε. Σαφώς ακόμα και εάν κάποιος είναι γνώστης μόνο εικασίες μπορεί να κάνει από εδώ..όπως και να χει ευχαριστώ!

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Aphropetoo είπε

Στο διαγνωστικό στις διακοπές έβγαλε για τον αισθητήρα εκκεντροφόρου και αλλάχτηκε. 

Μπήκε το γνήσιο ; φαντάζομαι πως όχι , πάντως ο αισθητήρας αυτός σχετίζεται με το αν παίρνει μπρος η όχι το αμάξι.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Μπήκε το γνήσιο ; φαντάζομαι πως όχι , πάντως ο αισθητήρας αυτός σχετίζεται με το αν παίρνει μπρος η όχι το αμάξι.

Το γνήσιο μπήκε. 

9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ας ρίξει μια ματιά κάποιος που ξέρει στον αισθητήρα εκκ μηπως και δεν κάνει καλή επαφή το βυσμα.Ποτέ δεν ξέρεις.

Ο μοναδικός που ίσως να μπορούσε βρίσκεται εκτός. Άρα πάλι περιμένουμε να ανοίξει το συνεργείο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, Aphropetoo said:

Στροφές στο 0 σημαίνει πως είχε σβήσει, οπότε λογικό ήταν να ανάψουν τα λαμπάκια μηχανής και λαδιού. ΑΝ βέβαια το στροφόμετρο λειτουργούσε σωστά και πράγματι οι στροφές ήταν στο 0.

1002 διαφορετικές μπορεί να είναι οι αιτίες που έσβησε, αν κάτσει κάποιος και σου φτιάξει λίστα με αυτές θα είναι τεράστια, κάνε λίγο υπομονή μέχρι να το δουν στο συνεργείο.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Aphropetoo είπε

Ας μπει για αρχή διαγνωστικό και γνήσιο .

Να δει και το αισθητ.εκκεντροφου που μπήκε . 

Η μπαταρία πόσο χρονών είναι ; Ίσως κάποια φίσα να μη κάνει καλή επαφή .

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Aphropetoo είπε

Εννοείται θα πάει στο συνεργείο μόλις ανοίξει.

Σε ποιό συνεργείο θα πάει? Πάλι σ' αυτό? 👇

16 ώρες πριν, Aphropetoo είπε

Το αμάξι βγήκε από γενικό σέρβις πριν 1 μήνα και αλλάξαμε αρκετά πράγματα. 

Δημοσ.
Στις 27/8/2023 στις 6:40 ΜΜ, tutuyo είπε

Βενζινη έχει;

Εεε όχι και έτσι είπαμε άσχετη αλλά όχι ουφο 😂

Στις 27/8/2023 στις 12:30 ΜΜ, meletis_m είπε

Ας μπει για αρχή διαγνωστικό και γνήσιο .

Να δει και το αισθητ.εκκεντροφου που μπήκε . 

Η μπαταρία πόσο χρονών είναι ; Ίσως κάποια φίσα να μη κάνει καλή επαφή .

Δεν έχω ιδέα ίσως είναι και η αρχική..

Στις 27/8/2023 στις 1:13 ΜΜ, acomaedo είπε

Αν μίζαρει ίσως είναι και αντλία βενζίνης.

Μιζάρει ναι κανονικά.

Στις 27/8/2023 στις 1:26 ΜΜ, Nabuko είπε

Σε ποιό συνεργείο θα πάει? Πάλι σ' αυτό? 👇

Στον ίδιο θα πάει ναι, γενικά έχει πολλή καλή φήμη στην γειτονιά και από γνωστούς που ασχολούνται με αμάξια και ξέρουν, και ο μηχανικός στις διακοπές που έριξε μια ματιά μου λέει σου έχει κάνει καλή δουλειά οπότε προς το παρόν δεν έχω λόγο να μην τον εμπιστευτώ, αλλά βλέποντας και κάνοντας βέβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα στα γραψανε οι απο πανω (αν και για μπαταρια δε βλεπω να ειναι η αιτια). Εικαζω οτι μαλλον η φυσα αισθητηρα(κοννεκτορας) εκκεντροφορου δε κανει επαφη ή ο αισθητηρας τα επαιξε...

Εφοσον το αμαξι παιρνει μπροστα απλως οταν πατας δε φευγει θα πρεπει το συνεργειο να τσεκαρει οτι εγραψα (ευχομενος να μην ειναι κανα εγκεφαλος)

Σιγουρα το διαγνωστικο θα ριξει φως στην υποθεση με τα σφαλματα που εχει βγαλει..

Αν ομως γυρνας κλειδι, αναβουν λαμπακια αλλα δε παιρνει μπροστα τοτε μπορει να ειναι ηλεκτρικο θεμα ή οπως εγραψαν τρομπα καυσιμου

Επεξ/σία από vamvakoolas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...